Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(Lusasita @ 2008 05 21, 12:52)
neseniai mezgiau is merino vilneles tai 50 gr 145 m,tai nera jau toki ploni, man su 3.5 virbalais visai gerai  g.gif merinosinukas

Lusasita, o kokios firmos siuliukai ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(lauma @ 2008 05 21, 12:32)
www.midara.lt  4u.gif

Kad ten lygtais nei pasiulos nei kainu nera, siaip-abstrakti info rolleyes.gif
Na einu dar karteli ilysiu ..
Atsakyti
siaip ta Midaros parduotuve tikrai visai nieko, kazkada merginos sulygino kainas su ivairiom pardem ir Gariunais, tai ten pigiausiai pasirode. man nepakeliui, tai uzsuku retai, bet tada jau uzsiperku, kad ilgai nereikia doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Pasirodysiu ir cia savo naujaja bliuskute blush2.gif
user posted image

user posted image

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 21, 21:01)
user posted image

user posted image

4u.gif

kokia pavasariska spalva grazu
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 21, 20:01)
user posted image

user posted image

4u.gif

Janike1, vauuuu kaip grazu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man sita spalvyte toookia "skani" blush2.gif Labai grazu ir vasariska thumbup.gif , o siuliukai cia kokie g.gif
Atsakyti
LIOLKE, NORALI aciu 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif
Siulai nezinau kokie blush2.gif radau kamuoliuku likuciu tai visus ir sumezgiau ax.gif Bliuskute nera is plonuju,greiciau truputi vesesniai dienai smile.gif Spalva man irgi patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 21 gegužės 2008 - 21:10
QUOTE(eya @ 2008 05 21, 19:22)
siaip ta Midaros parduotuve tikrai visai nieko, kazkada merginos sulygino kainas su ivairiom pardem ir Gariunais, tai ten pigiausiai pasirode. man nepakeliui, tai uzsuku retai, bet tada jau uzsiperku, kad ilgai nereikia doh.gif  lotuliukas.gif

prieš pora metų Midara turėjo savo "filialą" gariūnuose. turguj siūlai būdavo po 2-3 litus pigiau vienas matkelis nei parduotuvėj. bet dabar nežinau ar jie turguj dar prekiauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 05 20, 23:33)
Štai kokią dar liemenę - palaidinę nusimezgiau iš likusių nuo megztinio siūlų

user posted image

Jau kaip man grazu....Gal schemute pasidalintumet? ax.gif
Papildyta:
mergaites, gal turit japonisko megztuko , megzto kiaurarasciu drugeliais schemas? blush2.gif Na pries metus rusaites ji labai mezge, tuejau as, bet dabar- uzmusk, nerandu... verysad.gif
Atsakyti
janike1 labai grazi bliuskele ir spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 05 22, 00:03)
prieš pora metų Midara turėjo savo "filialą" gariūnuose. turguj siūlai būdavo po 2-3 litus pigiau vienas matkelis nei parduotuvėj. bet dabar nežinau ar jie turguj dar prekiauja  g.gif

tebeprekiauja, bet kalbėjau su vadybininke (tinklalapyje jos mob duotas - Nijolė) ji gariūnuos ir būva, tai visokios akcijos ir nuolaidos tik parduutovėje o ir siūlų pasirinkimas parduotuvėje didesnis, o kainos jau tokios pačios ten ir ten, ar tik 50ct skirtumu (buvo prieš porą metų), taip kad vien dėl jos siūlų į gariūnus lėkti nepasimoka bent jau man - tas ant to gaunasi jei transportą paskaičiuoju 4u.gif
o gariūnuos dar yra toks kitas kioskas geltonose eilėse 0-1 eilė, tai tokių pat vienus siūlus pirkau, o paskum midaroj mačiau 2lt pigiau už matkelį 4u.gif
Atsakyti
Na jau prigundet su ta Midara- 6ni leksiu thumbup.gif
Atsakyti
janike1, norali, liusinda, vilmak, ačiū, malonu, kad jums patiko mano liemenė-palaidinė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 22 gegužės 2008 - 11:10