Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

Babouziuke, analogiška situacija doh.gif Nebent lieka naktį siūti.
Kombinezoną pati siuvau. Vaikui dar kažką padarau, bet labai retai. Matyt laiko turėsime, kai išeisime į pensiją lotuliukas.gif

Atsakyti
sveikos stoju į jūsų gretas 4u.gif , aš apsisprendžiau janome pirkti, domėjausi dėl bernina, bet kažakaip turiu ne vieną janome mašiną ir dar 3*tpfu neturėjau bėdų, 4u.gif

bet mašina dar dėžėje ir bijau traukti, dėl dviejų priežasčių pirma bijau pradėt , nes bijau nesugebėt antra jei sugebėsiu tai taip patiks nebus kada kitų darbų nudirbt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 02 liepos 2009 - 11:53
Naktibalda, sveikinu su pirkiniu! 4u.gif Trauk, nebijok.. tikrai patiks!
Lauksime tavo darbelių bigsmile.gif
Atsakyti
pirmieji blynai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tikra šaunuolė! Kiek prisiuvinėjai. 4u.gif Gražu..
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2009 07 13, 16:30)
Tikra šaunuolė! Kiek prisiuvinėjai. 4u.gif Gražu..

dėkui, 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 liepos 2009 - 16:13
Tikrai, kad Naktibalda šaunuolė 4u.gif . Šitiek prisiuvinėti thumbup.gif . Aš tiek laiko neturiu verysad.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif gal galėtumėt pasakyti,ar imanoma Janome mašinai padidinti šriftą? nieko nesuprantu,negi siuvinėja tik vieno dydžio raides ?nu niekaip nerandu ką reikia spaust,kad raides siūtu didesnes? ax.gif doh.gif
Atsakyti
Depresyja, aš turiu Bernina Deco340. Tai mano mašinoje, ten kur surenki raides apačioje gali pasirinkti su mygtuku raidžių dydį - mažąsias arba didesnes. Pas tave turėtų būti kažkas panašaus. Po to suvedi ir dar gali padidinti iki 120%. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2009 07 21, 15:06)
Depresyja, aš turiu Bernina Deco340. Tai mano mašinoje, ten kur surenki raides apačioje gali pasirinkti su mygtuku raidžių dydį - mažąsias arba didesnes.  Pas tave turėtų būti kažkas panašaus. Po to suvedi ir dar gali padidinti iki 120%.   4u.gif

janome tas pats kaip ir bekki rašo pas ją thumbup.gif

bet vis tiek nesigauna jokios labai didelės , o kaip perkėlinėji paveiksliuką? nu sakykim iš kelių dalių didelis paveiksliukas, tai pagal tuos kvadračiukus reikia oerntuotis ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 21 liepos 2009 - 14:13
QUOTE(Bekky @ 2009 07 21, 16:06)
Depresyja, aš turiu Bernina Deco340. Tai mano mašinoje, ten kur surenki raides apačioje gali pasirinkti su mygtuku raidžių dydį - mažąsias arba didesnes.  Pas tave turėtų būti kažkas panašaus. Po to suvedi ir dar gali padidinti iki 120%.  4u.gif

Ačiū labai,rytoj einu i darbą,bandysiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 21, 15:12)
o kaip perkėlinėji paveiksliuką? nu sakykim iš kelių dalių didelis paveiksliukas, tai pagal tuos kvadračiukus reikia oerntuotis ane?

Aš įsivaizduoju, kad reikia naudotis šablonais, kad sutaptų, bet aš dar tokių didelių siuvinėjimų nebandžiau daryti, kad susidėtų iš kelių lankelių. g.gif
Pabandyk, ir mus po to pamokysi bigsmile.gif
Atsakyti