Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(diudas @ 2008 05 21, 00:33)

Labai graži liemenė thumbup.gif Gal kuri turit raštą, bandyčiau ir aš megstuką.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2008 05 30, 11:12)
Labai graži liemenė thumbup.gif  Gal kuri turit raštą, bandyčiau ir aš megstuką.. mirksiukas.gif

poster_offtopic.gif Parašyk į AŽ savo el. paštą, nuskanuosiu vakare ir atsiųsiu tau raštuką
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 05 27, 16:55)
laba smile.gif pasirodo dauguma mano kolegiu cia  bigsmile.gif
ka gi, atnesu jums ir savo sukurtus moteriskus modeliukus parodyti  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Perla gal gali trumpai papasakoti kaip si bolero megztinuka padarei prie suknytes? blush2.gif man jau verkiant reikia pradeti nertis bolero nes iki vestuviu nespesiu, o kaip nesuprantu unsure.gif

P.S darbeliai tai net stalcius atsidare ziurint lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 31 gegužės 2008 - 08:26
QUOTE(simre @ 2008 05 29, 11:53)
Va, pabaigiau  ax.gif
user posted image

user posted image

papras ir grazu

LA PERLA - SAUNUOLE, NERA ZODZIU KAIP GRAZU
Atsakyti
Simre,sijonelis puikus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 05 31, 08:24)
Perla gal gali trumpai papasakoti kaip si bolero megztinuka padarei prie suknytes?  blush2.gif  man jau verkiant reikia pradeti nertis bolero nes iki vestuviu nespesiu, o kaip nesuprantu  unsure.gif

P.S darbeliai tai net stalcius atsidare ziurint  lotuliukas.gif  wub.gif  4u.gif

sveikute smile.gif neriau labai paprastai ir gana greitai: pradedi nuo rankoves ir neri rankove ratu iki peties kiek reikia, tada per peciu ploti toliau neri ne ratu o pirmyn atgal (issketi ta rankove), kai baigiasi peciai toliau vel pradedi ratukint sekancia rankove. darbo pabaigoj kiek nori apneri aplinkui pecius ir kakla (ta prasme ta dali kur ne rankoves) ja galima ir kitokiu rastu daryti smile.gif jei dar kas bus neaisku rasyk AZ greiciau atsakysiu nes ne visada uzsuku i visas temas del laiko stokos:)

aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 01 birželio 2008 - 20:08
QUOTE(La Perla @ 2008 06 01, 21:06)
sveikute smile.gif neriau labai paprastai ir gana greitai: pradedi nuo rankoves ir neri rankove ratu iki peties kiek reikia, tada per peciu ploti toliau neri ne ratu o pirmyn atgal (issketi ta rankove), kai baigiasi peciai toliau vel pradedi ratukint sekancia rankove. darbo pabaigoj kiek nori apneri aplinkui pecius ir kakla (ta prasme ta dali kur ne rankoves) ja galima ir kitokiu rastu daryti smile.gif jei dar kas bus neaisku rasyk AZ greiciau atsakysiu nes ne visada uzsuku i visas temas del laiko stokos:)

aciu merginos uz pagyrimus 4u.gif

aciu, supratau 4u.gif
tikrai paprastai skamba ax.gif
as pradejau nerti kaip paprasta megztuka (tokia schema) paziuresiu kaip gausis, jei nesigaus, griebsiu tavo metoda uz ragu biggrin.gif tik gaila kad laiko nedaug like unsure.gif
na bet kaip nors gal isnarpliosiu kazka ax.gif
Atsakyti
Simres sijonukas thumbup.gif

O man mama blush2.gif su ananasais sijonuka nunere , reik pasijonio ir galesiu pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 08 birželio 2008 - 08:52
QUOTE(ingapoc @ 2008 06 08, 09:45)
O man mama  blush2.gif  su ananasais sijonuka nunere , reik pasijonio ir galesiu pasirodyt  ax.gif

kaip įdomu , greičiau ieškok pasijonio biggrin.gif

beje..... gal kada ir aš pasirodysiu... neriu bliuzelę sau ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Ašarėlė @ 2008 04 27, 08:55)
Mano naujausias  4u.gif :
user posted image

Gal galetu sita rasteli kas imesti? blush2.gif nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 06 08, 14:14)
Gal galetu sita rasteli kas imesti? blush2.gif nerandu  ax.gif

Jau ne kartą buvo, tik paieškok.
Atsakyti
Man ir labai patiko sis megztukas ax.gif perverciau visa tema nuo pradziu- maciau ne karta nuotraukas ir "mamos komplektelis", ir Asareles sitas pilkas ne karta mirgavo puslapiuose, ir, berods, liolka mezge skara siuo rasteliu...bet rastelio schemos nemaciau blush2.gif gal as visai abzlibau nosi ibedus i monitoriu blush2.gif labai prasau pagalbos 4u.gif ACIU
Atsakyti