Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Lusasita @ 2008 07 07, 19:16)

Gražu, bet ir tempai tavo nerealūs wub.gif
Atsakyti
Lusasitos mezginiai kaip visada fantastiški. bigsmile.gif Pavydėtinas sugebėjimas greitai ir dailiai kurti puošnius rūbus. thumbup.gif
Labai sudomino, iš kokių siūlų megzta paskutinė balta palaidinė ir koks ten raštelis. Kažkur matytas, bet kur - neatrenku. g.gif
Atsakyti
Lusasita, labai labai puošnu ir dailu thumbup.gif
Atsakyti
paskui Lusasita tai suspet neimanoma lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
aptarinejam ax.gif
Atsakyti
Kokia idomi sukneel, toks neiprastas sprendimas del tu juodu vietu thumbup.gif: nu labai labai daili suknute smile.gif man su tokia sokt noretusi eit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2008 07 08, 21:35)
Kokia idomi sukneel, toks neiprastas sprendimas del tu juodu vietu thumbup.gif: nu labai labai daili suknute smile.gif man su tokia sokt noretusi eit lotuliukas.gif

kazkas ir soks mirksiukas.gif
Atsakyti
La Perla, labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
dar kaikas balto

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Lusasita, fainas kai kas baltas thumbup.gif bet tavo tempai doh.gif ar miegi kada nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 07 09, 13:02)
Lusasita, fainas kai kas baltas  thumbup.gif  bet tavo tempai  doh.gif  ar miegi kada nors  bigsmile.gif

Aš įtariu, kad pas Lusasitą gerosios laumės gyvena, naktim padeda megzt lotuliukas.gif Nu kaip čia taip greitai ir taip gražiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 07 07, 18:16)

labai gražus megztukas thumbup.gif Iš kokių siūlų megztas?
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 09, 15:01)
Aš įtariu, kad pas Lusasitą gerosios laumės gyvena, naktim padeda megzt  lotuliukas.gif Nu kaip čia taip greitai ir taip gražiai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tempai, tai blink.gif tikrai, toks jausmas, kad naktim nemiega hihihi.gif, bet darbai iš ties kruopštūs ir gražūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 10 liepos 2008 - 13:01