Aš nusprendžiau, kad gana megzt dukriukui, reikia kažką sau pasigamint. Jau nusprendžiau, kad vis dėlto tai turi būti vasarinis modelis, bet dar niekaip neišsirenku būtent kuris. Tiek grožybių prisikaupiau Dar nesu gera mezgėja, tai norisi, kad nebūtų labai sudėtingas gaminimo procesas.
Kaip jums atrodo, kokiu principu gaminama ši palaidinė? Aš daug maž numanau, tik įdomu ar teisingai galvoju
Gal turit tokios liemenėlės schemą, nes be schemos tai turbūt prapulčiau
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 14, 17:31)
Aš nusprendžiau, kad gana megzt dukriukui, reikia kažką sau pasigamint. Jau nusprendžiau, kad vis dėlto tai turi būti vasarinis modelis, bet dar niekaip neišsirenku būtent kuris. Tiek grožybių prisikaupiau Dar nesu gera mezgėja, tai norisi, kad nebūtų labai sudėtingas gaminimo procesas.
Kaip jums atrodo, kokiu principu gaminama ši palaidinė? Aš daug maž numanau, tik įdomu ar teisingai galvoju
Gal kuo padėsiu
Papildyta:
QUOTE(Rife @ 2008 05 14, 19:50)
QUOTE(batareika @ 2008 05 14, 11:47)
Nu labai faina . O kaip taip gerai išliemenavai?
QUOTE(Tortuga @ 2008 05 14, 19:34)
As i sita palaidine taip pat atkreipiau demesi vartydama zurnaliuka. Labai dailus ir grazus megstukelis.
Merginos, reikia pagalbos Gal kas schemute sito megztuko ar kazko panasaus turit ?
Ligvita-tukstantis aciu
nera uz ka, lauksiu pasirodant