Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Gal kuri turit megztukų ar tunikų nuorodas iš rusaičių puslapiuko arba iš kiniečių, labai norėčiau pasižvalgyti ir kokų modeliuką išsirinkti ax.gif
[/quote]

Prašom tunikos

http://club.osinka.r...3dc7e0b220dbac4
Papildyta:
pasitaisau
http://club.osinka.r...pic.php?t=30159
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 07 14, 18:12)

Ačiū Jums labai, su malonumu pasižvalgysiu 4u.gif
Atsakyti
o as pasidejus siulus sitam groziui wub.gif turiu panasios spalvos, gal mano daugiau oranziniai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 07 14, 17:45)
o as pasidejus siulus sitam groziui  wub.gif turiu panasios spalvos, gal mano daugiau oranziniai...

user posted image

Jei schemutę ar aprašymą turi gal gali pasidalinti 4u.gif Labai jau gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 14 liepos 2008 - 18:40
Moteriškas modelis cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 16, 15:26)
aciu mergytes mirksiukas.gif
va sitam zurnaliukyje yra

Rankdarbiu kraitele 2007-10
user posted image

http://www_4shared_c...rified=bc27622c

Mx, liemenes foto tai yra siam zurnaliuke, bet arpasymo nera sad.gif
Atsakyti
user posted image
Kaip mane varo į depresiją ši liemenė. Jei per šią savaitę nerasiu sprendimo, ko gero liks šis projketas kažkur užmestas. Pirma, norėjau kitokių rankovių prakarpų. Lyg ir viskas gerai buvo, kol nepradėjau galvoti apie kaklą. Jei jo didžioji dalis bus blogos akys, tai jis riesis, ir dar į vidų. Antra, nusprendžiau palikt rankoves kaip orginalo, bet kaip tada kaklo iškirptė. Ar čia nereikia jokių nuleidimų kaklui daryt, bet tai jei taip tiesiai megsiu, ar nesmaugs manęs. Patarkit merginos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 15 liepos 2008 - 11:39
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 16, 13:30)
nu dar ir cia pasigirsiu

naujausias uzsakymas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

HELP!!!
Gal kas turi aprasyma? schemutes?
Labai prasau, pasidalinkyte!!! blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu tą žurnalą natūralioj formoj (popierinį) smile.gif , tik neturiu skenerio, galėčiau gal nebent nufotografuoti schemą... g.gif jei labai labai reikia....
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 07 15, 12:38)
user posted image
Kaip mane varo į depresiją ši liemenė. Jei per šią savaitę nerasiu sprendimo, ko gero liks šis projketas kažkur užmestas. Pirma, norėjau kitokių rankovių prakarpų. Lyg ir viskas gerai buvo, kol nepradėjau galvoti apie kaklą. Jei jo didžioji dalis bus blogos akys, tai jis riesis, ir dar į vidų. Antra, nusprendžiau palikt rankoves kaip orginalo, bet kaip tada kaklo iškirptė. Ar čia nereikia jokių nuleidimų kaklui daryt, bet tai jei taip tiesiai megsiu, ar nesmaugs manęs. Patarkit merginos...

Aš esu mezgusi lb aptemptą viengubą aukštą kaklą ir dariau susegamą su knopkytėm nugaroj - pamenu, kalbu apie kažką su bendradarbe, pasakoju ir matau, kad ji manęs visai negirdi. Po kiek laiko ji man sako: klausyk, tu man geriau pasakyk, kaip tu galvą į megztinį įkišai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 07 15, 11:26)
Mx, liemenes foto tai yra siam zurnaliuke, bet arpasymo nera sad.gif

tai kiek yra tiek ax.gif is tiek ir mezgiau
Papildyta:
QUOTE(K_margo @ 2008 07 15, 15:06)
HELP!!!
Gal kas turi aprasyma? schemutes?
Labai prasau, pasidalinkyte!!!  blush2.gif

numezgi liemene. tada surenki kaklo akis ir ten raso, kad padvigubini. Manajam "kaklui "reikejo 300 akiu, kad gautusi grazi skraiste mirksiukas.gif ir mezgi apie 40 - 50 cm . Toks ir aprasymas ten buvo
Atsakyti
nava tas aprasymas mirksiukas.gif spasuti du kartus kad issididintu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti