Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

[quote=Lusasita,2008 04 24, 14:33]

Vau thumbup.gif . Kaip ir visi tavo darbeliai - labai gražu.
O megzta tik pagal nuotrauką? Nerealūs sugebėjimai.
Atsakyti
Tikrai labai grazu wink.gif Lusasita - auksaranke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 24, 14:33)
mano kurinys 

Lusasita, super sugebėjimai! Labai gražiai gavosi, sakyčiau, geriau už originalą thumbup.gif Ir spalva tokia nuotaiką kelianti cool.gif wub.gif Sužavėjai mus visas eilinį sykį mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 24 balandžio 2008 - 15:57
Lusasita, kaip tu taip sugebi greitai megzti? blink.gif Darbai tavo nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaje, kiek gražučių!!!! wub.gif Bet pirmas ir paskutinis patys pačiausi wub.gif .Tik kad nerti, o nerti nemėgstu, bet iš gabaliukų nors nert linksma lotuliukas.gif . Kiek aš visko noriu, bet laiko vis mažai. Ir nieko nespeju doh.gif .
P.S. Lusasita turbūt mezga kaip mašina arba tas malūnėlis ratu mezgantis - vieną eilę per 5 sek. numezga. Arba burtininkė doh.gif . Ne kitaip schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morta-sigita: 24 balandžio 2008 - 18:14
Lusasita, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Salne,2008 04 24, 18:51]
user posted image
O man šis labai fainas vasarai būtų. Tik aš be schemų ir aprašymų nelabai sugebu. Ką nors galima fantazuoti, bet kažkaip reikia , kad tas kraštelis nesiriestų. g.gif
Atsakyti
Lusasita,
nu bet pas tave ir talentas swoon.gif
Nepaprasto grozio liemene wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 24 balandžio 2008 - 21:17
Lusasita va tau 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal turit aprašymą šitos bliuskutės, kažin, kaip čia virbalais megztoji dalis viršuj užbaigta, kad laikytųsi gerai? Gal galit patart? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 25, 12:06)
merginos, gal turit aprašymą šitos bliuskutės, kažin, kaip čia virbalais megztoji dalis viršuj užbaigta, kad laikytųsi gerai? Gal galit patart? g.gif
user posted image

Kiek pamenu sis modelis megztas alia maikutes tipo su gilia iskirpte, o paskum vaseliu prinertas kaklas.... g.gif

radau aprasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 25 balandžio 2008 - 13:12