Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(barsukele @ 2008 07 18, 09:38)
Tik niekaip nesugalvoju, ką čia gražaus nusirezgus g.gif  Kiek visko išbandžiau, ir vąšeliu, ir virbalais, nepatinka niekas, ieškojau internetiniuose albumuose ką nors iš panašių siūlų, radau tik vieną modelį megztą lygiu mezgimu vertikaliomis eilėmis- nepatiko schmoll.gif .Pradėjau tokiu rašteliu- irgi negražu.

Aš esu suknelę mezgus. Ne tiek daug spalvų, bet irgi iš margų. Man šiaip margučiai nereikalauja jokio spec. rašto, nes pasidaro per marga, tiksliau, pats siūlas tada neatsiskleidžia. Manau, gražiausiai jie ir atrodo paprastu 'trikotažo' raštu mezgami.
Atsakyti
mano megztinis
user posted image
ir dukrai nerta liemenė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 18, 09:08)
Iš atskirų detalių labai snku ir lėtai neriasi, jei labai smulkios detalės. Bet kai gabaliukai didesi ir sujungimas nėra sudėtingas, tai visai nieko.

O man visai patinka iš atskirų detalių nert, ne taip nuobodu. Va, ką turiu nunarpliojus:

user posted image user posted image user posted image

Ir dabar turiu pusę naujo sijono iš gėlyčių, kai baigsiu pasirodysiu
Atsakyti
dėkui visoms už patarimus 4u.gif Tiek grožio vakar prisižiūrėjau, kad pirštai niežti, mezgiau mezgiau biggrin.gif na, bet niekaip neįtikinsit, kad smagu nerti iš atskirų gabaliukų schmoll.gif Nors darbai tokie tikrai gražūs.
Ir aš greit parodysiu naują šedevrą smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos mezgejeles mirksiukas.gif reikalinga skubi pagalba... zn kad yra nusimezgusiu stai si grozi wub.gif lb gerai butu jei atsirastu, nes mirtinai reikia konsultacijos...parasykit i AZ, labai lauksiu... aciukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 07 19, 19:38)
Sveikos visos mezgejeles  mirksiukas.gif  reikalinga skubi pagalba... zn kad yra nusimezgusiu stai si grozi wub.gif lb gerai butu jei atsirastu, nes mirtinai reikia konsultacijos...parasykit i AZ, labai lauksiu... aciukas  smile.gif
user posted image

eina sau koks grozis blink.gif wub.gif wub.gif uzsinorejau juodai...gal kas ir schemute sito grozio idetu ax.gif
Atsakyti
Ir aš šito užsimaniau ax.gif Atsiliepkit jei kas turit kaip tą grožį gaminti ax.gif
Atsakyti
http://club.osinka.r...pic.php?t=31630
stai cia rusaites ji neria thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip ačiū ačiū ačiū biggrin.gif Bėgu vartyt biggrin.gif
Atsakyti
Na vat, busiu ne viena uzsinorejusi sio grozio smile.gif thumbup.gif
Bet kaip gaila kad jis RUSISKA aprasyma turi doh.gif doh.gif doh.gif Gal kas nepatingetu pradziai bent isversti kas ten parasyta? pacituosiu:
"вязала по чуть-чуть поправленной схеме моей - в кружочках правильное количество в.п. в арках, и вязала я немного по другому направлению - по схеме 2' - там цифрами показаны номера рядов и стрелками направления. "
bei dar cia:
"Соединение двух полос у меня - арками по 4 в.п. - места соединений легко видны на фото.
Нитки в образце 100 г-300 метров, крючек 3,5.
Ширина двух полос соединенных - 16 см, раппорт (на фото как раз раппорт) - 54 петли.
То есть если мне вязать из таких ниток -то получится 4 полосы, в оригинале -3 полосы, поэтому ниточки и крючек нужны толще. "

"подняться до середины арки, 6 в.п, подвести крючок под 4 следующие арки(7,4,4,7 в.п) и провязать все вместе столбиком без накида, затем снова 6 в.п. Мне кажется, в оригинале связано именно так.
Нитки YarnArt Джинс 100г - 320 метров. Крючок 2.5. Раппорт (54 петли)получается примерно 19 см."

"4 полосы (2 длинные - через плечи - чтобы не делать шов на плече, 2 короткие - впереди и сзади). Потом низ - резинка 2х2 поперек. Ее обвязать по верхнему краю столбиками без накида, одновременно соединяя с верхушкой. Шлевки для пояса - резинка 1х1, пояс, кажется, замша. Воротник - труба,резинка 2х2, прикетлеван. Рукава - 2 столбика с накидом, 2 в.п., связаны поперек. Наверное, прямоугольники, но не уверена. "
Ir dar sis pasisakymas:
"В первую очередь снимаю шляпу перед Zibrar и Ежевикой, который так точно наваяли схему только по картинке. Моя схема отличается совсем немного.
Для получения изгибающейся формы полотна, вяжется полоса двумя блоками. Я вязала следующим образом: набрала длинную цепочку возд.п. и вязала блок 1 (4 ряда) на 31 петле. Затем перешла на блок 2 с помощью 5 возд.петель. В остальном вроде на схеме понятно. В блоке 1 было трудно нарисовать 4-й ряд, поэтому поясню еще словами. Сначала 7 возд.п в первую арку предыдущего ряда, затем следующие 7 возд.п. надо протянуть через 4 арки, вывязывая по 1 петле, потом провязать все петли вместе. И дальше как дано на схеме.
В схеме блока 1 видно, что дальше когда полоса с одной стороны связана, все переворачивается и вяжутся 1 ряд 2 ст.с/н, 2 возд.п. чередуя, потом 1 ряд ст.б/н. Далее блоки меняются местами.
Если что не понятно, пишите, постараюсь помочь. Для меня рисование схем, онлайн тема вообще - это премьера.Буду учиться по ходу действий."

Papildyta:
Arba tiesiog paaiskinkit lietuviskai kaip ten kas darome, nes nesu ase sipje srityje (mezgimo, nerimo), tad ir schemoje gaudausi minimaliai.. blush2.gif
Atsakyti
Baisiai neturiu laiko-mažulė neduoda doh.gif jei iki vakaro niekas tau neišvers,tai paguldžius pupą bandysiu tau pagelbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 07 21, 09:24)
Baisiai neturiu laiko-mažulė neduoda doh.gif jei iki vakaro niekas tau neišvers,tai paguldžius pupą bandysiu tau pagelbėt mirksiukas.gif

bigsmile.gif butu nerealu!!! labai labai labai lauksiu, tad jei turesi laiko gal iskart i az rasyk mirksiukas.gif
Atsakyti