[quote=norwa,2008 07 17, 17:18]
[quote=janike1,2008 07 01, 17:34]
Asarele,va cia is arciau rasciukas
Sveikutes,gal galima butu gaut tos baltos bliuskytes rasto aprasyma,nes as nezinau nuo ko pradet tokia dar ir mezgeja
[/quote]
Prašom, aprašymas ir schema:
http://picasaweb.goo...671647372436626
QUOTE(barsukele @ 2008 07 17, 16:11)
Neblogas, tik labai jau nervina kai reikia iš atskirų gabalėlių sumegzti didelį daiktą. Kažkaip ištisai mezgant ne taip nuobodu .O jums ar yra skirtumas- iš mažų gėlyčių ar ištisinis mezginys?
o man tai visai patinka is atskiru daliu nrti,paskui sujungineti.kazkaip ne taip nuobodu,kaip vien tik lygiai neriant.megstu tokius modelius,kur lopas is daliu,lopas lygiai.vienas atsibost,ziurek jau kitaip reikia nerti.taip man labai greitai gaunasi.va pvz kaip toks rastu mishinys
esu nerusi viena sijona vien stulpeliais su uzmetinmu,tai vajei,vajei...per diena vos 4 eiles aplinkui.....tai jau laukiau,kada apacia daeisiu,kad galeciau is gelyciu nerti ir sujungineti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 17, 11:53)
bandysiu uzsisaugoti ka ten rasiu toj temoj.reiks ieskoti ir apacios apnerimo rastelio.turbut reiks bandyt nerti
Dar šio to radau forum.knitting-info.ru Labai gražus nertas sijonas Man viskas taip lėtai einasi, kad nežinau, kiek laiko sijoną nerčiausi, turbūt metus
Iš atskirų detalių labai snku ir lėtai neriasi, jei labai smulkios detalės. Bet kai gabaliukai didesi ir sujungimas nėra sudėtingas, tai visai nieko.
O man smagiausiai neriasi ir mezgasi, kai spalvoti siūlai, tada taip greit ir smagiai, tik matau kad viena spalvytė baigiasi, skubu, kad tik greičiau kitą pradėt Vienas malonumas megzti va iš tokių siūlų
Tik niekaip nesugalvoju, ką čia gražaus nusirezgus Kiek visko išbandžiau, ir vąšeliu, ir virbalais, nepatinka niekas, ieškojau internetiniuose albumuose ką nors iš panašių siūlų, radau tik vieną modelį megztą lygiu mezgimu vertikaliomis eilėmis- nepatiko .Pradėjau tokiu rašteliu- irgi negražu. Gal kas matėt ką nors, gal pačios ką nusimezdėt iš tokių siūlų? Vienos moteriškės paraše mačiau sudėtus šalius, bet jie nedomina. Galvoju, gal megzti iš atskirų gėlyčių vąšeliu, gautųsi toks storas retas žiemai ant juodos golfos gal neblogai žiūrėtųsi
Tik niekaip nesugalvoju, ką čia gražaus nusirezgus Kiek visko išbandžiau, ir vąšeliu, ir virbalais, nepatinka niekas, ieškojau internetiniuose albumuose ką nors iš panašių siūlų, radau tik vieną modelį megztą lygiu mezgimu vertikaliomis eilėmis- nepatiko .Pradėjau tokiu rašteliu- irgi negražu. Gal kas matėt ką nors, gal pačios ką nusimezdėt iš tokių siūlų? Vienos moteriškės paraše mačiau sudėtus šalius, bet jie nedomina. Galvoju, gal megzti iš atskirų gėlyčių vąšeliu, gautųsi toks storas retas žiemai ant juodos golfos gal neblogai žiūrėtųsi
aš iš panašių siūlų nusimezgus turiu štai tokį
man irgi patiko megzti iš tokių siūlų
man irgi patiko megzti iš tokių siūlų
Barsukėle, labai gražūs siūlai . Kokie čia, kur pirkti?
Kadangi aš dabar susidomėjusi nėrimu ant šakutės, tai gal bandyčiau nerti šalį ant šakutės Bet čia, aišku, priklausomai, ar reikia to šalio (pradėjau nertis iš moheros šalį, kad per vestuves vakare nuo šalčio pasislėpčiau, bet nežinau, kiek po to nešiosiu, nes jis toks retas, ažūrinis, man kažkaip sunkiai įsivaizduojamas žiemą ant storo palto ).
Kadangi aš dabar susidomėjusi nėrimu ant šakutės, tai gal bandyčiau nerti šalį ant šakutės Bet čia, aišku, priklausomai, ar reikia to šalio (pradėjau nertis iš moheros šalį, kad per vestuves vakare nuo šalčio pasislėpčiau, bet nežinau, kiek po to nešiosiu, nes jis toks retas, ažūrinis, man kažkaip sunkiai įsivaizduojamas žiemą ant storo palto ).
Renatėle, super Man atrodo, kad kai pirkau savo, tai buvo ir taviškių. O pirkti mugėje, kur vienoj vietoj batai, drabužiai, apatinis trikotažas ir siūlai parduodami , lyg ir turkiški jie, panašūs į TIFTIKą.
Vis rezgu mintį megzti kokiu 5 nr vąšeliu. Norisi kažko kitokio, nes visa lentyna spintoj pilna virbalais megztų.
Vis rezgu mintį megzti kokiu 5 nr vąšeliu. Norisi kažko kitokio, nes visa lentyna spintoj pilna virbalais megztų.
QUOTE(barsukele @ 2008 07 18, 13:18)
Renatėle, super Man atrodo, kad kai pirkau savo, tai buvo ir taviškių. O pirkti mugėje
dėkui , aš tai pirkau siūlų parduotuvėj, jie turkiški. Mezgiau plonais nr.2,5 virbalais
morta-sigita labai labai ACIU uz chemute
QUOTE(barsukele @ 2008 07 18, 09:38)
Vaje , aš irgi labai mėgstu tokius siūlus ir daugiausia iš tokių mezgu. Bet man asmeniškai gražiausiai jie atrodo megzti virbalais, lygiuoju raštu
o man kazkodel nepatinka tie margi siulai nusimezgiau silta šalį is tokiu graziu pereinamu spalvu,nu negrazu megztukas man visai negrazu,turejau viena.na nebent kojines man labiau vienspalviai patinka aisq,cia skonio reikalas