Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(diudas @ 2008 05 30, 13:14)
poster_offtopic.gif  Parašyk į AŽ savo el. paštą, nuskanuosiu vakare ir atsiųsiu tau raštuką

gal galima ir man rasteli blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 birželio 2008 - 07:54
QUOTE(Jurgitana @ 2008 06 14, 22:52)
Labai grazus ir idomus svarkelis thumbup.gif .Gal gali pasidalyti margo krastelio rastu blush2.gif

Pats magztukas megztas virbalais o krastas vaseliu is atskiru kvadrateliu-juos gali pasirinkti bet kokius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 15:16)
Pabaigiau labai gražios man spalvos bliuskutę, bet vat nežinau ar kaklą tokį ir palikt ar kažką daryt dar? Kaip manot?

Ir spalva ir pats megztukas labai gražus, tikrai ,toks mandras:)
Atsakyti

bigsmile.gif man tai labai gražu wub.gif toks mielas darbelis wub.gif
Atsakyti

Viskas labai gerai. Tegul taip ir palieka "laivelis". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 19, 15:18)
toks mandras:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kad nieko mandro, bent keliuose žurnaluose šių metų tokie modeliai buvo, tik man raštai netiko doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoles 4u.gif

Reikia jusu pagalbos. Visur ieskau, bet kol kas nerandu sunkiu siulu. Paaiskinu. Turiu storu medvilniniu siulu ir galvoju nusimegsti kazka tipo paltuka. Bet noreciau, kad jis sunkiau kristu, vienzo temptu zemyn. Todel manau, reiketu ideti koki plona bet sunku siula ( gal silkini?). Ir va niekur tokiu nerandu, parduotuvese tik medvilniniai, pukuoti ir pan. Ka patartumet? Gal zinot, matet, girdejot ar galetumet pameteti nuoroda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 14:16)

Man tai ir taip labai graziai atrodo.
PS. o gal turi schemute tos virsutines dalies ir rankoviu?
Atsakyti

Labai grazu thumbup.gif Na gal as dar apacia apnerciau viena eilute wub.gif
Atsakyti
Sis tas idejoms
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 19, 13:16)

nei pridesi , nei atimsi.Super thumbup.gif
Atsakyti