Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Olaiva @ 2008 07 17, 10:33)
gal matet osinkoj kaip online si grozi neria? blush2.gif butu gerai jei pasidalintumet nuoroda blush2.gif

user posted image

http://club.osinka.r...pic.php?t=17241 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 17, 11:27)

ačiū 4u.gif bet man nerodo paveiksliuku nuo pat pradziu unsure.gif ar tau rodo?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 07 17, 11:41)
ačiū  4u.gif bet man nerodo paveiksliuku nuo pat pradziu unsure.gif ar tau rodo?

Pradzioje nerodo ir man, o paskui viskas normaliai.. smile.gif Tik yra ir tokiu ne i tema.. hihihi.gif , neissigask!
Atsakyti
Sveikos,

aš čia nenuolatinė lankytoja, bet retkarčiais užsuku "pasicekavinti", kas ką mezga blush2.gif smile.gif O dabar kaip tik "į temą" pamačiau Olaivos klausimą apie palaidinukę. Olaiva, aš ką tik pradėjau nerti šitą palaidinę, paveiksliukų ir man nerodo, bet peržiūrėk visą temą - ten yra keli paaiškinimai, kaip nerti skrituliukus nenutraukiant siūlo, prie tų paaiškinimų rasi ir skrituliuko schemą, o dar viena mezgėja įdėjo nuotraukėles su tuo nėrimu nenutraukiant siūlo - man jos labai padeda mirksiukas.gif Aišku, jei netingi užtaisinėti siūlų galiukų, gali bandyti nerti atskirais skrituliukais, bet man būtent tie siūlų galiukai nepatinka... Kol kas nedaug nunėriau, gal 4 skrituliukus, nes antrąjį ardžiau gal 3 kartus, po to 3 nunertus išardžiau, nes paaiškėjo, kad padariau klaidą, tai žodžiu doh.gif Bandysiu spėti nusinerti palaidinę iki liepos pabaigos, nes noriu ją apsivilkti per vestuves (ne savo) smile.gif
Atsakyti
bandysiu uzsisaugoti ka ten rasiu toj temoj.reiks ieskoti ir apacios apnerimo rastelio.turbut reiks bandyt nerti smile.gif
Atsakyti
Gražus modeliukas:
http://img143.imagev...z_122_797lo.jpg
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 07 17, 14:09)

Neblogas, tik labai jau nervina kai reikia iš atskirų gabalėlių sumegzti didelį daiktą. Kažkaip ištisai mezgant ne taip nuobodu g.gif .O jums ar yra skirtumas- iš mažų gėlyčių ar ištisinis mezginys?
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 07 17, 18:11)
Neblogas, tik labai jau nervina kai reikia iš atskirų gabalėlių sumegzti didelį daiktą. Kažkaip ištisai mezgant ne taip nuobodu g.gif .O jums ar yra skirtumas- iš mažų gėlyčių ar ištisinis mezginys?

Žinoma, ištisai neriant daug greičiau, ir lengviau pagal iškarpą nerti, o iš gėlyčių tai jau reikia atsidėti darbui, bet įdomiau.
Atsakyti
[quote=janike1,2008 07 01, 17:34]
Asarele,va cia is arciau rasciukas
user posted image
Sveikutes,gal galima butu gaut tos baltos bliuskytes rasto aprasyma,nes as nezinau nuo ko pradet doh.gif tokia dar ir mezgeja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 07 16, 17:54)
pirmas didesnis darbas su vąšeliu ax.gif

Labai šaunus darbas, matosi, kad kruopščiai atliktas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 07 16, 19:54)
pirmas didesnis darbas su vąšeliu ax.gif
user posted image

gražu wink.gif
bet tikrai vašeliu?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 07 17, 19:49)
gražu wink.gif
bet tikrai vašeliu?

Oi, dėkui visosms, taip išgyrėt blush2.gif , man neatrodo toks tobulas biggrin.gif ...
Karusia, tikrai vąšeliu, tik apykaklė virbalais, nes reikėjo įsiūti užtrauktuką, todėl pabijojau, kad vąšeliu gausis per stora, nes dviguba turi būti.
Atsakyti