QUOTE(indreT @ 2012 08 03, 12:08)
o kodel?
isties paziurejau ten raso Bernina ir pilkas uzrasiukas Bernette deco 340
as jau kaip ir pasiryzus imti sita. Susitariau pirmadieni. Izgazdinot dabar.
indreT nenoriu izeisti bet netingek ir pasiskaitinek sia temute truputi ankstesnes mano zinutes, ten mano parasyta kuri is siu tavo isvardintu masinu yra geriausios: JANOME MC 350E, ELNA 8300 XPERIENCE ir BERNINA DECO 340. Netgi rasi isvardintus priedus sioms masinoms. As jas isnagrinejus labai smulkiai. Geriausia kainos ir kokybes atzvilgiu is tavo isvardintu yra Elna. As pati siais metais sausi nusiprikau Bernette deco 340 is Siuvimo stiliaus. Kitu masinu panasiu man ten nepasiule. Tik pasiule dar brangesne uz 14000lt. Nzn ar jie tuo metu neturejo, ar nenorejo siulyt-sunku kazka kaltint ar kazka blogo sakyt. Kaina uz savo Bernette Deco 340 sumokejau 3100Lt, apie derejimusis nieko nezinojau, o patys jokios nuolaidos net nesiule. Parsiveziau ir kai pradejau naudotis nusivyliau labai. To ko man reikejo, kad ji siuvinetu (nors jie zadejo ir uztikrino, kad siuvines) nesiuvinejo visiskai. Iki siol esu nepatenkinta ja. Apie tai paskaitinek ankstesnes mano zinutes.
Mazdaug skaityk sios temutes nuo 19psl, t.y. #217 zinutes
Tikrai nepirk Janome 200, geriau truputi pridek, nusiderek ir pirk masina su didesniu lankeliu.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 08 03, 13:41)
Bernina Bernette DECO 340 ir ELNA 8300 Xperience yra praktiskai tokios pacios, cia tas zodis Bernette manau nereiskia Bernette firmos gaminio, o tiesiog pavadinimas
Elna turi atlenkiama stenduka su paveiksliukais esanciais masinoje, iskart ziuri ir matai koks bus paveiksliukas
dar kiek palyginau, Elna turi daugiau privalumu (iskyrus kad prie kompo tiesiogiai negali prisijungti lyg), kainos panasios, gamintojas tas pats
manau abi masinos geros
mama_gulbe sios trys masinos identiskos viskuo, tik Bernette kaina aukstesne del to, kad "tipo sedi po Bernina zenklu", jei taip galima issireikst. Kai teko kalbeti su vienu protingu zmogum ne Lietuvoje, kuris zino ir prekiauja siuvimo masinomis, jis apie Bernina ir Bernette masinas pasake taip: Bernette masinos yra atsaka Berninos, tai pigesnis Berninos variantas ir daznai net neatitinkantis Berninos kokybes.