Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(Kvaki @ 2012 12 16, 07:17)
Taure, kas per pėdelė aplikacijoms? Labai sudomino  bigsmile.gif

extra*, aš šituos siūlus naudoju ir iš ten ir perku. Jie labai gražiai ir operatyviai bendrauja tiek telefonu, tiek el.paštu ir siunčia kur tik tau reikia.. tiesa siuntimas ne pigus gaunasi pas juos  ax.gif
O aš matyt savo mašiniuką nuvarginau... pradėjo siūlą velti  unsure.gif kažkur patempia ir yra siūlas, kol visiškai nutrūksta  unsure.gif Net nežinau kur bėdos ieškoti... Pas meistrus vis vien tik po naujų pavyks ištrūkt  g.gif

Va toki, sitam filmuke gerai paaiskina jei anglu kalba suprantat 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=rtysD5MtpDE
Pati neturiu tos pedeles, bet kazkada gal but isigysiu g.gif Tam filmuke masina kaip mano, identiska bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal galit kuri pasakyt kiek kainuotu ant ranksluoscio issiuvinet varda?
Atsakyti
nauji darbeliai :
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai, Taure 4u.gif Ar siuvinėji ant tirpios plevelės? Ar yra dar kokie variantai?
Atsakyti
Prie to pačio...
Taure, kiek laiko tavo mašina siuvinėja tokius ažūrus? Aš bandžiau juos, bet labai jau ilgai baksnoja... snaigutę prieš naujus dariau, tai 45 kalė.. po to jau net nesinorėjo bandyti.. jau ir mašiniuko pagailo... tad atidėjau ažūrų siuvinėjimo mintis į šoną... ax.gif
Atsakyti
Reikio tokio tipo stabilizatoriaus, jis tirpstantis, bet skirtas "sunkiam" siuvinėjimui.
http://www.amazon.co...=A2Q68UWIYBBOMR
Dedu 2-3 sluoksnius, kad galėčiau užleisti mašiną pilnu pajėgumu.
Nėr taip ilgai, sakyčiau iki pusvalandžio snaigę siuvinėjo. Namuose dirbu, tai paleidžiu ir einu dirbti, iš esmės nėr skirtumo kiek laiko darbuojasi ir mašinos negaila, nes ji tam skirta.
Žali siuvinukai buvo padaryti vienam lankelyje. Kitą kartą daug snaigių iškart užprogramuosiu į didžiausią lankelį ir tegul siuvinėja smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ieskau kas galetu issiuvineti pirmajam mazyles gimtadieniui ant bliuskutes skaiciu 1 ir boruzele smile.gif ar kuri uzsiimat tuom uz protinga kaina? biggrin.gif
Atsakyti
vardines dovaneles 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Jetau, kaip gražu, kodėl anksčiau neparodėt tokio grožio rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jus cia toki grozi padaret? Aisku as suprantu, kad su masina smile.gif
Atsakyti
anksciau negalejau rodyt biggrin.gif nes dovaneles tokias dariau smile.gif

QUOTE(minuzyte @ 2013 02 14, 15:04)
Kaip jus cia toki grozi padaret? Aisku as suprantu, kad su masina smile.gif

issiuvinejau sirdeliu , vardu, poto iskarpiau sirdeles formos gabalelius ir susiuvau ( labai smulkiu dygsneliu) isvertus prikimsau po gumuleli sintepono ,iskaliau akute, + grandinele, ziedelis ir gatava karsta.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2013 02 14, 15:13)
anksciau negalejau rodyt biggrin.gif nes dovaneles tokias dariau smile.gif
issiuvinejau sirdeliu , vardu, poto iskarpiau sirdeles formos gabalelius ir susiuvau ( labai smulkiu dygsneliu) isvertus prikimsau po gumuleli sintepono ,iskaliau akute, + grandinele, ziedelis ir gatava  karsta.gif  flirt.gif

Tikra auksranke,ir cia gan nemazai darbo reik idet smile.gif
Atsakyti