Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(bielra @ 2008 05 10, 22:40)
Beladona, labai liuksiška bliuskutė gavosi!  thumbup.gif

QUOTE(momima @ 2008 05 10, 22:57)
oho bigsmile.gif labai grazu wub.gif ir spalva labai,labai grazi thumbup.gif

Dekui merginos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 05 10, 21:28)
user posted image

Ikeliau didesniu formatu, pagaliau ismokau  thumbup.gif 

o cia is siulu likuciu kas gavos smile.gif
user posted image

Labai graziai gavosi, grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 05 10, 21:28)
user posted image

Ar galėtum įmest schemutes, ypač apykalės. Noriu ir aš kažko tokio, gal vis tik ryšiuos, nes dabar tik dukriukui mezginėju. O spalva šita user posted image irgi apie tokią galvoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 11 gegužės 2008 - 15:47
Ar galėtum įmest schemutes, ypač apykalės. Noriu ir aš kažko tokio, gal vis tik ryšiuos, nes dabar tik dukriukui mezginėju. O spalva šita [url=http://smiles.int-world.com/smile.109734.html][img]

As schemuciu neturejau, apykakle neriau is galvos ir is originalios bliuskutes vaizdo, na issididinu ant desktopo ir narplioju salia monitoriaus, ardziau gal 4 kartus kol pataikiau taip kaip norejau kad gautusi ax.gif

Siandien iveriau juostele, nusipirkau tinkamos spalvos liemenuka, ir prasom dabar apziureti galutini mano darbo rezultata blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Labai, labai gražu! Taip gerai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu. Galutinis variantas labai, labai thumbup.gif .Juostelė dar labiau papuošia ir taip gražią apykaklę.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 12, 08:52)
Labai, labai gražu! Taip gerai tinka thumbup.gif

QUOTE(Rūtelė @ 2008 05 12, 09:45)
Tikrai labai gražu. Galutinis variantas labai, labai  thumbup.gif .Juostelė dar labiau papuošia ir taip gražią apykaklę.

Dekui merginos uz ivertinimus 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 12 gegužės 2008 - 09:02
QUOTE(beladona @ 2008 05 11, 20:00)

Siandien iveriau juostele, nusipirkau tinkamos spalvos liemenuka, ir prasom dabar apziureti galutini mano darbo rezultata  blush2.gif

Šitaip išvis jėga! thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 05 11, 20:00)

Siandien iveriau juostele, nusipirkau tinkamos spalvos liemenuka, ir prasom dabar apziureti galutini mano darbo rezultata  blush2.gif

user posted image

wow, kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 12, 11:42)
wow, kaip grazu  thumbup.gif

Lusasita aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2008 05 12, 11:06)

Noriu ir as tave pagirt 4u.gif net labai grazus galutinis varijantas wub.gif thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Labukas, rodausi ir as savo lino+medvilnes varianta. Numegzta buvo labai seniai, tik spintoj dienos sviesos nematydamas gulejo. Sita kiauryme vadinu hipis hipiui hipis smile.gif
user posted image
Papildyta:
oi kokia didele nuotrauka gavosi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti