Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(*dika* @ 2013 02 13, 15:29)
vardines dovaneles  4u.gif
user posted image

kokia grazi mintis thumbup.gif grazus darbelis
Atsakyti
Gal kuri galetu padeti, reiketu ant vyrisku kojiniu kokybiskai issiuvineti varda arba inicialus, cia kaip pasiulytumet ar sutartumeme - Kaune.
Buciau dekinga uz bet kokia pagalba ar pasiulymus.
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2013 02 18, 12:22)
Gal kuri galetu padeti, reiketu ant vyrisku kojiniu kokybiskai issiuvineti varda arba inicialus, cia kaip pasiulytumet ar sutartumeme - Kaune.
Buciau dekinga uz bet kokia pagalba ar pasiulymus.

O pas mus problema user posted image negaliu tureti juodu kojiniu, visas vyras sunesioja user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 19 vasario 2013 - 23:11
Sveikos merginos, sakykit , o jus siuvinejat metalizuotu siulu? Man labai negraziai gaunas kai smulkus sriftas sad.gif i virsu islenda apatinis siulas
Atsakyti
Metalizuotu neteko siuvinėti, bet jei lenda apatinis siūlas į viršų, tai atlaisvinu įtempimą viršutinio siūlo. O šiaip ypač smulkius dygsniukus su laisvu siūlu reikia daryti, kad gražiai gultų, bent jau pas mane. ax.gif

O aš su adatų problemom susidūriau.
Gal galit pasakyti kokias naudojat ir kur perkat?

Komplekte buvusios baigėsi, užsisakiau naujas, pasirodo atsiuntė pramoninei skirtas, jos apvalios be įkirpimo.
Kai jau tą išsiaiškinau, tai pradėjau paprastų mašinų adatas naudoti (taip parduotuvėj, sakė, kad tinka), na ir vėl... labai sunku adatą įdėti, nes vis į apatinę šaudyklę stringa.. kad ir mikro, bet vis tiek liečiasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 27 vasario 2013 - 21:19
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 27, 22:17)
Kai jau tą išsiaiškinau, tai pradėjau paprastų mašinų adatas naudoti (taip parduotuvėj, sakė, kad tinka), na ir vėl... labai sunku adatą įdėti, nes vis į apatinę šaudyklę stringa.. kad ir mikro, bet vis tiek liečiasi  doh.gif

tokiu atveju nudildziuok ta milimetra virsuje nuo galvutes, as perku organ adatas buitinems masinoms, Kaune Baltorfoi, man jos tinka ,pagal mano Janome (350e) vadybininkas jieskojo spec adatu, bet rado aprasymuose jog tinkamos butent sitos skirtos buitinems masinoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 27, 21:17)
Metalizuotu neteko siuvinėti, bet jei lenda apatinis siūlas į viršų, tai atlaisvinu įtempimą viršutinio siūlo. O šiaip ypač smulkius dygsniukus su laisvu siūlu reikia daryti, kad gražiai gultų, bent jau pas mane.  ax.gif

O aš su adatų problemom susidūriau.
Gal galit pasakyti kokias naudojat ir kur perkat?

Komplekte buvusios baigėsi, užsisakiau naujas, pasirodo atsiuntė pramoninei skirtas, jos apvalios be įkirpimo.
Kai jau tą išsiaiškinau, tai pradėjau paprastų mašinų adatas naudoti (taip parduotuvėj, sakė, kad tinka), na ir vėl... labai sunku adatą įdėti, nes vis į apatinę šaudyklę stringa.. kad ir mikro, bet vis tiek liečiasi  doh.gif

Kai atleidziu siula, viskas susivele medziagos apacioj sad.gif Tai jus tiesiog laisvai leidziat siula? be itempimo?
Siaip as perku Oregon paprastas siuvimo adatas ir man viskas gerai. Mano Janome 200
Atsakyti
Na, ne visiškai atleidžiu, bet tik trupučiuką atlaisvinu. Patikrinti su stambesniais "satin" žingsniukais labai lengva įtempimą. Apverti ir matai kiek apatinio siūlo lieka.

Pas mane irgi tokia mašina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*dika* @ 2013 02 27, 21:43)
tokiu atveju nudildziuok ta milimetra virsuje nuo galvutes, as perku organ adatas buitinems masinoms, Kaune Baltorfoi, man jos tinka ,pagal mano Janome (350e) vadybininkas jieskojo spec adatu, bet rado aprasymuose jog tinkamos butent sitos skirtos buitinems masinoms smile.gif

Nuo šaudyklės nudildžiuoti blink.gif

anksčiau to nebuvo, dabar tik atsirado... ir adarts keičiu... Siuvimo stiliaus meistras sakė, kad galėjo tos pramoninės adatos sugadinti... net nzn, reikės dar pažaisti ir paanalizuot kas prie ko rolleyes.gif
Atsakyti
Kvaki - o ten kur pirkai siuvinejimo masina nepaklausei? gal jie turi?

as kazkaip nesusimasciau net apie tai..maniau nueini ir nusiperki unsure.gif
Atsakyti
Tai, kad mašiną man iš Maskvos parvežė rolleyes.gif O adatas edlontoj užsisakinėjau, modelį nurodžiau, jokių komentarų nesulaukiau, tai aklai tikėjau, kad viskas čiki piki smile.gif

Tas ir keista, kad mano originalios adatos su mėlynais galiukais buvo, o visos kitos ne... net įdomu pasidarė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 27, 16:08)
Tai, kad mašiną man iš Maskvos parvežė  rolleyes.gif O adatas edlontoj užsisakinėjau, modelį nurodžiau, jokių komentarų nesulaukiau, tai aklai tikėjau, kad viskas čiki piki smile.gif

Tas ir keista, kad mano originalios adatos su mėlynais galiukais buvo, o visos kitos ne... net įdomu pasidarė... g.gif

Siuvimo mašinos instrukcijoje turi būti užrašyta kokios adatos tinka, Nesvarbu brandas, svarbu adatų duomenys, būna raides ir skaičiai.
Naudoju Bernina, Organ ir Shmetz adatas, bet visados žiūriu pirkdama į duomenis. Taip pat siuvinėjimui reikia imti kitokias nei siuvimui, dažniausiai būna prirašyta raidė E siuvinėjimo adatoms.
Jei kažkur kimba adata, meskit jas visas lauk kol mašinos nesugadinot. Didlžiuoti tai nesamonė. Juk yra pilna adatų, tik reikia pasitikrinti kokias pirkti, mašinos instrukcijoje.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2013 02 27, 23:37)

Nuo šaudyklės nudildžiuoti  blink.gif

ne, adatos storaji galiuka, taip isivaizduoju kad jis labai uzsmailintas ir trukdo tas milimetras
Atsakyti