Gimdžiau Antakalnio Klinikose, tai nei nežinau ką ir pasakyti... Gimdžiau be pinigų, gimdymas gana sklandžiai praėjo, tačiau plyšau, o akušerė patingėjo susiūti, pasake, kad labai mažas plyšimas, nėra reikalo siūti. Pogimdyvinėse palatose nesikundžiu naujagymiu priežiūra, daugmaž viskas norma, bet nei manęs, nei palatos kolegių ginekologai neapžiūrėjo nei karto, kartą kai užėjo mūsų paklausti ar viskas gerai, aš užklausiau ar mūsų jie neapžiūrės, ginekologė pasipiktino, pakeltu tonu pareiškė, kad nėra ką ten žiūrėti, mus atseit apžiūrės po 6 mėnesių savų poliklinių ginekologai. Ką ten pasiginčysi... Aišku, po savaitės grįžau į ligoninę su supuliavusiu plyšimu ir gydytoja, kuri mane apžiūrėjo negalėjo patikėti, kad manęs nesiuvo, sako gal kažko nepameni, gal sėdai ir siūlė trūko, sako tikrai negali būti, kad nesiuvo tokio plyšimo... O supūliavo, nes niekas neinstruktavo kaip ir kuo reikia tepti tarpvietės žaizdą. Vėliau ir poliklinikos gydytoja pasibaisėjo, pasakė, kad jai visai neatrodo, jog mano plyšimas mažas, pasakė, kad neturėjo teisės taip manęs nesiūtos palikt ir, kad dabar įmanoma tik plastinė operacija arba nedaryti nieko, tačiau pakliūvu į didelę rizikos grupę senatvėje nelaikyti šlapimo, nes pagrindiniai laikomieji raumenys plyšę
Prie to dar ir leliukui jau antrą dieną ligonijeje supūliavo akytės. Vargstam jau kelintą mėnesį ir pas kokį tik gydytoją benueinam, visi paklausia ar tik negimdei AK? Nes ten velniskai populiarus auksinis stafilokokas. Sakė mandauguma žmonių, kad ten taip, bet man arti namų ši ligoninė, nepaklausiau, tai va ir pasekmės...