Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

nu su kai kuriom tai mano darbu gal nelyginsiu blush2.gif bet man kaip pradedanciajai tai stai kas gavosi mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

tik problemele ta kad as neturiu kuo susegti megztuka per viduri....gal kas ka pasiulyti galit? gal zinot kur nusipirkti sagiu kukliu ir graziu ar panasiai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 11 liepos 2008 - 11:37
`delfine`, garžu thumbup.gif kiek supratau tai tik švarkeliu giriesi, ar čia kartu viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 07 11, 12:35)
nu su kai kuriom tai mano darbu gal nelyginsiu  blush2.gif  bet man kaip pradedanciajai tai stai kas gavosi  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

tik problemele ta kad as neturiu kuo susegti megztuka per viduri....gal kas ka pasiulyti galit? gal zinot kur nusipirkti sagiu kukliu ir graziu ar panasiai?  ax.gif

Labai dailus megztukas kaip pradedančiajai, tai kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 07 11, 12:39)
`delfine`, garžu  thumbup.gif  kiek supratau tai tik švarkeliu giriesi,  ar čia kartu viskas  bigsmile.gif

oj ne nee tik svarkelis biggrin.gif bliuskyte pirktine, kiek maciau mezgimo masina megzta smile.gif

QUOTE(Rife @ 2008 07 11, 12:51)
Labai dailus megztukas kaip pradedančiajai, tai kas bus toliau.

nu as pradedancioji todel kad neivaldau dar jokiu rastu... blush2.gif kazkaip labai minimaliai tuos rastus dedu i nerinius blush2.gif
na bet dabar galvoju reiktu nunerti vien rastuota megztuka ilgesni biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
nauji darbai
Atsakyti
laimike, gražu thumbup.gif suknutė thumbup.gif
Atsakyti
rodausi su savo moheriuku, ne vasariškas darbas, bet roges ruošiu žiemai...
http://public.fotki....0080713008.html
Atsakyti
Sveikos mezgančiosios. Visų darbai labai gražūs, šaunuolės. Ir aš rodau, ką praeitą savaitę nusirakiau user posted image

Bet tai, ot bobos protas, įmečiau į skalbimo mašiną ir susitraukė per pusę. Eilinį kartą sesei atiteko. Nemaniau, kad medvilnė gali šitaip padaryti.
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 07 13, 08:25)
user posted image

mano svajoniu suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2008 07 13, 07:25)
nauji darbai

Laimike, labai gražu! Šaunuolė thumbup.gif O tokia suknelė mano svajonių sąrašuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 07 13, 20:36)
Bet tai, ot bobos protas, įmečiau į skalbimo mašiną ir susitraukė per pusę. Eilinį kartą sesei atiteko. Nemaniau, kad medvilnė gali šitaip padaryti.

gal reikėjo gerai pratąsyti prieš padžiaunant? Man su kepuryte iš Maxi siūlų suveikė
Atsakyti
Vis pasidaurau, pasižiūriu, kaip jūs gražiai mezgat, neriat, noriu pagirti visas mergėjėles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal kuri turit megztukų ar tunikų nuorodas iš rusaičių puslapiuko arba iš kiniečių, labai norėčiau pasižvalgyti ir kokų modeliuką išsirinkti ax.gif
Atsakyti