Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

Lusasita - gražu ir įdomu thumbup.gif wub.gif
Ašarėle - gražus mamos komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 04 17, 07:02)
Ašarėle - gražus mamos komplektukas  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif .

Mergikės, mezgam, mezgam smile.gif ne tik pavasariu grožimės

laugh.gif wink.gif
Atsakyti
user posted image

Čia mano vienas iš paskutiniųjų darbų. Aš irgi turiu tokią ligą - mezgimą. Beveiks kas dieną čia užsuku. Žaviuosi jūsų darbais, mokausi ir įdėjų ieškau. Visos šaunuolės. thumbup.gif
O dabar laukiu jūsų kritikos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 18, 11:11)
O dabar laukiu jūsų kritikos.  tongue.gif

ka jau cia bekritikuoti biggrin.gif thumbup.gif Grazus darbelis, ir tikras issukis spalviskai musu pilkai lietuviskai prigimciai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu žiūrinėjau žiūrinėjau lens.gif sakau prie ko prisikabinus, kad pakritikuot galėč bigsmile.gif . Nė velnio tongue.gif nėr prie ko prikimba lotuliukas.gif . TAD GIRIU thumbup.gif ploja.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2008 04 18, 11:11)
user posted image

Čia mano vienas iš paskutiniųjų darbų. Aš irgi turiu tokią ligą - mezgimą. Beveiks kas dieną čia užsuku. Žaviuosi jūsų darbais, mokausi ir įdėjų ieškau. Visos šaunuolės.  thumbup.gif
O dabar laukiu jūsų kritikos.  tongue.gif

Gražus, o ir spalva ir šilumikėsmile.gif))
Atsakyti
Oi, kaip šaunu, kad tiek pagirimų iš mezgėjų sulaukiau. blush2.gif Man jūsų visų nuomonės labai svarbios. Esu savamokslė, tai mezgu kaip išmąstau.
Tik ne viskas jau taip gražu. Juk matosi, kad truputį per susegimą traukia. g.gif Nors pločio kaip ir užtenka, bet turbūt raštelis kaltas. Gal daugiau padėvėjus viskas atsistos į savo vietas.
Atsakyti
Na negaliu susilaikyti nepagyrusi Ašarėlės mamos- clap.gif thumbup.gif laugh.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif bis.gif
Rūtelė irgi saunuole clap.gif thumbup.gif laugh.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif bis.gif

o cia i ideju banka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 19 balandžio 2008 - 18:13
nu jei girtis, tai girtis blush2.gif

paltukas rudeniui ax.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 19:45)
nu jei girtis, tai girtis  blush2.gif
paltukas rudeniui  ax.gif

Nugi grozis drinks_cheers.gif wub.gif Toks ir vesesne vasaros diena praverstu. O cia megzta ar nerta, nelabai iziuriu? g.gif gal megzta perliniu? Tikrai saunus rubas. tik as gal dirza platesni naudociau, nes tas taip liesai atrodo biggrin.gif 4u.gif spalva miela wub.gif
Atsakyti
aga, megzta perliniu mirksiukas.gif nors originalas buvo nertas zemu stulpeliu ir be sagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 19:54)
aga, megzta perliniu  mirksiukas.gif  nors originalas buvo nertas zemu stulpeliu ir be sagu  mirksiukas.gif

Sagos jega!! thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti