Bekky, norėjau paklausti, gal esi dariusi aplikacijų su siuvinėjimo mašina? Mano vaikas susiplėšė treningines kelnes, jeigu suadysiu, tai negražiai matysis. Išsiuvinėti nieko ten neįmanoma, tai sakau, gal įmanoma gražią aplikaciją pasidaryti, o paskui ją prisiūti.
Babouziuke, pati dar nebandžiau, bet skaičiau, kad turi būti tada ne siuvinėjimo failas, o specialus failas aplikacijai. Tada tu tiesiog turi tarkim kelnes įverti į lankelį, kad skylutė būtų per vidurį. Tada ant tos skylutės dedi kitos medžiagos gabaliuką, iš kurios darysi aplikaciją. Tą gabaliuką kažkaip fiksuoji (pvz. pridaigstai). Tada paleidi mašiną, ji išsiuvinėja kontūrą ir sustoja. Tada pagal tą kontūrą reikia nukirpti tos medžiagos likučius (tik jokiu būdu negalima medžiagos iš lankelio išimti), o po to vėl paleidi mašiną ir tada ji tiesiog gražiai apsiuvinėja tą kontūrą ir viduje, priklausomai koks piešinukas buvo. Maždaug taip..
Bekky, aš tą suprantu, bet ne to klausiau. Nu pvz kaip būna pirkti jau išsiuvinėtos aplikacijos. Pvz ant kokios nors medžiagos išsisiuvinėji kokį nori paveiksliuką, jį iškerpi ir tada su paprasta mašina prisiūni ant drabužio reikiamos vietos.
O kaip tu rašei, tai irgi reikės kada nors pabandyti, tik ten man rodos jau pačiai reikės susikrti siuvinėjimo failiuką ant kompo.
O kaip tu rašei, tai irgi reikės kada nors pabandyti, tik ten man rodos jau pačiai reikės susikrti siuvinėjimo failiuką ant kompo.
Tai manau ir taip galima. Tai tada tiesiog reikia tokio piešinuko didesnio, kad patogiau būtų prisiūti. Šiaip gera idėja, kada nors pabandysiu..
Sveikutes siuvinėtojos reikia jusų pagalbos gal kas turit mašiną JANOME memory kraft 9700?darbe kur įsidarbinau yra tokia mašina,visiškai nauja,buvo net neišpakuota,niekas neišmoks ja siuvinėti jei neišmoksiu aš,nes daugiau niekam neįdomu,ėmiau ja po truputį nagrinėti,siūti jau moku,labai noriu išmokti siuvinėti,galėčiau pridaryti gražių darbelių,jau bandžiau raides išsiuvinėti,pačias paprasčiausias,tik va nesuprantu,kaip išsiuvinėjat tuos spalvotus paveiksliukus kur po kelias spalvas,kaip tuos siūlus ir kada juos reikia keist? instrukcija visa rusiška,gerai suprantu,bet to nėra paaiškinta,būčiau labai dėkinga už patarimus
Depresyja, mašina po kiekvienos spalvos turi pati sustoti. Tada tiesiog keiti kitos spalvos siūlą ir vėl paleidi mašiną. Viskas labai paprasta.
QUOTE(Bekky @ 2009 06 02, 14:46)
Depresyja, mašina po kiekvienos spalvos turi pati sustoti. Tada tiesiog keiti kitos spalvos siūlą ir vėl paleidi mašiną. Viskas labai paprasta.
Ačiū
Įdedu paskutinį darbelį savo mažajai.
Papildyta:
O čia padidintas siuvinėjimas
Papildyta:
O čia padidintas siuvinėjimas
[abai reikia pagalbos! Draugei vestuvem noriu išiuvineti pirmas jų raides ant staltieses ir rankšluosčių.Gal kas užsiimat tokiais darbeliais, ar galite patarti kur kreiptis.Labai bučiau dėkinga už bet kokį patarimą.
[/quote]
Lauki kaune
Papildyta:
[abai reikia pagalbos! Draugei vestuvem noriu išiuvineti pirmas jų raides ant staltieses ir rankšluosčių.Gal kas užsiimat tokiais darbeliais, ar galite patarti kur kreiptis.Labai bučiau dėkinga už bet kokį patarimą.
kaune
[/quote]
Lauki kaune
Papildyta:
kaune
Vilniuje galėčiau pagelbėti, bet Kaune tai nežinau..
Kažkodėl nerodo mano darbelio nuotraukų. Bandau įdėti dar kartą.
Bekky, labai gražūs tavo darbeliai . Kombinezoną pati siuvai?
O aš visai neturiu laiko siuvinėti . Net ir pabaigti siūti kelių drabužių nebeturiu kada, nes visą laiką su vaikais užsiėmus . Laisvesnis laikas net nenusimato, nebent persiplėščiau.
O aš visai neturiu laiko siuvinėti . Net ir pabaigti siūti kelių drabužių nebeturiu kada, nes visą laiką su vaikais užsiėmus . Laisvesnis laikas net nenusimato, nebent persiplėščiau.