Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(eya @ 2008 04 19, 18:56)
Sagos jega!! thumbup.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rutele,grazus megztukas 4u.gif O spalva super ,labai megstu ryskias spalvas,jos pakelia nuotaika biggrin.gif thumbup.gif

Lusasita ,paltukas dailus 4u.gif ,tik dirziukas per kudas ,gal koki odini pritaikyti,bet man be dirziuko labiau patiko blush2.gif

Alacka, puikiai pavyko rasciukas thumbup.gif ir megztuko apdaila daili 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 19 balandžio 2008 - 21:47
QUOTE(janike1 @ 2008 04 19, 22:41)

Lusasita ,paltukas dailus  4u.gif  ,tik dirziukas per kudas ,gal koki odini pritaikyti,bet man be dirziuko labiau patiko blush2.gif

jis toks dvigubas, susiutas, galetu but riebesnis, bet jau del eilutes vienos isulu 100 gr nebepirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jau kaip nores, taip nesios savininke smile.gif
Atsakyti
Seniai besirodziau su mezginiais ,taigi po viena i diena smile.gif Kadangi modeliukas tinka ir moterytems tai pasirodysiu ir cia;
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 20, 17:32)
Seniai besirodziau su mezginiais ,taigi po viena i diena smile.gif  Kadangi modeliukas tinka ir moterytems tai pasirodysiu ir cia;

grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Alacka33,2008 04 16, 15:36]
Alacka, nuostabus darbelis bigsmile.gif Ar būtų galima schemelę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 20:00)

Aš irgi prisidedu prie pagirimų. Labai šaunus darbas. Sagos taip pat. Labai geras akcentas.
Tik kartais, kai paskaičiuoji, tai sagos daugiau kainuoja nei siūlai. doh.gif
Atsakyti
Štai kokį grožį užtikau savaitgaly.

user posted image
Atsakyti
tikras grozis. tiesiog fantastiskas thumbup.gif

merginos, o gal zinot koki rasteli, tinkama skraistei arba pocui, kitaip sakant?
Atsakyti
Sveikos mezgejos smile.gif

na pabaigiau savo kvadratuku svarkeli, jau dziuna isskalbtas thumbup.gif dekui visoms uz pagalba ir patarimus drinks_cheers.gif 4u.gif Mastau ka toliau nerti, labai jau man patiko nerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 04 21, 14:13)
Štai kokį grožį užtikau savaitgaly.

user posted image

Jau aš šitą griebsiu cool.gif Tik kada viską spėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 04 21, 16:41)
Sveikos mezgejos smile.gif

na pabaigiau savo kvadratuku svarkeli, jau dziuna isskalbtas  thumbup.gif  dekui visoms uz pagalba ir patarimus  drinks_cheers.gif  4u.gif Mastau ka toliau nerti, labai jau man patiko nerti  smile.gif

Pasirodyk laukiam bigsmile.gif
Atsakyti