Gimdžiau VGN, kadangi pirmą kartą, tai neturiu su kuo lyginti, bet tikrai nesiskundžiu
Niekam nemokėjau, bet ir gimdymas, ir po to dvi dienos, praėjo normaliai. Gal man lengviau buvo, nes tiesiog nepakenčiu šokinėjimo aplink, ir nuolatinių patarimų kaip ką daryti - jei nežinau, pasiklausiu
Tai ten niekas nešokinėjo, o man ir nereikėjo. Iš karto buvom su vyru sutarę, kad jei gimdymas bus sunkus, tai jis nakčiai pasiliks ir padės su vaiku, bet neprireikė, tai tik dienom padėdavo, galėjo būti kiek norėjo, niekas namo nevarė
Dėl padėjimo su naujagimiu, tai bambutę valė sesutės, parodė kaip reikia daryti, turėjo parodyt atseit ir kaip perrengt, bet pati anksčiau padariau viską - nu nereikia gi didelio mokslo sauskelnes pakeisti ir šliaužtinukus apvilkti
kažkaip visai nebijojau
Vieną kartą kviečiausi sesutę, nes nemokėjau vaikui krūties paduoti, tai atėjo, parodė, o paskui jau ir pačiai išėjo. Ai, nežinau, kadangi jokių komplikacijų kaip ir nebuvo, tai nelabai jau man tos pagalbos ir reikėjo, net nesugalvodavau ko klausti
Va, daugiau klausimų kilo grįžus namo, bet čia jau kitas dalykas
Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right. ― Henry Ford