nu su kai kuriom tai mano darbu gal nelyginsiu bet man kaip pradedanciajai tai stai kas gavosi
tik problemele ta kad as neturiu kuo susegti megztuka per viduri....gal kas ka pasiulyti galit? gal zinot kur nusipirkti sagiu kukliu ir graziu ar panasiai?
`delfine`, garžu kiek supratau tai tik švarkeliu giriesi, ar čia kartu viskas
QUOTE(`delfine` @ 2008 07 11, 12:35)
nu su kai kuriom tai mano darbu gal nelyginsiu bet man kaip pradedanciajai tai stai kas gavosi
tik problemele ta kad as neturiu kuo susegti megztuka per viduri....gal kas ka pasiulyti galit? gal zinot kur nusipirkti sagiu kukliu ir graziu ar panasiai?
Labai dailus megztukas kaip pradedančiajai, tai kas bus toliau.
QUOTE(pulina @ 2008 07 11, 12:39)
`delfine`, garžu kiek supratau tai tik švarkeliu giriesi, ar čia kartu viskas
oj ne nee tik svarkelis bliuskyte pirktine, kiek maciau mezgimo masina megzta
QUOTE(Rife @ 2008 07 11, 12:51)
Labai dailus megztukas kaip pradedančiajai, tai kas bus toliau.
nu as pradedancioji todel kad neivaldau dar jokiu rastu... kazkaip labai minimaliai tuos rastus dedu i nerinius
na bet dabar galvoju reiktu nunerti vien rastuota megztuka ilgesni
laimike, gražu suknutė
rodausi su savo moheriuku, ne vasariškas darbas, bet roges ruošiu žiemai...
http://public.fotki....0080713008.html
http://public.fotki....0080713008.html
QUOTE(laimike @ 2008 07 13, 08:25)
mano svajoniu suknele
QUOTE(laimike @ 2008 07 13, 07:25)
nauji darbai
Laimike, labai gražu! Šaunuolė O tokia suknelė mano svajonių sąrašuose
QUOTE(naiste777 @ 2008 07 13, 20:36)
Bet tai, ot bobos protas, įmečiau į skalbimo mašiną ir susitraukė per pusę. Eilinį kartą sesei atiteko. Nemaniau, kad medvilnė gali šitaip padaryti.
gal reikėjo gerai pratąsyti prieš padžiaunant? Man su kepuryte iš Maxi siūlų suveikė
Vis pasidaurau, pasižiūriu, kaip jūs gražiai mezgat, neriat, noriu pagirti visas mergėjėles
Gal kuri turit megztukų ar tunikų nuorodas iš rusaičių puslapiuko arba iš kiniečių, labai norėčiau pasižvalgyti ir kokų modeliuką išsirinkti
Gal kuri turit megztukų ar tunikų nuorodas iš rusaičių puslapiuko arba iš kiniečių, labai norėčiau pasižvalgyti ir kokų modeliuką išsirinkti