Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

Mažai aktyvios... gal darbuojasi visos rolleyes.gif

Mano mašiniukas dirba ir dirba... pirmą kart jau teko susidurt ir su tuo, kad lankelis per mažas. Bet tik dėl didelio piešinuko... Kol kas vis vien labai netrukdo lankelio mažumas... blush2.gif

Norėjau paklausti Ar kas naudojote tuos purškiamus klijus? http://www.gunold.lt/Priedai.html ?
Kad jais kažką paklijuot galima tai suprnatu, bet va kaip jie po to "išsiima" , atsiklijuoja, nesuprantu blush2.gif Išbyra, ar dar kaip? Kažkaip nesuprantu blush2.gif

Beje, Taure, su kokia programa norėjai mokytis? Parsisiunčiau Embird tai visai smagiai darbuojasi bigsmile.gif Jau ir su Coreliu neblogai pavykdavo, bet Embird tai kur kas lengviau darbuotis bigsmile.gif Tik laiko užima ne mažai, kol paprasčiausią paveiksliuką sudarau... įgudžių dar labai trūksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 15 lapkričio 2012 - 12:17
QUOTE(Kvaki @ 2012 11 15, 05:14)
Mažai aktyvios... gal darbuojasi visos  rolleyes.gif

Mano mašiniukas dirba ir dirba... pirmą kart jau teko susidurt ir su tuo, kad lankelis per mažas. Bet tik dėl didelio piešinuko... Kol kas vis vien labai netrukdo lankelio mažumas...  blush2.gif
Norėjau paklausti Ar kas naudojote tuos purškiamus klijus? http://www.gunold.lt/Priedai.html ?
Kad jais kažką paklijuot galima tai suprnatu, bet va kaip jie po to "išsiima" , atsiklijuoja, nesuprantu  blush2.gif Išbyra, ar dar kaip? Kažkaip nesuprantu  blush2.gif

Beje, Taure, su kokia programa norėjai mokytis? Parsisiunčiau Embird tai visai smagiai darbuojasi  bigsmile.gif Jau ir su Coreliu neblogai pavykdavo, bet Embird tai kur kas lengviau darbuotis  bigsmile.gif Tik laiko užima ne mažai, kol paprasčiausią paveiksliuką sudarau... įgudžių dar labai trūksta  ax.gif

su berninos programa, bet gerai, kad nepirkau. Sukurta nauja programa, skirta MAC kompiteriams. Man bus daug geriau, nes PC kur turiu jau senas, vos veikia, o ir nebemoku PC naudotis. Savaitgali eisiu i naujos programos pristatyma. Kolkas nieko nezinau apie ja, nei kainos, nei tikslaus pavadinimo, tik gavau kvietima ateiti i parduotuveje vyksiancia demonstracija.
Embird ir as turiu, bet tingiu jungti, nes vel gi reikia PC traukti. Man realiai kolkas pakako kompo pacioje siuvimo masinoje kol siuvineju tik pirktinius ar is interneto gautus paveiksliukus.

Klijus naudoju, bet jauciu ne tokius. Mano naudojami yra laikini klijai, po to nuplesiu. Paklijuoju tam, kad jokiu bangeliu nesusidarytu tarp medziagos ir stabilizatoriaus kol sukisu i lankeli. Naudoju ir lipnu stabilizatoriu, ne toki kur reikia palyginti lygintuvu, kad uzsiklijuotu, o toki kaip lipdukas. Istatai stabilizatoriu i lankeli, tada peiliu padarai X per viduri ir nulupi virsutini sluoksni, lieka lipnus stabilizatorius. Ant virsaus dedi medziaga kuria siuvinesi, nereikia kisti i pati lankeli. Labai geras metodas siuvineti medziagas, kurios linkusios igauti blizgesi nuo lankelio.

Turiu pacius didziausius imanomus lankus, kolkas naudoju tik ilgiausia, o to kur ir per ploti platus dar netraukiau. Patogu dideli lankai, ypac, kai nori sudeti kelis paveiksliukus, nereikia perdedineti kaskart medziagos i lankeli. Sujungi viska i viena paveiksliuka, istatai karta ir viskas. Todel man butini ir ilgi ir dideli lankai.

Mano adijaliukas eina prie galo. Jau susiuvineju visus sluoksnius kartu. Kolkas guli tik sukabinta viskas, reikia rasti laiko uzbaigti.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 11 02, 21:43)
Prasom, as ta puslapiuka nuolat seku, nes kasdien po nauja aplikacija nemokamai duoda  thumbup.gif

fainuolis voriukas !!

juk jame registruotis reikia, ar teisingai supratau
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 16, 21:28)
juk jame registruotis reikia, ar teisingai supratau

tai kas? smile.gif prisiregistruoti nesunku bigsmile.gif
Atsakyti
kas i az galetu paaiskint kaip atsisiust Embird programele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 11 16, 15:16)
kas i az galetu paaiskint kaip atsisiust Embird programele  blush2.gif

man vyras per linkomanija atsiunte, bet pati nesuprantu kaip ten reikia siustis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos rankdarbiu entuziastes,
Perziurejau temutes taciau taip ir neradau kad kas kur skelbtusi ar galetu parekomenduoti kur kreiptis. Reiktu si bei ta issiuvineti. Manau labiausiai tiktu masininis siuvinejimas nes greita ir grazu. Veiksmas Kaune. Laukiu patarimu ar pasiulymu i az. Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Kokią rekomenduotumėte pradedančiai siuvinėjimo mašiną, labai daug prisiskaičiau apie Bernina 830, bet bijau, kad neįkasiu smile.gif ir tokios galingos tikrai nereikia ax.gif
Atsakyti
gal kas siuvinėjat su šita
http://www.adata.lt/...0/productid/306
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 29, 11:03)
Kokią rekomenduotumėte pradedančiai siuvinėjimo mašiną, labai daug prisiskaičiau apie Bernina 830, bet bijau, kad neįkasiu smile.gif ir tokios galingos tikrai nereikia ax.gif

Bernina 830 pradedanciai gal ir per daug, bet nesirinkite pacios paprasciausios, nes greit "isaugsit". Rinkites kazka per viduri.
Man pvz Bernina 580 greit nuobodi pasidare, nes ismokau kiaurai isilai labai greit, o tik nupirkus atrode koks kompiuteris doh.gif
Bet Bernina 580 visgi nereali masina, graziai siuvo, graziai siuvinejo. Kaina jos daugiau nei per puse pigesne nei 830, bent jau pas mus.
Dar Viking rekomenduociau, labai geros tiek masines, tiek siuvinejimo/siuvimo viename.
Babylock irgi skaitosi labai geros, kaip ir Brother. Babylock praktiskai tas pats, kas is Brother, tik Babylock brangesnes ir gal grazeses. Man brother negrazios masinos blush2.gif
Jei jau galvojote apie Bernina 830, tai manau pinigai ne problema, todel nepasiduokite daznai minimai nuomonei, kad pradedanciai reikia pacio papasciausio aparato, tikrai ne schmoll.gif Rinkites bent viduriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 11 30, 03:47)
Bernina 830 pradedanciai gal ir per daug, bet nesirinkite pacios paprasciausios, nes greit "isaugsit". Rinkites kazka per viduri.
Man pvz Bernina 580 greit nuobodi pasidare, nes ismokau kiaurai isilai labai greit, o tik nupirkus atrode koks kompiuteris  doh.gif
Bet Bernina 580 visgi nereali masina, graziai siuvo, graziai siuvinejo. Kaina jos daugiau nei per puse pigesne nei 830, bent jau pas mus.
Dar Viking rekomenduociau, labai geros tiek masines, tiek siuvinejimo/siuvimo viename.
Babylock irgi skaitosi labai geros, kaip ir Brother.  Babylock praktiskai tas pats, kas is Brother, tik Babylock brangesnes ir gal grazeses. Man brother negrazios masinos  blush2.gif
Jei jau galvojote apie Bernina 830, tai manau pinigai ne problema, todel nepasiduokite daznai minimai nuomonei, kad pradedanciai reikia pacio papasciausio aparato, tikrai ne  schmoll.gif Rinkites bent viduriuka  4u.gif

Ačiū labai, tikrai dizainas tarp Brother ir Berninos skiriasi, kaip diena ir naktis. Pusę dienos išsėdėjau lygindama mašinas ir kažkaip ax.gif apsistojau ties Brother NV1250 g.gif, KAŽIN AR GERAS VARIANTAS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 30, 06:48)
Ačiū labai, tikrai dizainas tarp Brother ir Berninos skiriasi, kaip diena ir naktis.  Pusę dienos išsėdėjau lygindama mašinas ir kažkaip  ax.gif apsistojau ties Brother NV1250  g.gif, KAŽIN AR GERAS VARIANTAS  blush2.gif

Itariu, kad neprašausit su Brother. http://sewing.patter...e/Review/1/3804 čia yra š atsiliepimai apie šias mašinas.
Man asmeniškai norisi mašinoje turėti spalvotą ekraną, galėti tame ekrane didinti, mažinti, apsukinėti, sujungti ir kitaip koreguoti dizainus. Šios mašinos ekrano galimybės limituotos kiek suprantu g.gif
Kiek skaičiau tame forume, visi patenkinti brither mašinomis 4u.gif
Atsakyti