Babouziuke, analogiška situacija Nebent lieka naktį siūti.
Kombinezoną pati siuvau. Vaikui dar kažką padarau, bet labai retai. Matyt laiko turėsime, kai išeisime į pensiją
sveikos stoju į jūsų gretas , aš apsisprendžiau janome pirkti, domėjausi dėl bernina, bet kažakaip turiu ne vieną janome mašiną ir dar 3*tpfu neturėjau bėdų,
bet mašina dar dėžėje ir bijau traukti, dėl dviejų priežasčių pirma bijau pradėt , nes bijau nesugebėt antra jei sugebėsiu tai taip patiks nebus kada kitų darbų nudirbt
bet mašina dar dėžėje ir bijau traukti, dėl dviejų priežasčių pirma bijau pradėt , nes bijau nesugebėt antra jei sugebėsiu tai taip patiks nebus kada kitų darbų nudirbt
Naktibalda, sveikinu su pirkiniu! Trauk, nebijok.. tikrai patiks!
Lauksime tavo darbelių
Lauksime tavo darbelių
pirmieji blynai
Tikra šaunuolė! Kiek prisiuvinėjai. Gražu..
QUOTE(Bekky @ 2009 07 13, 16:30)
Tikra šaunuolė! Kiek prisiuvinėjai. Gražu..
dėkui,
Tikrai, kad Naktibalda šaunuolė . Šitiek prisiuvinėti . Aš tiek laiko neturiu .
Sveikutės gal galėtumėt pasakyti,ar imanoma Janome mašinai padidinti šriftą? nieko nesuprantu,negi siuvinėja tik vieno dydžio raides ?nu niekaip nerandu ką reikia spaust,kad raides siūtu didesnes?
Depresyja, aš turiu Bernina Deco340. Tai mano mašinoje, ten kur surenki raides apačioje gali pasirinkti su mygtuku raidžių dydį - mažąsias arba didesnes. Pas tave turėtų būti kažkas panašaus. Po to suvedi ir dar gali padidinti iki 120%.
QUOTE(Bekky @ 2009 07 21, 15:06)
Depresyja, aš turiu Bernina Deco340. Tai mano mašinoje, ten kur surenki raides apačioje gali pasirinkti su mygtuku raidžių dydį - mažąsias arba didesnes. Pas tave turėtų būti kažkas panašaus. Po to suvedi ir dar gali padidinti iki 120%.
janome tas pats kaip ir bekki rašo pas ją
bet vis tiek nesigauna jokios labai didelės , o kaip perkėlinėji paveiksliuką? nu sakykim iš kelių dalių didelis paveiksliukas, tai pagal tuos kvadračiukus reikia oerntuotis ane?
QUOTE(Bekky @ 2009 07 21, 16:06)
Ačiū labai,rytoj einu i darbą,bandysiu...
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 21, 15:12)
o kaip perkėlinėji paveiksliuką? nu sakykim iš kelių dalių didelis paveiksliukas, tai pagal tuos kvadračiukus reikia oerntuotis ane?
Aš įsivaizduoju, kad reikia naudotis šablonais, kad sutaptų, bet aš dar tokių didelių siuvinėjimų nebandžiau daryti, kad susidėtų iš kelių lankelių.
Pabandyk, ir mus po to pamokysi