Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(Bekky @ 2012 08 02, 11:47)
Na, man asmeniskai sunku jungti per kelis lankelius, nebent vienas zodis viename lankelyje, sekantis kitame.. kazkaip po to buna keli milimetrai auksciau ar zemiau ir jau matosi, negrazu. O paveiklsiukus sujungti-pataikyti is viso problema.  g.gif
Todel tikrai verta didesni lankeli tureti, man tai ir 14x20 jau buna maza, norisi didelsnio  blush2.gif

po zodi tai taip,sunku, bet tarkim vienas ar du zodziai vienoj eilutej,sekanti eilute jau paprasta atiderinti, apie paveiksliuko skaidyma per du ar daugiau kartu - tai manau is vis sudetinga, nebent su programele ji susiskaidyt..ale vel kiek ten visko reik moket zinot kaip padaryt hihihi.gif

teko matyt kaip siuvinetas didelis piesinys (gal 50x50 cm) jis buvo darytas tikrai ne per viena lankelio perkelima, ir ten buvo atskiri failiukai kiekvienam siuvinejimo gabaliukui rolleyes.gif
Atsakyti
merginos reik pagalbos help.gif
niekaip nesuprantu, turiu siuvinejima mazo dydzio( 75mmx41mm), o kaip keliu siuvineti tai raso per didelis doh.gif ka daryt tokiu atveju ?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2012 08 01, 01:14)
Sveikos smile.gif

Gal patartumete man smile.gif

Noriu siuvinejimo masinos. Is "siuvimomanijos" zadu imti.

galvojau apie:
JANOME MC350E
ELNA 8300 Xperience
BERNINA Deco 340

Aš nepirkčiau Bernette Deco 340. Bernina ir Bernette tai du skirtingi dalykai. Bernette iki Bernina kokybės labai toli ir dažnai žmonės pirkdami bernette klaidinasi galvodami, kad gaus bernina kokybę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 08 03, 03:07)
Aš nepirkčiau Bernette Deco 340. Bernina ir Bernette tai du skirtingi dalykai. Bernette iki Bernina kokybės labai toli ir dažnai žmonės pirkdami bernette klaidinasi galvodami, kad gaus bernina kokybę  doh.gif

o kodel?
isties paziurejau ten raso Bernina ir pilkas uzrasiukas Bernette deco 340

as jau kaip ir pasiryzus imti sita. Susitariau pirmadieni. Izgazdinot dabar.
Atsakyti
g.gif Bernina Bernette DECO 340 ir ELNA 8300 Xperience yra praktiskai tokios pacios, cia tas zodis Bernette manau nereiskia Bernette firmos gaminio, o tiesiog pavadinimas

Elna turi atlenkiama stenduka su paveiksliukais esanciais masinoje, iskart ziuri ir matai koks bus paveiksliukas

dar kiek palyginau, Elna turi daugiau privalumu (iskyrus kad prie kompo tiesiogiai negali prisijungti lyg), kainos panasios, gamintojas tas pats

manau abi masinos geros smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 03, 15:41)
g.gif Bernina Bernette DECO 340 ir ELNA 8300 Xperience yra praktiskai tokios pacios, cia tas zodis Bernette manau nereiskia Bernette firmos gaminio, o tiesiog pavadinimas

Elna turi atlenkiama stenduka su paveiksliukais esanciais masinoje, iskart ziuri ir matai koks bus paveiksliukas

dar kiek palyginau, Elna turi daugiau privalumu (iskyrus kad prie kompo tiesiogiai negali prisijungti lyg), kainos panasios, gamintojas tas pats

Uch. aciu smile.gif Nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2012 08 03, 12:08)
o kodel?
isties paziurejau ten raso Bernina ir pilkas uzrasiukas Bernette deco 340

as jau kaip ir pasiryzus imti sita. Susitariau pirmadieni. Izgazdinot dabar.

indreT nenoriu izeisti bet netingek ir pasiskaitinek sia temute truputi ankstesnes mano zinutes, ten mano parasyta kuri is siu tavo isvardintu masinu yra geriausios: JANOME MC 350E, ELNA 8300 XPERIENCE ir BERNINA DECO 340. Netgi rasi isvardintus priedus sioms masinoms. As jas isnagrinejus labai smulkiai. Geriausia kainos ir kokybes atzvilgiu is tavo isvardintu yra Elna. As pati siais metais sausi nusiprikau Bernette deco 340 is Siuvimo stiliaus. Kitu masinu panasiu man ten nepasiule. Tik pasiule dar brangesne uz 14000lt. Nzn ar jie tuo metu neturejo, ar nenorejo siulyt-sunku kazka kaltint ar kazka blogo sakyt. Kaina uz savo Bernette Deco 340 sumokejau 3100Lt, apie derejimusis nieko nezinojau, o patys jokios nuolaidos net nesiule. Parsiveziau ir kai pradejau naudotis nusivyliau labai. To ko man reikejo, kad ji siuvinetu (nors jie zadejo ir uztikrino, kad siuvines) nesiuvinejo visiskai. Iki siol esu nepatenkinta ja. Apie tai paskaitinek ankstesnes mano zinutes.

Mazdaug skaityk sios temutes nuo 19psl, t.y. #217 zinutes

Tikrai nepirk Janome 200, geriau truputi pridek, nusiderek ir pirk masina su didesniu lankeliu.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 03, 13:41)

mama_gulbe sios trys masinos identiskos viskuo, tik Bernette kaina aukstesne del to, kad "tipo sedi po Bernina zenklu", jei taip galima issireikst. Kai teko kalbeti su vienu protingu zmogum ne Lietuvoje, kuris zino ir prekiauja siuvimo masinomis, jis apie Bernina ir Bernette masinas pasake taip: Bernette masinos yra atsaka Berninos, tai pigesnis Berninos variantas ir daznai net neatitinkantis Berninos kokybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta M: 03 rugpjūčio 2012 - 14:00
QUOTE(Asta M @ 2012 08 03, 15:08)

mama_gulbe sios trys masinos identiskos viskuo, tik Bernette kaina aukstesne del to, kad "tipo sedi po Bernina zenklu", jei taip galima issireikst. Kai teko kalbeti su vienu protingu zmogum ne Lietuvoje, kuris zino ir prekiauja siuvimo masinomis, jis apie Bernina ir Bernette masinas pasake taip: Bernette masinos yra atsaka Berninos, tai pigesnis Berninos variantas ir daznai net neatitinkantis Berninos kokybes.

unsure.gif va kaip, tai tuomet tikrai geriau pasitaupyti ir pirkti geresne , nei kad isigijus prastesne veliau taupyt vistiek ant geresnes
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2012 08 02, 18:14)
merginos reik pagalbos  help.gif
niekaip nesuprantu, turiu siuvinejima mazo dydzio( 75mmx41mm), o kaip keliu siuvineti tai raso per didelis  doh.gif ka daryt tokiu atveju ??  unsure.gif

Matyt ten issaugota taip, kad iseina uz siuvinejimo ribu. Reikia per programa paimt ir sutvarkyt, bent as taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auramina372 @ 2012 08 03, 16:12)
Matyt ten issaugota taip, kad iseina uz siuvinejimo ribu. Reikia per programa paimt ir sutvarkyt, bent as taip manau smile.gif

aciu, jau uzmaciau kad sone tas siuvinejimas iseina, bet atitaisau ir neina issaugot verysad.gif doh.gif
indreT o gal nori ne naujos JANOME MC350E ? as pirkau deveta is moteriskes vienos, ji turi dar tokia pacia (dabar jau nusipirko pramomine tai sios nebereikalingos )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 03 rugpjūčio 2012 - 16:05
QUOTE(Asta M @ 2012 08 03, 16:08)
indreT nenoriu izeisti bet netingek ir pasiskaitinek sia temute truputi ankstesnes mano zinutes, ten mano parasyta kuri is siu tavo isvardintu masinu yra geriausios: JANOME MC 350E, ELNA 8300 XPERIENCE ir BERNINA DECO 340.

uai tikrai neizeidete smile.gif

Esme ta kad as turiu kainas JANOME MC 350E - 2600lt (ne vilniuje)
ir BERNINA DECO 340 nusiderejau iki 2600 (vilniuje). vilnius daugiau kaip ir pasiulyti negali nieko. nei elnos nei janome.

Ne vilnius siulo Janome. Elna siulo uz 2700lt.

Tai ir apsistojau ties janome ir bernina (bernetti) jau pasimeciau kokia ji. nes ant jos abu uzrasai smile.gif
tiesiogbernina Vilniuje. lb patogu smile.gif
jei ypac dideliu skirtumu nera. kaina turiu ta pacia.
Papildyta:
QUOTE(*dika* @ 2012 08 03, 18:04)
indreT o gal nori ne naujos JANOME MC350E ? as pirkau deveta is moteriskes vienos, ji turi dar tokia pacia (dabar jau nusipirko pramomine tai sios nebereikalingos )

O kiek pinigu ji praso uz ja gal zinote?
Atsakyti
[quote=indreT,2012 08 03, 20:04]
uai tikrai neizeidete smile.gif

Esme ta kad as turiu kainas JANOME MC 350E - 2600lt (ne vilniuje)
ir BERNINA DECO 340 nusiderejau iki 2600 (vilniuje). vilnius daugiau kaip ir pasiulyti negali nieko. nei elnos nei janome.

Ne vilnius siulo Janome. Elna siulo uz 2700lt.

Ten daugeliuose uzsienio forumuose Bernette Deco 340. Oho kaip kainytes jau nukrite. Dar sausi buvo tarp ju didelis skirtumas.
Patariu Janome arba Elna! Jose eina jef formato failai, kuriais paveiksliuku galima rasti daug, o Deco eina exp failai, kuriuos reikia konvertuoti dazniausiai is kitu.
Cia tik mano nuomone ir patirtis.
Atsakyti