Pries savaite gimdziau AK. Man buvo atliktas CP. Prieziura mamai po CP likau patenkinta, seseles fainos papuole. Bet del vaikelio tai
. Kadangi tai mano pirmas vaikelis, daug ko nezinau, nei kaip paimti ant ranku, nei kaip papmersa pakeisti ir panasiai, nors pastoviai klausinejau naujagimiu skyriaus seseliu kaip ir ka reikia daryti viska rode labai greitai ir atmestinai, arba sakydavo veliau ateis nes neturi dabar laiko. O vyras jas pastoviai matydavo gurksnojancias kava su brendi . Be to pediatrai kurie ateina is ryto kasdieniniai apziurai irgi normaliai nieko nepasako ir nepaaiskina. Mus israse is lygonines su nukrytusiu svoriu kuris taip ir neaugo, o naujagimiu korteleje irase didesni svori israsant ant 100 g., tipo biski priaugo. Ir dar naujagimiu skyriuje suneli primaitindavo dvi paras is buteliuko tai jis visiskai nenorejo imti kruties, teko labai pakovoti. O kai sakydavau daktarams kad turime problemu del maitinimo, gaudavau labai paprasta atsakyma, maitinkite misisnukais. Toks jausmas buvo kad jie nori kad visos mamos maitintu tik is buteliuko ir vaikams tik svoris augtu, o kad MP pats geriausias jiem nerupi visai. O geraiausiai tai kad antra para po CP vaikeli paliko man, o as dar is lovos nebuvau atsikelusi ir su kateteriu gulejau, tai gerai kad palatoje ne viena buvau, paneles padejo kai mazylis verke.
Ispudziai apie AK tokie, gimdymo skyrius geras, mamai prieziura irgi gera, bet kas liecia naujagimius, ypac pirma karta tapstancioms mamoms tragedija.