Dėkui mergytės už įvertinimą Man irgi be kaspino jis visai smagus Patiko man nert vaseliu, seniau tik serveteles teistengdavau nunert, bet paskui pamačiau šitą švarkelį ir nusprendžiau pamėgint susidraugaut su vašeliu pavyko dabar neriu iš Maxi lengvą palaidinę, jau turiu nugarą ir pusę priekio kai baigsiu - būtinai pasirodysiu o mano mažoji dama jau suknelės laukia vasarai ir aš norėčiau parą prailginti
QUOTE(beladona @ 2008 04 28, 13:39)
ir aš norėčiau parą prailginti
ne tavo vienos noras . Bet niekaip ji nepasiilgina .
QUOTE(Kerpena @ 2008 04 28, 09:09)
Aciu
beladona labai saunus svarkelis isejo
QUOTE(bazuka @ 2008 04 26, 19:47)
Gal galit įdėti šito megztuko raštelį (pagrindinį), man atrodo , kad kažkuri mamytė panašų mezgė ( lyg Lusasita )ir buvo įdėjusi schemutę , bet baigiu užsikast nerandu.Ačiū
Papildyta:
Stebuklas parašiau žinutę ir tuoj pat pati atradau nebereikia
Papildyta:
Stebuklas parašiau žinutę ir tuoj pat pati atradau nebereikia
QUOTE(angulyte @ 2008 04 26, 08:25)
Lusasita - gražu net labai ir spalvytė išryškina rašto grožį
Aš prieš porą mėn.buvau užsidegus nusimegzt, nu bet man kažkodėl tas pagrindinis raštelis nesigavo Tai ir numečiau....
Aš prieš porą mėn.buvau užsidegus nusimegzt, nu bet man kažkodėl tas pagrindinis raštelis nesigavo Tai ir numečiau....
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 25, 16:42)
Lusasita , o kaip tos pynės - ar kartu megztos, ar atskirai? Jau seniai seile varvinu ir žadu megzt tokią liemenę , tai reiktų išsiaiškint. Rusaitės atskirai mezga ir prisiuva, o čia atrodo kartu megzta ...
atskirai megzta ir prisiuta kitaip koriukas sutraukia mezgini, o kasos ilgesnes gaunasi
Šokoladinis švarkiukas
cia labai viskas aiskiai surasyta
mergaites, o toki gal kuri esat maciusi su aprasymu???
Pavartyk senesnes temas, tikrai yra-mačiau pati
QUOTE(norali @ 2008 04 27, 19:47)
pasirodysiu ir cia savo tunika
Labai faina
QUOTE(angulyte @ 2008 04 28, 08:31)
AŠARĖLE - labai labai labai gražus plonas megztinukas
Ašarėle,
QUOTE(beladona @ 2008 04 28, 12:34)
labai atsiprsau mergytės nuemiau pasworda
Puikiai pavyko
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 28, 17:30)
Aš turiu tokias schemas, čia išsisaugojau tada, kai šitas megztukas buvo "ant bangos"
[B][/B]
Asarele,nu jau labai labai grazus tas tavo gipiurinukas O nuo papuosalo tai visai susileidau
Beladona, super svarkelis
Norali,pagirsiu ir cia super
Beladona, super svarkelis
Norali,pagirsiu ir cia super
QUOTE(norali @ 2008 04 28, 22:12)
Labas rytas
Ui Norali, kaip grazu