Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Laba diena.Cia galima uzsisakyti kad numegstumet ar ne blush2.gif man si liemene labai patiko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2008 06 25, 14:18)
Laba diena.Cia galima uzsisakyti kad numegstumet ar ne  blush2.gif man si liemene labai patiko

user posted image

Užsisakinėt ir tartis reiktų skelbimų lentoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 25, 11:18)
Aš būtent apie šituos ir kalbėjau  4u.gif
Dėl kvapo net nežinau  unsure.gif  Aš nepastebėjau jokio  g.gif
Nudažo gerai, tik spalvą būtinai reikia pasirinkti tamsesnę ir ne kardinaliai priešingą, negu to drabužio, kurį norima nudažyti. Pvz, žydrą galima perdažyti į tamsiai mėlyną, juodą, gal rudą  g.gif , bet kokią raudona spalva jau neišeitų  mirksiukas.gif

Na aisku, aciu. Bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
Nunarpliojau ir aš šiokią tokią:

user posted image

Tik man nepatinka sad.gif Ar aš lygint nemoku, ar ją džiovinant reikėjo kaip kokią servetėlę ištampyt ir prismaigstyt adatėlėm?... Ar apskritai čia kažkas ne taip?
Atsakyti
simre, gražu thumbup.gif o kas nepatinka?
Atsakyti
tikrai gražu. dar galėtum parodyt nuotrauką ant savęs
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
simre labai grazu wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
simre, liolke, grazios bliuskytes thumbup.gif ax.gif Simre, o ko tau ji neitinka? kiek matosi, tai be priekaistu blush2.gif kartais sau visada sunkiausia itikti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Simre,liolke gražūs darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 06 25, 17:26)
Nunarpliojau ir aš šiokią tokią:

user posted image

Tik man nepatinka sad.gif Ar aš lygint nemoku, ar ją džiovinant reikėjo kaip kokią servetėlę ištampyt ir prismaigstyt adatėlėm?... Ar apskritai čia kažkas ne taip?

Tai kad viskas čia net labai TAIP thumbup.gif
Atsakyti
Oi, merginos, ačiū už pagyrimus blush2.gif
Man nepatinka visas gulimas tos bliuskytės, o ypač apačia - ten apnėrimas toks visai normalus turėjo būt, o dabar viskas kažkaip susiplakę į vieną krūvą, lyg stora juostele apsiūta. Na, nemoku paaiškint sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 25 birželio 2008 - 21:12