Lusasita - gražu ir įdomu
Ašarėle - gražus mamos komplektukas
QUOTE(angulyte @ 2008 04 17, 07:02)
Ačiū .
Mergikės, mezgam, mezgam ne tik pavasariu grožimės
Čia mano vienas iš paskutiniųjų darbų. Aš irgi turiu tokią ligą - mezgimą. Beveiks kas dieną čia užsuku. Žaviuosi jūsų darbais, mokausi ir įdėjų ieškau. Visos šaunuolės.
O dabar laukiu jūsų kritikos.
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 18, 11:11)
ka jau cia bekritikuoti Grazus darbelis, ir tikras issukis spalviskai musu pilkai lietuviskai prigimciai
Nu žiūrinėjau žiūrinėjau sakau prie ko prisikabinus, kad pakritikuot galėč . Nė velnio nėr prie ko prikimba . TAD GIRIU
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 18, 11:11)
Čia mano vienas iš paskutiniųjų darbų. Aš irgi turiu tokią ligą - mezgimą. Beveiks kas dieną čia užsuku. Žaviuosi jūsų darbais, mokausi ir įdėjų ieškau. Visos šaunuolės.
Gražus, o ir spalva ir šilumikė))
Oi, kaip šaunu, kad tiek pagirimų iš mezgėjų sulaukiau. Man jūsų visų nuomonės labai svarbios. Esu savamokslė, tai mezgu kaip išmąstau.
Tik ne viskas jau taip gražu. Juk matosi, kad truputį per susegimą traukia. Nors pločio kaip ir užtenka, bet turbūt raštelis kaltas. Gal daugiau padėvėjus viskas atsistos į savo vietas.
Tik ne viskas jau taip gražu. Juk matosi, kad truputį per susegimą traukia. Nors pločio kaip ir užtenka, bet turbūt raštelis kaltas. Gal daugiau padėvėjus viskas atsistos į savo vietas.
nu jei girtis, tai girtis
paltukas rudeniui
paltukas rudeniui
aga, megzta perliniu nors originalas buvo nertas zemu stulpeliu ir be sagu
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 19:54)
aga, megzta perliniu nors originalas buvo nertas zemu stulpeliu ir be sagu
Sagos jega!!