QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 18:40)
Kaip ir sakiau, adatoj Brother 4000 kainuoja 16000 lt atrodo
. Užsieny gali už 5000 lt nusipirkti. Taip, kad adatoj kainos baisiai didelės.
O aš kaip tik prieš kelias dienas siuvinėjau ant freitųjų dukrai suknelę, nes pati buvau kai pasiuvus iš geltono lino. Suknelė vienspalvė negražiai žiūrisi, todėl nusprendžiau kažką išsiuvinėti. Norėjau nedidelio piešinuko, kad tiktų vaikui ir kad turėčiau reikiamų spalvų. Tai šiaip ne taip išsirinkau iš mašinos turimų dizainų, bet išsiuvinėjau vistiek kitokiom spalvom. O ant dizainų paieškos internete nebuvo laiko. Šiandien vakare nufotkinsiu ir patodysiu kas gavosi. Tiesa, dar prieš tai irgi bandžiau siuvinėti su paprastais siūlais oro balioną, tai irgi parodysiu.
Besiuvinėjant susidūriau su problema. Kai mašina siuvinėja, siūlas nuo ritelės labai laisvai viniojasi, todėl pastoviai susimaizgioja. Tai aš vis prilaikydavau jį. Ar jums taip nėra ar kažką ne taip darau? Ir dar: aš baisiai bijau, kad nepasibaigtų apatinis siūlas, nes nežinau ką tokiu atveju reiktų daryti (pvz.:jeigu pasibaigia vidury siuvinėjimo).
Deja, kainos yra tokios, kokios yra
tik pirkdamos uzsienyje, nepamirskite, kad garantija taip pat bus ten uzsienyje.
del laisvo siulo, jei teisingai supratau - virsutinio, tai patarciau padidinti jo itempima, bet ne su reguliatoriumi, bet per ka nors perkisant, pvz. masinos rankena ar panasiai. kartais uztenka tiesiog apversti spule kita puse arba isitikinkite ar teisingai visur prakisote siula.
del apatinio siulo, tai taip pat neturetu buti beda, nors nezinau kokios firmos masina. taciau vis tiek manau, kad pasibaigus siului, masina tiesiog sustos, idesite nauja ritele su siulu ir toliau sekmingai tesite darba.