Įkraunama...
Įkraunama...

Priežiūra vaikam ir mamai po gimdymo

noreciau pasidalinti savo ispudziais ir as. gimdziau antakalni,taip puikus personalas gimdant,pries gimdyma teko guleti dar savaite,nu jau po gimdymo tai pakraupaun kaip reikalas,mane jau buvo perspejusi palatos kaimyne,bet kad taip ir dar baisiau tai nesitikejau,jokios pagalbos,jokio patarimo,nu dar gydytoja vaikucio nebloga buvo,akusere apsauke ko cia vartausi su sintetiniu chalatu,o palatoj salta vejas kiaurai kosia pro langus,bet buvau per daug silpna gincytis,vaikuciui uzgule nosyte,palatos kaimynes paprasiau kad pakviestu sesele,atejo visa pikta kad jai sutrukde,pasakiau kas yra,tai ji mane uzsipuole ko cia del tokiu dalyku ja trukdau,atseit ka nezinau ka daryti,bet kad va as tai nezinojau. galeciau rasyti ir rasyti,bet jus pacios puikiai zinot kaip ten viskas vyksta... 4u.gif
Atsakyti
Specialiai vaziavau i Vilniu, i Antakalni. Likau nenusivylus. Tik labai nepatiko, kad nakti girdisi gimdyviu riksmai, kai su vaikeliu nori pailseti
Atsakyti
Na as gimdžiau VGN tai man ten labai patiko. thumbup.gif Mano pupytei buvo sedima padėtis,nuvažiavau pati,ten mane apžiurėjo,padarė tyrimus ir kita diena padarė cezario pjūvį. 4u.gif Labai maloniai ir gerai elgėsi tiek gydytoja,tiek akušerė. thumbup.gif Labai prižiurėjo po operacijos,į palata pupyte atnešė tik kita diena,nes davė pailsėti,seselės pamokino kaip valyti bambytę,kaip ant vienos rankos laikant leliuka jam nuplaut užpakaliuka,ir t.t Atgulėjom visą savaitę ir tikrai nei trupučio nesigailim... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aš čia gal kaip ir nelabai i temą, nes biški žalia esu ir dar nedidelę dalį forumo perskaičius, bet gal atsakytumėt, ar jei į gimdyklą veža iškviesta greitoji ar jie nuveža ten kur tu pasakai, pvz. pasakai noriu į vng, tai ir nuveš? blush2.gif Turiu omeny, kai nesi su niekuo susitarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 09 sausio 2009 - 20:33
QUOTE(maumė @ 2009 01 09, 21:32)
aš čia gal kaip ir nelabai i temą, nes biški žalia esu ir dar nedidelę dalį forumo perskaičius, bet gal atsakytumėt, ar jei į gimdyklą veža iškviesta greitoji ar jie nuveža ten kur tu pasakai, pvz. pasakai noriu į vng, tai ir nuveš? blush2.gif Turiu omeny, kai nesi su niekuo susitarus

Taip smile.gif tame paciame mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edna @ 2009 01 09, 21:34)
Taip  smile.gif tame paciame mieste smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif Susilaukiau antro vaikelio 4u.gif Gimdziau Raudonam K ir esu tokia patenkinta thumbup.gif personalas thumbup.gif ir akuseres ir gydytojai labai malonus,padeda,pamoko,jei reik,pataria.Nieks nesaukia,gymdykloj silta,malonu,palatos irgi kuo puikiausia sutvarkytos.buvau labai pamaloninta,nors niekam nieko nedaviau!
Atsakyti
Atsiprasau, kad tersiu Jusu tema bet noriu informuoti ax.gif
VILNIETES DEMESIO AKCIJA JUMS
Kadangi vilnietes daugiausia nuperka pagalvyciu tai joms "lengvata" bigsmile.gif : Kas savaite pagalves vesim i Vilniu.
TAigi uz siuntima moketi nereikes bigsmile.gif
Kiekviena treciadieni planuojam buti Vilniuje 4u.gif Vilnietes galesit ir Jus pamatyti pagalvytes gyvai ir paciupineti pries perkant bigsmile.gif bigsmile.gif

Taigi visas vilnietes prasom uzsakineti iki kiekvieno antradienio 19val 4u.gif
Atsakyti
sveiki, tik jokiu būdu ne antakalnio ligoninėje, pati ten gimdžiau, ir apir priežiūrą (jei tokia iš viso buvo) negakliu nieko gero pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
as irgi gymdziau AK tai prieziura ten nekokia,dar ir izeidineja jai ko paklausi..... doh.gif
Atsakyti
Gimdziau VGN ir esame labai patenkinti, atsiminimai geri, tad ir antra tik ten. Siaip pagal draugu ir pazystamu statistika daugiausiai antakalnyje gimdo gryni vilniecai, nu kuriu tevai jau Vilniuje gyvena, ir antakalnio klinikose daug kas pinigais skaiciuojama. Del to tokia ir prieziura : kam dave, tas rupinasi, kam ne, nekreipia demesio...Antakalnyje geriau tuo atveju, jei yra kokios komplikacijos, neisnesiotukai ir t.t, nes jie turi geresne tam skirta aparatura, bet nereikia bijoti, jei kas ne taip bus VGN, tikrai nugabens i antakalni. O prieziura, kiek teko girdeti ir patirti paciai VGN po gimdymo tikrai gera ir be priekaistu. Ir ne neatrodo, kad lauktu ten kysio issizioje...
Atsakyti
Sveiki, as chia naujuokas, bet savo pirma vaika pagimdziau pres 13 metu irgi VGN. Taj likau labai patenkinta :super nors ir vaikas buvo neisnesiotas :( .Prieziura vaikui kaip ir turi but :super nes buvo vos 900 gramu :verysad: pati ne kvepavo nes plauchiai dar nebuvo atsidaritos. Taj dabar laukiu antra leliuka jau 25 savaites :nestuke .Tikrai vaziosiu gimdit tik i VGN. iR DAR UZ PIRMA GIMDIMA NESUMOKEJAU NEI CENTO :bigsmile:
Atsakyti