Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra vaikam ir mamai po gimdymo

4u.gif
Atsakyti
Kai kurios rašot, kad tokie dalykai kaip tuoletinis popierius ir muilas smulkmena ir pan. blink.gif Aš pvz pasibaisėjus, čia elementarios higienos priemonės, kurių išsivysčiusiose šalyse pakelės tulikuose visada būna, o čia ligoninė, ir dar gimdymo! Kaip koks bomžas turi neštis į ligoninę savo šaukštus, popierių, muilą. Ir dar medicinines priemones epidūrams, palutes ir t.t. Tai yra APGAILĖTINA.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2010 02 12, 11:26)
Kai kurios rašot, kad tokie dalykai kaip tuoletinis popierius ir muilas smulkmena ir pan.  blink.gif Aš pvz pasibaisėjus, čia elementarios higienos priemonės, kurių išsivysčiusiose šalyse pakelės tulikuose visada būna, o čia ligoninė, ir dar gimdymo! Kaip koks bomžas turi neštis į ligoninę savo šaukštus, popierių, muilą. Ir dar medicinines priemones epidūrams, palutes ir t.t. Tai yra APGAILĖTINA.

drinks_cheers.gif 100 proc
man ipac juokinga dar del kazkokiu aliumininiu saukstu, kurie ten yra deficitas lotuliukas.gif
o zmones mokescius tai moka lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2010 - 12:44
Reikia gerumo akciją surengt "Padovanokime gimdymo namams įrankių" bigsmile.gif Sumesim kas šaukštų, kas šakučių ir nebus bėdos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2010 02 12, 12:26)
Kai kurios rašot, kad tokie dalykai kaip tuoletinis popierius ir muilas smulkmena ir pan.  blink.gif Aš pvz pasibaisėjus, čia elementarios higienos priemonės, kurių išsivysčiusiose šalyse pakelės tulikuose visada būna, o čia ligoninė, ir dar gimdymo! Kaip koks bomžas turi neštis į ligoninę savo šaukštus, popierių, muilą. Ir dar medicinines priemones epidūrams, palutes ir t.t. Tai yra APGAILĖTINA.

Krize, o kas dar laukia..... doh.gif Nustembu, pamacius poliklinikos WC muilo rankoms. Tualetinio popieriaus teko matyt tik privaciuose istaigose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 02 13, 12:40)
Krize, o kas dar laukia..... doh.gif Nustembu, pamacius poliklinikos WC muilo rankoms. Tualetinio popieriaus teko matyt tik privaciuose istaigose 4u.gif

Tai kad buvo cia panasiai ir ne krizes laikais...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 13, 17:06)
Tai kad buvo cia panasiai ir ne krizes laikais...

Gimdziau VGN dar 2000.Irgi reikejo savo saukstu ,puodeli arbatai,tualetinio poperiau,ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ollga @ 2010 02 13, 17:59)
Gimdziau VGN dar 2000.Irgi reikejo savo saukstu ,puodeli arbatai,tualetinio poperiau,ir t.t. doh.gif

Ir as gimdziau pirmagime 2000 4u.gif Bet as tai nepamenu, kad reikejo MB prasyti irankius veztis, nors as termino diena buvau paguldyta i patologini ir gulejau 6 dienas, o sesta diena i gimdykla buvau perkelta
Atsakyti
QUOTE(Ollga @ 2010 02 13, 16:59)

bet istikruju tais baisu blush2.gif
dargi reikia ir mediciniu priemoniu lotuliukas.gif va Rk kazkokio rinkinuko siulu, chig. priemoniu ir gimdymo metu. Nu sakutes, kai pagalvoji, karo lauko ligonines.
Dar atsimenu, geras buvo, Ak pries 3 m. sake vaiku seseles: "nevalgykit jokiu kopustu, nieko, kas galetu pilva pusti". O prie pietu atnesdavo ligonines maisto - kopustu salotu thumbup.gif
Atsakyti
na is vienos puses aisku juokinga kad nera muilo, tualetinio, irankiu ir kitu butinu dalyku. Bet cia tokia sistema ir nieko cia nepadarysi . rolleyes.gif Man asmeniskai jeigu ir duotu irankius, tai tokius kaip sakute, peili, sauksteli ir puodeli vistiek manau vesciausi nes labiau prie sirdies savo daigteliai o ne kazkokie neaiskus ligonines ax.gif 4u.gif O iskitos puses tai jau geriau neskimes visa tai ko musu praso ir turekim tikrai labai gera prieziura, negu kaip uzsienyje yra elementarus dalykai o i toki dalyka kaip gimdymas kazkaip visai rimtai neziurima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sekretore @ 2010 02 05, 13:56)
taip -isnest nereiktu, jei butu salygos likti nakciai vyrui ar artimam zmogui kartu nakvoti. Kuris ir galetu leliuku pasirupinti. As nakciai likau viena nepajudanti visai, nes pagimdziau velai vakare, tai sesute klause- gal mums paimt vaikuti nakciai, as sutikau. Kazkaip dideles problemos del to nemaciau. Paryciais parnese  cool.gif

Pas mane VGN kaimynė buvo gan smarkiai kirpta ir susiūta ir gimdė vakare, tai pas ją seselė užeidavo vaikui pampersą pakeist. O kol aš negalėjau keltis, ta irgi atėjo ir sutvarkė net neprašyta. smile.gif Ir davė posto telefoną ir prašė skambint jei ko prireiks. Ir krūtį kaip paduot pamokindavo ir ar nieko neskauda paklausdavo.

---

Dėl to tualetinio popieraus tai juokinga biški. Nė jokioj ligoninėj, kurioj esu gulėjus jo neduodavo. Viską reik turėt pačiai smile.gif Nematau kuo čia stebėtis. Turim kokias turim

---
Dėl įrankių tai taip - nesąmonė, bet ten maistas toks baisus, kad gera, kad tų įrankių ir neduoda lotuliukas.gif Nežinau kodėl samdo būtent tokią valgyklą ta ligoninė... Dėl lėšų stokos ar čia šiaip, jei valgyklinis ligoninės maistas, tai privalo būti baisus.

Tad važiuojant gimdyt - nusiteikite POZITYVIAI smile.gif Juk kaip šauksi - taip atsilieps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2010 02 14, 19:10)
na is vienos puses aisku juokinga kad nera muilo, tualetinio, irankiu ir kitu butinu dalyku. Bet cia tokia sistema ir nieko cia nepadarysi .  rolleyes.gif  Man asmeniskai jeigu ir duotu irankius, tai tokius kaip sakute, peili, sauksteli ir puodeli vistiek manau vesciausi nes labiau prie sirdies savo daigteliai o ne kazkokie neaiskus ligonines  ax.gif  4u.gif  O iskitos puses tai jau geriau neskimes visa tai ko musu praso ir turekim tikrai labai gera prieziura, negu kaip uzsienyje yra elementarus dalykai o i toki dalyka kaip gimdymas kazkaip visai rimtai neziurima  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. Užsienį gauni visą konfortą, bet daugiau nieko. O gimdymas jiem toks pat natūralus, kaip ir kokio šuniuko gimimas - jei bus lemta išgyvens wub.gif doh.gif taigi gal geriau pasiimkim savo šaukštus, toletinį popierių, be abejo gerą nuotaiką ir važiuokim gimdyt, o ne burbuliuokim kiekvienam žingsnį kaip toj Lietuvoj blogai smile.gif
Atsakyti