Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Pasirodau:
truputį anksčiau megztas "miškinis"-žalias megztinis ir iš čia taip plačiai aptartų bambukinių megzta palaidinė. šiltiems orams esu pasiruošusi biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

Noriu parodyt dar vieną savo ką tik baigtą sijoną.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 04 21, 22:37)
[

Rife Fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 04 21, 22:37)
user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
labai saunus sijonas thumbup.gif 4u.gif o raščiuką? 4u.gif
Atsakyti
Momima 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Rife, sijonukas labai gražus... Bet man kyla klausimas, kaip tokiam ilgam ir siauram sijonui pamusala pasisiūti? Ar jis nelenda tarp kojų? Juk sijonukas siauras, o dar siūlai vis vieną tokį apgulimą duoda... g.gif Kaip išspręsti tą problemą?
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 04 22, 08:48)
Rife, sijonukas labai gražus... Bet man kyla klausimas, kaip tokiam ilgam ir siauram sijonui pamusala pasisiūti? Ar jis nelenda tarp kojų? Juk sijonukas siauras, o dar siūlai vis vieną tokį apgulimą duoda...  g.gif  Kaip išspręsti tą problemą?

Ačiū už pagyrimą.
Ištikrųjų sijonas nėra siauras, metro pločio, kadangi pamušalas irgi ilgas todėl ir niekur nelipa ir nelenda. Kad būtų patogiau šone pamušale yra skeltukas.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 04 22, 08:26)
Ačiū už pagyrimą.
Ištikrųjų sijonas nėra siauras, metro pločio, kadangi pamušalas irgi ilgas todėl ir niekur nelipa ir nelenda. Kad būtų patogiau šone pamušale yra skeltukas.

Dėkui už atsakymą.. Na, dėl šio sijono viskas aišku.., matyt dar priklauso ir nuo figūros.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 21, 20:27)
Pasirodau:
truputį anksčiau megztas "miškinis"-žalias megztinis ir iš čia taip plačiai aptartų bambukinių megzta palaidinė. šiltiems orams esu pasiruošusi biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

Labai grazus megztukas,
isduok paslapti kur tuos siuliukus pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 04 22, 09:46)
Labai grazus megztukas,
isduok paslapti kur tuos siuliukus pirkai?

aciukas 4u.gif cia apie kuri klausi? trumpom rankovem tai cia tie placiai aptartieji bambukiniai (pirkau per ispardavima Midaroj savanoriu pr.):
user posted image
O zaliojo siulus pirkau pardej Vokieciu g-vej, ten vilna ir silkas.
Atsakyti
Rife thumbup.gif: dailu ir gražu.
Atsakyti