Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Simre, Liolke jusu bliuzeles labai saunios 4u.gif
Atsakyti
aciu aciu brangiosios
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2008 06 25, 23:11)
Oi, merginos, ačiū už pagyrimus  blush2.gif
Man nepatinka visas gulimas tos bliuskytės, o ypač apačia - ten apnėrimas toks visai normalus turėjo būt, o dabar viskas kažkaip susiplakę į vieną krūvą, lyg stora juostele apsiūta. Na, nemoku paaiškint sad.gif

tai viskas normaliai, o ji siaip dar neplauta, as tai visas pries nesiojant sudrekinu ir isdziovinu ant stalo tada viskas kas per puru ar garbanota pasilygina dar uzdedu pradziai ka ar su smeigtukais prismeigstau ir viskas ciki
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 06 25, 22:11)
Oi, merginos, ačiū už pagyrimus  blush2.gif
Man nepatinka visas gulimas tos bliuskytės, o ypač apačia - ten apnėrimas toks visai normalus turėjo būt, o dabar viskas kažkaip susiplakę į vieną krūvą, lyg stora juostele apsiūta. Na, nemoku paaiškint sad.gif

o iš kur jūs tokių manekenų gaunat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 06 26, 08:27)
o iš kur jūs tokių manekenų gaunat?  g.gif

Pirkau Aleksoto turguj Kaune sendaikčiuose - 90 lt mokėjau. Reguliuojasi jis per klubus, liemenį ir krūtinę. Tik nėra jokios medžiagėlės aptrauktos, nors nežinau, turi ji būti ar ne?...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 06 26, 08:56)
Pirkau Aleksoto turguj Kaune sendaikčiuose - 90 lt mokėjau. Reguliuojasi jis per klubus, liemenį ir krūtinę. Tik nėra jokios medžiagėlės aptrauktos, nors nežinau, turi ji būti ar ne?...

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet kokiom dienom ten tas turgus dirba? Man labai, labai reikia tokio manekeno..., o gal dar kas zino kur tokiu galetu buti (ne per brangiu labai)..?
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 26, 09:39)
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet kokiom dienom ten tas turgus dirba? Man labai, labai reikia tokio manekeno..., o gal dar kas zino kur tokiu galetu buti (ne per brangiu labai)..?

Na ir užsivedė temukė... lotuliukas.gif Dirba šeštadienį/sekmadienį. Tik turbūt nuliūdinsiu - aš ten dažnokai pašmirinėju, o tokį daiktą vienintelį kartą temačiau, ir tas jau pas mane tongue.gif . Šiaip kažkur SM mačiau kalbas, kad tokiais prekiauja tie, kas siuvimo mašinas pardavinėja, bet kainos tai minimos buvo 300-600 lt ribose blink.gif berods.
Atsakyti
labas, pasirodau savo sviazia kurini http://public.fotki....i/spa53269.html Tiesa, jis ne man, o vienai supermamytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 06 08, 18:36)
Sveikos rankdarbiu megejos smile.gif

Gal kuri turite kur savo arhyvuose sio svarkelio schemute? Buciau labai dekinga  4u.gif

user posted image

gal kuri zinote kaip ismegzti svarkelio gelytes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 06 25, 16:26)
Nunarpliojau ir aš šiokią tokią:
Tik man nepatinka sad.gif Ar aš lygint nemoku, ar ją džiovinant reikėjo kaip kokią servetėlę ištampyt ir prismaigstyt adatėlėm?... Ar apskritai čia kažkas ne taip?

g.gif Na gal apnert kitokiu raščiuku reikėjo g.gif ? Visa kita man normaliai lyg žiūrisi mirksiukas.gif
Man tokią oranžinę tik trijų ketvirčių rankovėlėmis mama baigia nunert thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 16:16)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

labai gražu blink.gif thumbup.gif gal gali rašteli 4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(zaliake @ 2008 06 26, 21:05)
gal kuri zinote kaip ismegzti svarkelio gelytes  blush2.gif

gal jos megztos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 06 26, 23:08)
gal jos megztos?  g.gif

man atrodo megztos g.gif o gal ir nertos vaseliu g.gif
noriu tokiu gelyciu ax.gif gal atsiras kas turi ju schemute blush2.gif
Atsakyti