[quote=Asta M,2012 08 03, 23:02]
ten vilniuje ant tu masinu kainos kaba 3100lt Tai kaip ir nepakrito
Pasuksiu ryt del tos padevetos janome pasiklausinet Gal nelabai nudirbta bus
indreT, del konvertavimo gali nepergyventi, Berninos EXP formatu yra daug paveiksliuku, bet to yra nemokamos programos, kurios konvertuoja i tau reikiama formata. As tai del to jokiu problemu neturiu.
O del devetos gerai pagalvok, akivaizdu, kad jei zmogus perka dabar pramonine, tai sia masina naudojo darbui, tai reiskia, kad dirbo ji nuo ryto iki vakaro, o buitiniai siuvinejimo masinai tai nera gerai. Remontas po to brangiai kainuos, kam tau to reikia.. O suprasti koks ten nusidevejimo lygis gali tik patyres meistras.
O del devetos gerai pagalvok, akivaizdu, kad jei zmogus perka dabar pramonine, tai sia masina naudojo darbui, tai reiskia, kad dirbo ji nuo ryto iki vakaro, o buitiniai siuvinejimo masinai tai nera gerai. Remontas po to brangiai kainuos, kam tau to reikia.. O suprasti koks ten nusidevejimo lygis gali tik patyres meistras.
QUOTE(Asta M @ 2012 08 03, 13:08)
mama_gulbe sios trys masinos identiskos viskuo, tik Bernette kaina aukstesne del to, kad "tipo sedi po Bernina zenklu", jei taip galima issireikst. Kai teko kalbeti su vienu protingu zmogum ne Lietuvoje, kuris zino ir prekiauja siuvimo masinomis, jis apie Bernina ir Bernette masinas pasake taip: Bernette masinos yra atsaka Berninos, tai pigesnis Berninos variantas ir daznai net neatitinkantis Berninos kokybes.
Planuoju ir aš pirkti sau siuvinėjimo mašiną. Perskaičiau visą temą ir visgi planuoju pirkti Bernette Deco 340 mašinėlę. Maloni žinia, kad galima pasiderėti
Dėl kokybės sutinku, kad Bernina - tai ne Bernette, tačiau pačios Berninos kokybės praktiškai nėra atitikmens mūsų rinkose. Pati turiu Bernina 350 siuvimo mašina jau daug metų, esu labai patenkinta. Rinkdamasi siuvimo mašina išbandžiau daugelį mašinų ir galiu pasakyti, kad Bernette tai Janome ir Elna lygis.
Na ir mano galutinis argumentas renkantis būtent Bernette Deco340 - tai, kad siuvimostiliuje gavau iššsamiausią konsultaciją, kokią tik galėjau gauti.
Labukas, aš jau namuose ir vėl užsiimu siuvinėjimais. Kolkas darbuojuosi ties nedideliu skiautinuku. Pradžioje turiu išsiuvinėti skiautes. Jau turiu padarius kelias. Tikiuosi patiks būsimai jo šeimininkei
QUOTE(Taurė @ 2012 08 14, 07:59)
Labukas, aš jau namuose ir vėl užsiimu siuvinėjimais. Kolkas darbuojuosi ties nedideliu skiautinuku. Pradžioje turiu išsiuvinėti skiautes. Jau turiu padarius kelias. Tikiuosi patiks būsimai jo šeimininkei
oi jauciu koks bus grozis ir dar skaiutes siuvinetos
Na va. Stai ir as. su masina jau
Janome MC350E (deveta pirkau)
Dabar iskilo klausimukas. o tos programites su kuriom galeciau tekstukus siuvineti (dar meginsiu ju ieskoti).
bet gal zinote ar palaiko Mac os x operacine sistema?
nes kazkokia programele ziurejau tik Windausai raso
Dabar iskilo klausimukas. o tos programites su kuriom galeciau tekstukus siuvineti (dar meginsiu ju ieskoti).
Gal kas Kaune turi siuvinėjimo mašiną? Gal domintų bendradarbiauti?
QUOTE(indreT @ 2012 08 14, 02:51)
Na va. Stai ir as. su masina jau
Mano pagrindinis kompiuteris Mac'as, bet niekaip nesugebėjau jo sujungti su siuvinėjimo programom. Net dizainų nesisiunčiu per maca. Teko traukti seną pc ir tik per pc siunčiuosi dizainus ir visa kita.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 14, 02:09)
oi jauciu koks bus grozis ir dar skaiutes siuvinetos
Pats skiautinukas labai paprastas iš kvadratų. Nenorėjau daryti sudėtingų detalių, nes pridėjus daug siuvinėjimo, darbas truktų labai ilgai, o aš labai neturiu laiko. Skiautinukas bus dovana brolio naujagimei dukrytei
Mergaites gal kas is jusu zino ar imanoma issiuvineti toki grozi?Lb reikia http://agramant.tiu....a-rubashka.html
Azalija, viskas įmanoma tereikia tik gerai panorėt.. net ir rankom galima išsisiuvinėt
Taure, vis laukiu tavo žodžio apie siūlus
Dar norėjau mergiukai pasiklsust, kas naudojat vandenyje tirpią plėvelę. kaip ją ištirpinat ir kaip po to elgiatės su audiniu? Gal paslaptimis pasidalins tos kurios rankšluosčius siuvinėja...
Nu man niekaip nesiseka su ja. Gražiausia būna jei nuplėšiu tiesiog, bet kartais siūlė negražiai pasitampo... ar šiaip nesinori labai tampyti... o jei pamirkau, tai po to pūkeliai (ant veliūro siuvinėju) tokie sulipę lieka.. ir negražu... o skalbt ir džiovyklėn kišti (kad vėl puru būtų) kažkaip nesinori... vis tik naujas daiktas turėtų būt, o ne perskalbtas...
Dar norėjau mergiukai pasiklsust, kas naudojat vandenyje tirpią plėvelę. kaip ją ištirpinat ir kaip po to elgiatės su audiniu? Gal paslaptimis pasidalins tos kurios rankšluosčius siuvinėja...
Nu man niekaip nesiseka su ja. Gražiausia būna jei nuplėšiu tiesiog, bet kartais siūlė negražiai pasitampo... ar šiaip nesinori labai tampyti... o jei pamirkau, tai po to pūkeliai (ant veliūro siuvinėju) tokie sulipę lieka.. ir negražu... o skalbt ir džiovyklėn kišti (kad vėl puru būtų) kažkaip nesinori... vis tik naujas daiktas turėtų būt, o ne perskalbtas...
QUOTE(Kvaki @ 2012 08 21, 10:28)
Azalija, viskas įmanoma tereikia tik gerai panorėt.. net ir rankom galima išsisiuvinėt
Dabar kaip tik išbandžiau visus turimus siūlus. Padariau 8 dizainus. Kiekvienas minimum 10 spalvų, max buvo 18 spalvų. Dauguma buvo 15. Naudojau tris brandus. Tai yra Floriany 6$ už spalvą, medeira, kurios kaina panaši perkant parduotuvėje, bet gavau gerokai pigiau per ebay, ir ebay " no name" siūlus, kurių kaina juokinga. Nesiskiria man jie kokybe. Vienintelis kas skiriasi, tai floriany ir medeira galima nusipirkti sodresnių ir gražesnių spalvų. O siuvinėjant tuos paveiksliukus siūlai plyšo labai labai retai, tai praktiškai kiekvieno brando po kartą ir manau čia buvo ne siūlo, o mano kaltė.
Jei norite neblogų siūlų, pirkite ebay, bet tik nepirkite Rayon, pirkite poliesterio ir manau neapsigausite. Aš tikrai pirksiu jei vėl kokios spalvos prireiks.
Papildyta:
Dėl plėvelės patarti negaliu, nes kai naudojau ,visados skalbiau ir džiovinau kaip priklauso mašinose
Del pleveles, nesu patyrusi ranksluosciu siuvinetoja, bet kiek dariau, taip bandziau taip - kai issiuvineju, astsargiai nupleieu palei krastukus ir viskas o jei dar yra kur matosi negraziai, tai su karstu fenu (dazniausiai tingiu su juo ), arba palyginu per audini..bet as siuvinejau nedidukus ir ne daug... todel nezinau ar gerai lyginti per audini, bet kiek pastebejau lyg ir nebuvo sulipusiu ranksluoscio "plaukeliu"