Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

Na, su Embird siuvinėjimo formatą pakeisti labai paprasta, tereikia tik atsidaryti paveiksliuką su Embird, atsidaryti redagavimo langą ir, pasižymėjus paveiksliuką, eiti į failas, išsaugoti pažymėtą, o po to pasirinkti reikiamą formatą ir nurodyti kur jį išsaugoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 09 01, 23:58)
help.gif :help: , įdedu usb jungtį į mašiną ir pradėjus jungti paveiksliukus išsijungia visiškai mašina ir vėl įsijungia, kažin kas kaltas , gal žinot kas nors  verysad.gif

Priežasčių gali būti keletas: per didelis paveiksliukas (siuvinėjimo mašinos instrukcijoje nurodytas didžiausias galimas formatas); ne to formato paveiksliukas, arba nėra pirminio failo, kurį sukuria pati siuvinėjimo mašina po pirmo usb prijungimo, tada reikia atjungti usb, įkelti kompiutryje į usb jau mašinos sukurtą failą savo siuvinėjimo failų aplankus, ir vėl prijungti usb prie mašinos, turėtų viskas atsidaryti smile.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie siuvinėjančių mašina 4u.gif
Mane domina, kur perkat siuvinėjimo siūlus ax.gif "Siuvimo stiliaus" kainos nelabai man patinka doh.gif Nusipirkau po ritelę kelių spalvų, tai balta jau į pabaigą, nors siuvinėjau tik kelius paveiksliukus g.gif Ten ritelė tik 200m./ apie 6,50Lt
Mačiau ebajuje gerų pasiūlymų, bet jie nesiunčia į LT iš US. Bandžiau iš Anglijos per ebajų siųstis, tai tragiška kokybė doh.gif
Gal kas bandė iš vienos Vilniaus firmos pirkti Gunold siūlus? Kažin, kokia ten kokybė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 01 27, 17:22)
Mane domina, kur perkat siuvinėjimo siūlus ax.gif  "Siuvimo stiliaus" kainos nelabai man patinka doh.gif Nusipirkau po ritelę kelių spalvų, tai balta jau į pabaigą, nors siuvinėjau tik kelius paveiksliukus g.gif Ten ritelė tik 200m./ apie 6,50Lt
Mačiau ebajuje gerų pasiūlymų, bet jie nesiunčia į LT iš US. Bandžiau iš Anglijos per ebajų siųstis, tai tragiška kokybė doh.gif
Gal kas bandė iš vienos Vilniaus firmos pirkti Gunold siūlus? Kažin, kokia ten kokybė? bigsmile.gif

as su gunold siuvineju mirksiukas.gif kokybe tai labai gera . parasyk man i az. parasysiu tau apie juos daugiau . mirksiukas.gif
Atsakyti

4u.gif gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 27, 21:27)

Ačiū, reiks išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane domina, kur perkat siuvinėjimo siūlus ax.gif  "Siuvimo stiliaus" kainos nelabai man patinka doh.gif Nusipirkau po ritelę kelių spalvų, tai balta jau į pabaigą, nors siuvinėjau tik kelius paveiksliukus g.gif Ten ritelė tik 200m./ apie 6,50Lt

Sveikos, Jungiuos ir as pas jus .. 4u.gif
Man labai patinka is "Danesos" siuvinejimo siulai .. Ten masininiai tik vieninteliai yra, bet nepamenu pavadinimo blush2.gif Didele rite kainuoja ~6 Lt.
As labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o va tokiem groziam siuvineti cia speciali masina turi buti (pvz Janome netinka ? ) ar koks paklijavimas (flizelinas) ar siaip popierius specialus turi buti ?
Kokia cia technika daryta ?? g.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kazkodel niekas cia su manim nekalba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 02 02, 18:20)
Kazkodel niekas cia su manim nekalba  verysad.gif

Tokiems grožiams siuvinėti reikia tokios į flzeliną panašios tirpios plėvelės, vadinasi ji "Avalon" išsiuvinėjama ant jos norimas dalykas ir paskui merkiama į vandenį, ištirpsta ir lieka tik siūlai. taip pat ji naudojama labai ploniems audiniams siuvinėti vietoj stabilizatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Maximar @ 2010 02 04, 12:44)
Tokiems grožiams siuvinėti reikia tokios į flzeliną panašios tirpios plėvelės, vadinasi ji "Avalon" išsiuvinėjama ant jos norimas dalykas ir paskui merkiama į vandenį, ištirpsta ir lieka tik siūlai. taip pat ji naudojama labai ploniems audiniams siuvinėti vietoj stabilizatoriaus.

thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Aciu labai labai labai 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot kur yra pirkti tos Avalon pleveles.
Visa savaite po Vilniu nersiau ir neradau niekur sad.gif
Atsakyti