Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 16:09)
Itariu, kad neprašausit su Brother. http://sewing.patter...e/Review/1/3804 čia yra š atsiliepimai apie šias mašinas.
Man asmeniškai norisi mašinoje turėti spalvotą ekraną, galėti tame ekrane didinti, mažinti, apsukinėti, sujungti ir kitaip koreguoti dizainus. Šios mašinos ekrano galimybės limituotos kiek suprantu  g.gif
Kiek skaičiau tame forume, visi patenkinti brither mašinomis  4u.gif

Buitenes tinklalapyje jos perkeliaus sakė apie gruodžio vidurį,čia pigesnės negu adata.lt, tad dar laiko turiu ir pagalvoti, Bernina 580 yra atskirai modulis, kas jis ir kam reikalingas blush2.gif .Įkyrėsiu aš jum, bet geriau išmanančio pasiklausinėti, nei stačia galva pulti, o paskui nagus griaužtis, pagailėjus keletą litukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 30, 09:23)
Buitenes tinklalapyje jos perkeliaus sakė apie gruodžio vidurį,čia pigesnės negu adata.lt, tad dar laiko turiu ir pagalvoti, Bernina 580 yra atskirai modulis, kas jis ir kam reikalingas blush2.gif .Įkyrėsiu aš jum, bet geriau išmanančio pasiklausinėti, nei stačia galva pulti, o paskui nagus griaužtis, pagailėjus keletą litukų ax.gif

Tas modulis tai ir yra toks priedas, kad galima butu siuvineti. Be to modulio bus tik siuvimo masina. Turejau su module.
580 labai patogus valdymas, daug galimybiu daryti korekcijas dizaino pacioje masinoje. Atsisiuskite imitatoriu is bernina puslapio, pazaisite su meniu masinos.
Ekranas 580 daug geresnes kokybes nei 830. 580 skaidrus, svarus ir 2 funcijos man patiko labiau nei 830, patogiau pasiekiamos meniu.
Ir dar kas gerai su spalvotu ekranu, kad galima matyti visas dizaino spalvas, detales. Neisivaizduoju kaip siuvinejasi su masinom nespalvotais ekranais.
Dar paziurekit Brother, su panasiom galimybem, geru ekranu kainuos pigiau nei 580. Berninos pabrangintos gerokai, brangiau nei visos kitos kazkodel.
Dar Viking Diamond ir Ruby geri varijantai. Ruby pigesnis nei Dianomnd. Ruby butu berninos 580 kategorijoje, o Diamond bernina 830 kategorijoje.
Bebylock ellisimo gold turi kai kurias dar geresnes funcijas nei bernina 830. Yra ir brother atitikmuo babylock ellisimo gold varijantui, pastarasis pigesnis.

Zodziu gerai issinagrinekit. Nezinau ar supratot ka nors ir to ka surasiau, bet jei daug pasiskaitysit tame forume kur imeciau, suzinosit geru dalyku apie masinas.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 20:46)
Tas modulis tai ir yra toks priedas, kad galima butu siuvineti. Be to modulio bus tik siuvimo masina. Turejau su module.
580 labai patogus valdymas, daug galimybiu daryti korekcijas dizaino pacioje masinoje. Atsisiuskite imitatoriu is bernina puslapio, pazaisite su meniu masinos.
Ekranas 580 daug geresnes kokybes nei 830. 580 skaidrus, svarus ir 2 funcijos man patiko labiau nei 830, patogiau pasiekiamos meniu.
Ir dar kas gerai su spalvotu ekranu, kad galima matyti visas dizaino spalvas, detales. Neisivaizduoju kaip siuvinejasi su masinom nespalvotais ekranais.
Dar paziurekit Brother, su panasiom galimybem, geru ekranu kainuos pigiau nei 580. Berninos pabrangintos gerokai, brangiau nei visos kitos kazkodel.
Dar Viking Diamond ir Ruby geri varijantai. Ruby pigesnis nei Dianomnd. Ruby butu berninos 580 kategorijoje, o Diamond bernina 830 kategorijoje.
Bebylock ellisimo gold turi kai kurias dar geresnes funcijas nei bernina 830. Yra ir brother atitikmuo babylock ellisimo gold varijantui, pastarasis pigesnis.

Zodziu gerai issinagrinekit. Nezinau ar supratot ka nors ir to ka surasiau, bet jei daug pasiskaitysit tame forume kur imeciau, suzinosit geru dalyku apie masinas.

Tikrai viską supratau ir labai, labai ačiū notworthy.gif ,perskaičiau apie visas, kurias surašėt, ir visgi apsisojau ties Bernina ir Brother g.gif , na jei visdėlto ryžčiausi įsigyti, Kalėdų senelis būtų per daug dosnus, dar vis kankina abejonės ar sugebėsiu ,,pažaboti' mašinytę smile.gif
Atsakyti
sveikos.....
as ne i tema bet jau man atleiskit.....temukes neskaiciau nes labai jau daug prirasyta, o laikas ribotas..........
neturiu masinos ir nemoku siuvinet........o noriu kaledoms padovanoti ranksluoscius ant kuriu issiuvineti vardai... gal atsirastu mamyte kuri man pagelbet noretu...........
temukes neseku............
pasiulymus prasyciau i az..........as is elektrenu
Atsakyti
QUOTE(lemonjuice @ 2012 11 29, 17:52)
Sveikos rankdarbiu entuziastes,
Perziurejau temutes taciau taip ir neradau kad kas kur skelbtusi ar galetu parekomenduoti kur kreiptis. Reiktu si bei ta issiuvineti. Manau labiausiai tiktu masininis siuvinejimas nes greita ir grazu. Veiksmas Kaune. Laukiu patarimu ar pasiulymu i az. Is anksto aciu 4u.gif

sveikos mamytes,
as taip pat labai domiuosi, kas galetu issiuvinet vaikiskus pataliukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos rankdarbiu entuziastes,
Perziurejau temutes taciau taip ir neradau kad kas kur skelbtusi ar galetu parekomenduoti kur kreiptis. Reiktu si bei ta issiuvineti. Manau labiausiai tiktu masininis siuvinejimas nes greita ir grazu. Veiksmas Kaune. Laukiu patarimu ar pasiulymu i az. Is anksto aciu 4u.gif

Prasau dar karteli atsiliepti nare su kuria susirasinejome del siuvinejimo siuntete man savo kontaktus taciau per ziopluma istryniau visas zinutes AZ ir niekaip negaliu su Jumis susisiekti doh.gif IS ANKSTO DEKOJU!
Atsakyti
Gal kas turit siuvimo siuvinėjimo mašina Bernina Aurora 450, kaip ji Jum
Atsakyti
Panos, kur aš pabuvau wub.gif Ką tik grįžau iš Bernina VIP 3 dienų suvažiavimo. Kiek mes ten grožių pridarėm. Ryt pasistengsiu sudėti nuotraukėles. Išbandžiau beveik visus Berninos aksesorius kiek turi jie, galva dar sukasi nuo visko doh.gif

Bernina Aurora be abejonų labai gera mašina thumbup.gif
Man teko pasiūti su Bernina 380, tai paprasta, ne siuvinėjimo, bet visos Berningos geros mašiniukės wub.gif
Auroros aplamai labai nusipelniusios pagirų JAV, kiek teko skaityti.

Labai noriu pridėti rankas prie naujausios Berninos kūrinio 780 wub.gif

Atsakyti
wub.gif Taure, butinai pasirodyk ka nuveikiai, labai smagu jauciu tau ten buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šitus darbelius padarėm naudojant visokias pėdeles ir išbandžiau berninos pėdelę skirtą iškirpti aplikacijoms, po to išsiuvinėjom su siuvinėjimo programa ta tašiuką.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 12 12, 01:09)
wub.gif Taure, butinai pasirodyk ka nuveikiai, labai smagu jauciu tau ten buvo  thumbup.gif

Tikrai nerealu buvo. Kiek visko naujo išmokau doh.gif O pėdelių prisipirkau išvis tyliu umn.gif:
Atsakyti
gal kas bandėte šios firmos siūlus http://www.gunold.lt/Produktai.html, kaip jie jum, gal žinote kur Šiauliuose gerų siūlų parduotuvę, daug prisiskaičiau apie embey, bet kad niekur nerandu ax.gif , tik užsienio tinklalapiuose
Atsakyti
Taure, kas per pėdelė aplikacijoms? Labai sudomino bigsmile.gif

extra*, aš šituos siūlus naudoju ir iš ten ir perku. Jie labai gražiai ir operatyviai bendrauja tiek telefonu, tiek el.paštu ir siunčia kur tik tau reikia.. tiesa siuntimas ne pigus gaunasi pas juos ax.gif

O aš matyt savo mašiniuką nuvarginau... pradėjo siūlą velti unsure.gif kažkur patempia ir yra siūlas, kol visiškai nutrūksta unsure.gif Net nežinau kur bėdos ieškoti... Pas meistrus vis vien tik po naujų pavyks ištrūkt g.gif
Atsakyti