Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(agne_vvr @ 2012 09 28, 23:53)
gal galit ir man imest kainyte  4u.gif  o garantija kiek duoda gamintojas?

Mergytes, jus geriau nueikit pas pardaveja ir suzinokit, nes mano kaina bus visiskai kitokia nei jusu, kadangi gyvename skirtinguose kontintentuose. JAV gyventojams BERNINA SM stipriai isbrangintos verysad.gif
Beje, isejo nauji berninos modeliai smile.gif
Atsakyti
I metu kaip gavosi Kitty.Tik truputi per daug idejau vatos (pirma karta darau zaislus,tai tiksliai ir nzn kiek i juos kisti schmoll.gif ) ir nepadariau aplikacijos kaspine. blush2.gif blush2.gif
http://images50.fotk...DSC_0472-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 09 29, 06:32)
I metu kaip gavosi Kitty.Tik truputi per daug idejau vatos (pirma karta darau zaislus,tai tiksliai ir nzn kiek i juos kisti  schmoll.gif ) ir nepadariau aplikacijos kaspine.  blush2.gif  blush2.gif
http://images50.fotk...DSC_0472-vi.jpg

labai gražus wub.gif
Atsakyti
smagus katukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus. ax.gif ax.gif
Labai smagiai siuvinejasi pagal nurodyta schema. Aciu mamytei uz nuoroda. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Asta, fainas kačiukas thumbup.gif
O kaip sudūrinėjai?
Iš vis kaip reikia dalinti piešinį jei netelpa?

Šiaip kol kas įdomu, nėra tiesa sakant man reikalo kol kas didesniu daryt.. vis vaikiškus darau, tai vis miniatiūras siuvinėju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 09 29, 17:39)
Asta, fainas kačiukas  thumbup.gif
O kaip sudūrinėjai?
Iš vis kaip reikia dalinti piešinį jei netelpa?

Šiaip kol kas įdomu, nėra tiesa sakant man reikalo kol kas didesniu daryt.. vis vaikiškus darau, tai vis miniatiūras siuvinėju  ax.gif

Kvaki,nesu tame profesonale-vis mokausi,tiesiog su programa piesinius suskaldau i tiek lankeliu,kad tilptu pilnai, ir tada issiuvineji viena motyva is piesinuko,lankeli perkeli pazymejimu pagalba-pratesti motyva/piesinuka. Tu ranksluosciu raides yra 10cm,nes viena raide telpa i viena lankeli,tai tokiu principu siuvineju vardus.

Dar vienas mano darbelis. Pirma karta dariau skiautinuka. blush2.gif ax.gif
http://images28.fotk...lerunner-vi.jpg
Atsakyti
Mergaitės, kas apsiįmtų su mašina ant trikotažinės bliuskutės pasiuvinėti? Ką nors nesudėtingo: lapus, gėles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 02 spalio 2012 - 08:29
sveikos,
Gal kas galetu pagelbeti? Reikia ant trikotaziniu vaikisku marskineliu issiuvineti varda 4u.gif Bet reikia greitai ir kaune. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti gal kas turit siuvimo siuvinejimo masina brother nv950 . Gal turit patarimu šitos mašinos klausimu. Arba gal galit pasiulyti ką nors geresnio smile.gif
Beje noriu paklausti ar yra galimybe internete atsisiųsti paveiksliuku schemu šiai mašinai?
Atsakyti
Mama gulbe, ačiū už nuorodą į ta adorable applique aciuks.gif

Labai fainų piešinukų ten yra wub.gif wub.gif

Štai šiandieninis gaminukas į baubukų temą...

user posted image
Atsakyti
Prasom, as ta puslapiuka nuolat seku, nes kasdien po nauja aplikacija nemokamai duoda thumbup.gif

fainuolis voriukas !!
Atsakyti