Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 15:16)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

Palik. thumbup.gif
Atsakyti
mano paskutinis dryzius
http://s260.photobuc...=dryzius002.jpg
Atsakyti
gražus dryžiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 06 24, 03:20)

gražiai tau tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2008 06 24, 03:20)

Labai labai fainas dryziukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dekui visoms uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2008 06 20, 09:02)
Sveikutes, darbstuoles  4u.gif

Reikia jusu pagalbos. Visur ieskau, bet kol kas nerandu sunkiu siulu. Paaiskinu. Turiu storu medvilniniu siulu ir galvoju nusimegsti kazka tipo paltuka. Bet noreciau, kad jis sunkiau kristu, vienzo temptu zemyn. Todel manau, reiketu ideti koki plona bet sunku siula ( gal silkini?). Ir va niekur tokiu nerandu, parduotuvese tik medvilniniai, pukuoti ir pan. Ka patartumet? Gal zinot, matet, girdejot ar galetumet pameteti nuoroda?  g.gif

Pabandyk paieškoti tokių siūlų-virvučių (storų) medvilninių,šilkinių arba viskozinių (bet ne suktų , o austų arba megztų). Jie labai gerai "tempia" žemyn biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , galbut ne i tema paklausiu, bet nezinau kur klausti: gal zinot ar imanoma nudazyti pusvilnonius, vilnonius siulus?Jei taip, kokie dazai tinka? Nusipirkau sviesiai melynos spalvos siulu, bet kad spalva jau nepatinka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 06 25, 00:15)
Sveikos 4u.gif , galbut ne i tema paklausiu, bet nezinau kur klausti: gal zinot ar imanoma nudazyti pusvilnonius, vilnonius siulus?Jei taip, kokie dazai tinka? Nusipirkau sviesiai melynos spalvos siulu, bet kad spalva jau nepatinka. doh.gif

Yra specialių dažų vilnai, sintetikai, medvilnei, nudažyti tikrai galima, pati dažiau ne kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 25, 08:02)
Yra specialių dažų vilnai, sintetikai, medvilnei, nudažyti tikrai galima, pati dažiau ne kartą  4u.gif

Kur ju galima isigyti?Gerai nudazo? bigsmile.gif
Atsakyti
Dažų tikrai būna pirkti Norfoje, gal dar didesnėse Maximose, ūkinių prekių parduotuvėse. Jie supakuoti popieriniuose pakeliuose. Tik reikia atsirinkti kokiam pluoštui skirta: vilnai, medvilnei. Nudažo neblogai, tik kvapas būna nekoks.
Gal kitos merginos žino ir kitokius dažus.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2008 06 25, 10:04)
Dažų tikrai būna pirkti Norfoje, gal dar didesnėse Maximose, ūkinių prekių parduotuvėse. Jie supakuoti popieriniuose pakeliuose. Tik reikia atsirinkti kokiam pluoštui skirta: vilnai, medvilnei. Nudažo neblogai, tik kvapas būna nekoks.
Gal kitos merginos žino ir kitokius dažus.

Aš būtent apie šituos ir kalbėjau 4u.gif
Dėl kvapo net nežinau unsure.gif Aš nepastebėjau jokio g.gif
Nudažo gerai, tik spalvą būtinai reikia pasirinkti tamsesnę ir ne kardinaliai priešingą, negu to drabužio, kurį norima nudažyti. Pvz, žydrą galima perdažyti į tamsiai mėlyną, juodą, gal rudą g.gif , bet kokią raudona spalva jau neišeitų mirksiukas.gif
Atsakyti