Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

aciu mergytes mirksiukas.gif

QUOTE(K_margo @ 2008 04 16, 13:30)
Superinis modeliukas.  thumbup.gif
Gal aprasyma turi??? ax.gif

va sitam zurnaliukyje yra

Rankdarbiu kraitele 2007-10
user posted image

http://www_4shared_c...rified=bc27622c

Atsakyti
[quote=Lusasita,2008 04 16, 15:26]

user posted image
Pavarei:)))) nu KAIP GRAŽU, KAŽKAIP JAU BUVO NERAMU, KAD MEZGIMO TEMOS MIRŠTA:( o VA ŠIANDIENA NEGALIU ATSIGROŽĖTI nETIKĖTAI NUSTEBINO, TU SUS SUKNYTE, O KAI PAMAČIAU ŠITĄ GROŽĮ,NES KAIP JĮ PAVADINT NESUGALVOJU, AŠ VISAI EUFORIJOJE.
Kadangi to žurnalo neturiu, tai trumpai kiek dalių, ir ar juodos juostos su kabliuku nertos ir prisiūtos???
Atsakyti
Na rodau ką nunarpliojau,šiaip jau senokai numezgiau,tik modeliai nepozavo,ir nepykit kokybė nekokia user posted image.
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 04 16, 15:36)
Na rodau ką nunarpliojau,šiaip jau senokai numezgiau,tik modeliai nepozavo,ir nepykit kokybė nekokia user posted image.

VALIOOO merginos atsigavo, visos podpolnia mezgė, labai žavu, moteriška.Patiko kaklas:)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 16, 14:30)
nu dar ir cia pasigirsiu

naujausias uzsakymas

user posted image

nu super! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 04 16, 09:02)
netikėtai, labai daili suknutė!

QUOTE(eya @ 2008 04 16, 09:49)
netikėtai, labai grazu thumbup.gif  O kokie siulai?

Ačiū darbštuolytės ax.gif Iš jūsų mokausi mirksiukas.gif O siūliukas čia mocherytė, neprisimenu tiksliai kaip ten vadinasi blush2.gif
Atsakyti
[quote=ingriduska,2008 04 16, 14:30]
[quote=Lusasita,2008 04 16, 15:26]

user posted image
Pavarei:)))) nu KAIP GRAŽU, KAŽKAIP JAU BUVO NERAMU, KAD MEZGIMO TEMOS MIRŠTA:( o VA ŠIANDIENA NEGALIU ATSIGROŽĖTI nETIKĖTAI NUSTEBINO, TU SUS SUKNYTE, O KAI PAMAČIAU ŠITĄ GROŽĮ,NES KAIP JĮ PAVADINT NESUGALVOJU, AŠ VISAI EUFORIJOJE.
Kadangi to žurnalo neturiu, tai trumpai kiek dalių, ir ar juodos juostos su kabliuku nertos ir prisiūtos???
[/quote]

aciu, mergaites 4u.gif

ingriduska, cia daiktas vienas liemene su skraistine apykakle. numezgam liemene, surenkam kaklo akis pamezgam kelis cm, tada pridauginam daug akiu ( man 300 gavosi) ir mezgam 50 cm
uzbaigus siuvinejam . Pavyzdys issiuvinetas grandinele ar kaip ten, na tokia linija. as neriau pyneles ir jas prisiuvnejau mirksiukas.gif darbelio, patikek doh.gif antro tokio jau nebedaryciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 16, 20:52)
aciu, mergaites 4u.gif

ingriduska, cia daiktas vienas liemene su skraistine apykakle. numezgam liemene, surenkam kaklo akis pamezgam kelis cm, tada pridauginam daug akiu ( man 300 gavosi)  ir mezgam 50 cm
uzbaigus siuvinejam . Pavyzdys issiuvinetas grandinele ar kaip ten, na tokia linija. as neriau pyneles ir jas prisiuvnejau  mirksiukas.gif  darbelio, patikek  doh.gif  antro tokio jau nebedaryciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir as antro tokio paties savo kurinio nebedarau.Nes kazkaip kai idedi tiek daug darbo, tai jau apie kita toki pat net nebesinori galvoti. doh.gif Ka tik baigiau dar viena sketi, tai.... doh.gif
Atsakyti
Na, kad rodyti ax.gif , tai rodyti. Tikiuos nesupyksit blush2.gif ?

Mamos gipiūrinukų komplektukas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ašarėle, labai gražu drinks_cheers.gif Mezgiau kažkada šitu raštu, o dar iš tamsių siūlų, kol įsikerti, tai oooooooi... doh.gif O mamos komplektukas dėl to, kad jai skirtas, ar dėl to, kad ji mezgė? blush2.gif bet kuriuo atveju, gražiai padirbėta drinks_cheers.gif
Papildyta:
Alacka33, Lusasita, jūsų darbeliai taip pat super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 04 16, 21:44)
Na, kad rodyti  ax.gif , tai rodyti. Tikiuos nesupyksit  blush2.gif ?

Mamos gipiūrinukų komplektukas smile.gif

ir spalvyte thumbup.gif ir rastas thumbup.gif O mamai jis skirtas ar tau???
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 16, 22:25)
Ašarėle, labai gražu drinks_cheers.gif  Mezgiau kažkada šitu raštu, o dar iš tamsių siūlų, kol įsikerti, tai oooooooi... doh.gif  O mamos komplektukas dėl to, kad jai skirtas, ar dėl to, kad ji mezgė? blush2.gif  bet kuriuo atveju, gražiai padirbėta drinks_cheers.gif

Mama sau mezgė 4u.gif . O ir man šiuo raštu kimono nunarpliojo, tik aš niekaip negaliu pribaigt blush2.gif apdailint ax.gif .

Lusasita pagyras mamai perduosiu 4u.gif . O į klausimą jau atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 16 balandžio 2008 - 22:32