Laba diena. As pati pira vaikeli gimdziau RK, ir antra ten planuoju, esu viskuo labai patenkinta, nors ir nesitariau ir nemokejau nieko.
Bet po to ka esu gyrdejus apie AK ir kaip pamaciau besilankidama pussesere tenais per iseigines, tai sakau jokiu budu ten navaziuosi, nebent nuves be samones. Palatos ziaurios, pro langus vejas pucia, na cia tos kur nemokamo, nesakau apie tas kur po 200 Lt kainuoja...O jau kaip su puske mano pasielge...Atveze 9 vakare, 10 valanda pasirase cezri, jei buvo butinas paciai gymdit jokiu budu negalima buvo...ir paliko gulet, niekas neuzeina nieko, uzbego sake kaskokia akusere, sese ja kviecia tipo man jau sarimei baisus, o ji nulis emociju, tipo nieko negirdziu
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
...Na gi baiges tuo, kad 2 val nakties vaikelis pradejo pats list, ir tada jau visi sujudo...gimda neatsidarenejo, CP jau per vielu, piese ten ja kaip galejo, sake pagimdziau pati kaskaip ir samone praradau, o pabudo , jau po pusantros paros reanimacijoj, be gimdos, ir praradusi 2 litrus kraujo...Vaikelis prisirijo vandenu, plauciukus vale, o dar ir begimdidama sese uzspaude ja taip kad aplink akites baisiausios melines buvo maziukei...Seip cia 5-tas vaikas...tik tokia ir paguoda kad jau nesiruose tikrai daugiau gimdit...o jei pirmas butu ...O dar ir gyditoju poziuris, na tipo kas cia baisaus vistiek daugiau ir negimditum, tiap ir pasake i akis...
Na gi ir kaip as po visko to noresiu ten vaziuot...
Jut jei butu laiku operavus o nelaikus, viskas butu buve gerai...bet gi niekoa "i kisene" nedave...Vat kaip...