Pasirodau:
truputį anksčiau megztas "miškinis"-žalias megztinis ir iš čia taip plačiai aptartų bambukinių megzta palaidinė. šiltiems orams esu pasiruošusi
QUOTE(Rife @ 2008 04 21, 22:37)
Noriu parodyt dar vieną savo ką tik baigtą sijoną.
[
[
Rife Fantastiškas
labai saunus sijonas o raščiuką?
Momima aciu
Rife, sijonukas labai gražus... Bet man kyla klausimas, kaip tokiam ilgam ir siauram sijonui pamusala pasisiūti? Ar jis nelenda tarp kojų? Juk sijonukas siauras, o dar siūlai vis vieną tokį apgulimą duoda... Kaip išspręsti tą problemą?
QUOTE(bielra @ 2008 04 22, 08:48)
Rife, sijonukas labai gražus... Bet man kyla klausimas, kaip tokiam ilgam ir siauram sijonui pamusala pasisiūti? Ar jis nelenda tarp kojų? Juk sijonukas siauras, o dar siūlai vis vieną tokį apgulimą duoda... Kaip išspręsti tą problemą?
Ačiū už pagyrimą.
Ištikrųjų sijonas nėra siauras, metro pločio, kadangi pamušalas irgi ilgas todėl ir niekur nelipa ir nelenda. Kad būtų patogiau šone pamušale yra skeltukas.
QUOTE(Rife @ 2008 04 22, 08:26)
Ačiū už pagyrimą.
Ištikrųjų sijonas nėra siauras, metro pločio, kadangi pamušalas irgi ilgas todėl ir niekur nelipa ir nelenda. Kad būtų patogiau šone pamušale yra skeltukas.
Dėkui už atsakymą.. Na, dėl šio sijono viskas aišku.., matyt dar priklauso ir nuo figūros..
Rife : dailu ir gražu.