Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

labai grazhios bliuskutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2008 06 28, 12:43)
Labai gražu. Iškilo klausimas, ar  nešiojant  nesitempia, nesmunka nuo pečių? (pati turiu nertą, tai truputį vargstu, ir galvoju kame reikalas)

Šiandien jau buvau apsirėdžius thumbup.gif . Dėl tempimosi galėsiu pasakyt kai išskalbsiu mirksiukas.gif . Nuo pečių tikrai nekrenta 4u.gif ir kitokių trūkumų nepastebėjau. O jei krenta, tai kaip trikotažinėse palaidinukėse buna vidinėj pusėj prisiūtas atlasinis plonytis kaspinėlis, tai manau ir nėriniui taip galmėtų padaryti g.gif

Dar kartą ačiū visoms gyrusioms 4u.gif
Atsakyti
Man gal būtų gražiau su kiek aukštesniu kaklu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitkresle: 28 birželio 2008 - 23:34
Atsiprašau už komentarą ne vietoj, ten mano vyras prisėdo prie kompo, pamatė Batareikos bliuskutę ir nutarė pakomentuoti, o kad komentaras 6 puslapiais vėliau, tai nesusivokė doh.gif Žodžiu, jo nuomonė buvo šitam mezginėliui:

QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 14:16)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

Atsakyti
Siandien prasivaiksciojau ir as su savo naujaja bliuze ax.gif Manekene ne kokia ,bet pasirodysiu blush2.gif
3 maxiukai ir 1.5 vaselis
user posted image
user posted image
Atsakyti
janike1, labai gražu wub.gif Ir dydis taip gerai pataikytas. Tikrai šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 29, 21:13)
Siandien prasivaiksciojau ir as su savo naujaja bliuze ax.gif Manekene ne kokia ,bet pasirodysiu blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif labai gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Nelabai raščiuką įžiūriu lens.gif . Būt smagu dar iš arčiau apžiūrėt rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 29, 22:13)
user posted image
user posted image

Na jau tas bliuzės koks grožis 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,laaaabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 29, 21:13)
user posted image

Labai nuostabi bliuzelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 06 27, 19:42)
Oranžinukas mūsų su mama bendras darbas  4u.gif

user posted image
Nertas iš Maxi siūliukų  4u.gif

gal as atsilikus, pirma karta matau sitooooki GROOOZI wub.gif
gal butu galima schemute blush2.gif arba bent zinia kur ieskot... susirasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 06 29, 22:13)
user posted image
user posted image

Pavykęs nuo pradžios iki galo.
Ir spalva tinka, ir dydis, ir raštas tiek kie išmatau. Smagi ,lengva ir miela, vasariska tema:)
Atsakyti
janike 1, Ašarėle, bareika bliuzelės super, labai dailios thumbup.gif
Atsakyti