Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra vaikam ir mamai po gimdymo

Ar antakalnyje i pogimdyvines palatas yra ileidziami vaikai? VGN nauja tvarka - vaikai iki 12 metu grieztai neileidziami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 10:47)
Ar antakalnyje i pogimdyvines palatas yra ileidziami vaikai? VGN nauja tvarka - vaikai iki 12 metu grieztai neileidziami  doh.gif

Kiek pamenu antakalnyje kabejo skelbimai, kad vaikai neileidziami, bet ar ta kas nors kontroliavo tai nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2009 09 16, 22:29)
Kiek pamenu antakalnyje kabejo skelbimai, kad vaikai neileidziami, bet ar ta kas nors kontroliavo tai nezinau smile.gif

Reiskia visur vienoda tvarka. Kaip reikes be vaiku 5 dienas po CZ guleti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2009 09 16, 22:29)

Taip, toks skelbinas kabo, kiekvienoje ligonineje. Bet mano vyresnelis, kai gimdziau AK pries 3 m., tai ateidavo aplankyti smile.gif
Atsakyti
Pries menesiuka gimdziau AK ir vyresnelis lankydavo, na niekas nieko nekontroliavo smile.gif Paprasem gydytoju ir vyresneliui leido aplankyti kartu su mumis intensyvioj terapijos skyriuj maziukus smile.gif
Atsakyti
Atsakant į temos klausimą - vienareikšmiškai VGN. Liepą gimdžiau AK, tai seselė buvo užėjus du kartus: pirmąkart iškart, kai atvežė iš gimdyklos. Liepė žiūrėt temperatūrą. Antrą kartą sekantį rytą, bet temperatūros nebuvo, tai daugiau ir nebeužėjo. Tai čia kas dėl mamos. O dėl vaikelio - situacija analogiška. Atnešė mažiuką, žinoma, pamaitintą ir daugiau nebeužėjo.Jei ko nori - eik ir ieškok, bet tai nereiškia, kad ką nors surasi. Tai dar gerai, kad vyras buvo, nes pati tikrai nebūčiau jėgų turėjus... Va tokia situacija.
O apie tai, kad kas padėtų, pamokytų kaip su mažiuku elgtis ar kaip krūtį paduoti - nėra ir kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo May*: 21 rugsėjo 2009 - 20:49
QUOTE(Rurgita @ 2009 09 19, 19:10)
Pries menesiuka gimdziau AK ir vyresnelis lankydavo, na niekas nieko nekontroliavo smile.gif Paprasem gydytoju ir vyresneliui leido aplankyti kartu su mumis intensyvioj terapijos skyriuj maziukus smile.gif

Reiskia, viskas priklauso nuo gydytojo. Arba leis, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2009 09 21, 21:46)
Atsakant į temos klausimą - vienareikšmiškai VGN. Liepą gimdžiau AK, tai seselė buvo užėjus du kartus: pirmąkart iškart, kai atvežė iš gimdyklos. Liepė žiūrėt temperatūrą. Antrą kartą sekantį rytą, bet temperatūros nebuvo, tai daugiau ir nebeužėjo. Tai čia kas dėl mamos. O dėl vaikelio - situacija analogiška. Atnešė mažiuką, žinoma, pamaitintą ir daugiau nebeužėjo.Jei ko nori - eik ir ieškok, bet tai nereiškia, kad ką nors surasi. Tai dar gerai, kad vyras buvo, nes pati tikrai nebūčiau jėgų turėjus... Va tokia situacija.
O apie tai, kad kas padėtų, pamokytų kaip su mažiuku elgtis ar kaip krūtį paduoti - nėra ir kalbos.

tai je isaus mintis eit namo - tai niekas ir nepasiges unsure.gif
gerai kad pasiprendziau ir pasirinkau VGN rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 09 25, 18:59)
tai je isaus mintis eit namo - tai niekas ir nepasiges  unsure.gif
gerai kad pasiprendziau ir pasirinkau VGN  rolleyes.gif

Gali daug minčių šauti, ypač po gimdymo biggrin.gif bet kad eit namo, kažin g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2009 09 16, 09:47)
Ar antakalnyje i pogimdyvines palatas yra ileidziami vaikai? VGN nauja tvarka - vaikai iki 12 metu grieztai neileidziami  doh.gif

labai tikiuosi, kad neileidziami.. nes as tai visai nenoreciau kad mano kudikeliui kiti vaikai kokias bacilas nestu. gi ir siaip rekomenduojama kad nebutu jokiu susitikenejimu kuri laika kudikeliu su kitais vaikais. aisku, broliukas ar sesute yra kas kita, bet gi ligonineje kiek vaikuciu kitu yra.
Atsakyti
papasakosiu ir apie savo patirti antakalnyje.
kadangi buvau susitarusi, tai gymdymas kaip ir normaliai buvo...
liudniausia dalis prasidejo po...
tik perkelus is pooperacines palatos atleke sesele ir paklause ar as isitikinusi kad mano vyras i sona nenueina....su kitom nesitranko.... . mol jie nustate kad vaikui atlikus standartinius tyrimus rado sifili (is kojytes eme kraujuka)....
as skambinu vyrui ,pradejau jo klausyneti......Jis is pradziu pagalvojo kad man pasimaise.......
trumpai tariant kai apsizliumbusia palatoj rado ta gydytoja kuri prieme gimdyma nuejo aiskintis....atlikus pakartotinus tyrimus (is galvytes eme kraujuka) nieko jie ten nerado... atsprasymo jokio.....
P.S. dabar sunui jau penkeri su puse... jei pastebejot iki siolei apie ramiai negaliu galvot....planuojam antra...zinau kad reikes daryti cezari....bijau gimdyti antakalnyje.....
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2009 10 04, 11:21)
papasakosiu ir apie savo patirti antakalnyje.
kadangi buvau susitarusi, tai gymdymas kaip ir normaliai buvo...
liudniausia dalis prasidejo po...
tik perkelus is pooperacines palatos atleke sesele ir paklause ar as isitikinusi kad mano vyras i sona nenueina....su kitom nesitranko.... . mol jie nustate kad vaikui atlikus standartinius tyrimus rado sifili (is kojytes eme kraujuka)....
as skambinu vyrui ,pradejau jo klausyneti......Jis is pradziu pagalvojo kad man pasimaise.......
trumpai tariant kai apsizliumbusia palatoj rado ta gydytoja kuri prieme gimdyma nuejo aiskintis....atlikus pakartotinus tyrimus (is galvytes eme kraujuka) nieko jie ten nerado... atsprasymo jokio.....
P.S. dabar sunui jau penkeri su puse... jei pastebejot iki siolei apie ramiai negaliu galvot....planuojam antra...zinau kad reikes daryti cezari....bijau gimdyti antakalnyje.....

...nu jo, idomi storija. Pati pirma CP turejau pries pora metu AK, tada dar nebuvo suremontuoto mokamo skyriaus, bet neziurint to, likau labai patenkinta personalu, ypac po gimdymo. Antras mano kudikelis gime taip pat AK daugiau nei pries savaite irgi po CP. Aisku, su gydytoja tariausi is anksto, gavau gera palata, puikiausia prieziura tiek pries gimdyma tiek po jo, o pats cezario pjuvis atliktas isvis kaip burtininko, dar tiek nedaug laiko praejo, o randelis vos matomas. Manau, kad tikrai nera pagrindo bijoti, susitarkit su geru gydytoju ir viskas bus OK thumbup.gif
Atsakyti