Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

Lauksim Taurės darbelių bigsmile.gif

Pasirodau su savo išsvajotom aplikacijom
http://a7.sphotos.ak...680113110_n.jpg

Dar norėjau paklausi, Taure, lygtais tu siulus skirtingus iš ebay bandei ir skirtumo nematei. Gal išduosi kokius bandei?
Nusipirkau nebrangių made in shina ir po to vokiškų gunold. Tai kaip dirna ir naktis. Turiu dar kitų vokiškų - isalon, tai irgi neprilygsta gunold... Negula taip gražiai, ir bangelės karts nuo karto išlipa...
Tik kainos truputį kandžiojasi tų gerųjų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2012 07 26, 07:03)
Lauksim Taurės darbelių  bigsmile.gif

Dar norėjau paklausi, Taure, lygtais tu siulus skirtingus iš ebay bandei ir skirtumo nematei. Gal išduosi kokius bandei?
Nusipirkau nebrangių made in shina ir po to vokiškų gunold. Tai kaip dirna ir naktis. Turiu dar kitų vokiškų - isalon, tai irgi neprilygsta gunold... Negula taip gražiai, ir bangelės karts nuo karto išlipa...
Tik kainos truputį kandžiojasi tų gerųjų...  blush2.gif

Labai grazios aplil'kacijos thumbup.gif As perku Gunold ir Brildor siulus 5000m uz kazkur 20lt su pristatymu. Tai metro savikaina gaunas 0.004 cento tai manau, kad nebrangu.
Atsakyti
Kvaki, grizus apie siulus papasakosiu, nes nemoku nuorodu det per telefona.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 06 11, 19:16)
Asta M, vis tyrinėju programą per youtube. Kaip supratau, ten yra autodigitaizeris, ar kaip jis vadinasi lietuviškai. Pažiūrėjau, kad nelabai sudėtinga iš paveiksliuko paversti į siuvinuko dizainą. Ar bandėte ? Jei bandėte, tai kur ir kokiame pavidale imami paveiksliukai ? Man jaučiu pradžioje bus geriausia nuo to ir pradėti, nes pati piešti nelabai moku net ant popieriaus  doh.gif
Pvz, norėsiu pradžioje bandyti padaryti tulpę. Tai susirasti tulpės paveiksliuką ir jį paversti į siuvinuką ? Kur ieškoti to paveiksliuko, kokiame formate jį parsisiūsti ?
Ir dar klausimas, ar programa perkama su kažkokiom instrukcijom ? Gal yra kokių papildomų knygų pirkti būtent šiai programai ar pakanka vien instrukcijos ir youtubo ?
Radau labai šaunų kanalą youtube. Moteris moko naudotis, turi net 72 filmukus, labai aiškius  thumbup.gif

Taure, as bandziau beveik viska su ta programa, isskyrus foto nuotrauku nebandziau dar. As visada paveiksliukus darydavau, ieskodavau, atsisiusdavau exp arba art, sew formatu ir tada persikonvertuodavau i man reikalinga formata exp.
As youtube neieskojau jokiu uinstrukciju kaip naudotis programa. Kai pirkau programa, (ji pas mane anglu kalba), pakuoteje buvo trumpa instrukcija, tas donglas (ar kaip jis ten vadinasi, be kurio programa kompiuteryje neveikia.) ir diskas pacios programos. Bet pacioje programoje (kada ja paleidi, jei neklystu Help juostoje, siuo metu atostogauju, kai griziu po atostogu galesiu parasyt konkreciai kur ten yra) yra didele naudojimosi instrukcija, ja atsispauzdinau gavosi visa knyga apie 500psl. Joje apie viska iki paciu smulkmenu paaiskinta.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 07 13, 20:28)
va kad prisiuvinejau  bigsmile.gif

user posted image

Koks fainas katinukas.Labai grazu! thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2012 07 26, 07:03)
Lauksim Taurės darbelių  bigsmile.gif

Tik kainos truputį kandžiojasi tų gerųjų...  blush2.gif

Kvaki labai grazios aplikacijos. wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal patartumete man smile.gif

Noriu siuvinejimo masinos. Is "siuvimomanijos" zadu imti.

galvojau apie:
JANOME MC350E
ELNA 8300 Xperience
BERNINA Deco 340

pardavejas siulo is siu variantu JANOME MC350E. Nes gamintojas visu siu modeliu yra tas pats Janome.
Zodziu kaina jos 2700lt

dar siulo jei pigesni varianta JANOME MC200E (2000lt). tik si masina neturi siūlo nukirpimo funkcijos ir savyje turi mažesnį kiekį piešinėlių.

Patarkit is patirties. Ar ta siulo nukirpimo funkcija svarbi? nes isleisti 2000lt vietoje 2700lt man labiau patiktu smile.gif

Ir ar su siomis masinomis as galesiu siuvineti savo piestus paveiksliukus? (pvz vektorinemis programomis, ir poto kelt i siuvinejimo programa). Logotipus (vektoriniai)

Aciuuuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2012 08 01, 09:14)
Sveikos smile.gif

Gal patartumete man smile.gif

Aciuuuuuuuuuu

Sveika, indreT
As turiu Bernina Deco 340 ir esu be galo patenkinta. Pirkau is parduotuves "Siuvimo stilius"
http://www.bernina.l...n3-i28-sLT.html

Del kainos ten tikrai gali deretis, ne viena masina is ten pirkau, visada padaro nuolaidas ir visada galima susitarti. Be to, ten viska ir parodo, kaip naudotis apmoko, po to jei bus kas neaisku gali skambinti, klausti, visada maloniai atsako, paaiskina.

As kai pirkau siuvinejimo masina irgi buvo man variantas Janome 200E, bet jis atkrito nes pagrindinis skirtumas ne nukirpime, o tame, kad lankelis ten mazesnis tik 12 x 12 cm, o tai yra labai mazai. Pagal mane pinigai vis tiek nemazi, o gauni labai ribotas galimybes. Neverta, nes su laiku tikrai noresi ir koki uzrasa issiuvineti ilgesni ar paveiksliuka didesni.. Keista, kad tas pardavejas to nepaaiskino, cia esminis dalykas. O siulo nukirpimo funkcija aisku taupo laika, nereikia su zirklem zaisti, bet ji ne tiek svarbi.

Kad galetum siuvineti savo piestus paveiksliukus reikia pirkti ar is kazkur parsisiusti spec. programa. Ju yra pirkti, pvz. http://www.bernina.l...6-i293-sLT.html
galima ir internete rasti visokiu alia nemokamu...

Tikiuosi kazkiek padejau 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, atsiprašau kad isibroviau i jusų tema, bet ieškau mamytės galinčios mašina išsiuvinėti ant rankšluosčio keletą žodelių, geriausias veriantas būtų Kaune, bet Lietuva maža. visur galima suspėti
Atsakyti

indreT, as is ten pirkau Janome 200E smile.gif kaina dar tikrai gali paderint. O del siulo nukirpimo tai nesuk galvos, nemana, kad didele problema. Aisku komfortas visada maloniau. Lankelio dydis 14x14. Kai ismokau siuvinet, mana jau jis permazas, taciau galima jungt, ypac sakinius. Jeigu noresi piesiniu, tai jau bus sudetingiau smile.gif nes gan mazas siuvinejimo plotas, reik ziuret i ka tu labiau orientuosies. Man uztenka 14x14, aisku noretusi didesnio lankelio, bet butent galimybes nelabai leido. Tai uztenka ir tokios.
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2012 08 01, 22:06)
Sveika, indreT
As turiu Bernina Deco 340 ir esu be galo patenkinta. Pirkau is parduotuves "Siuvimo stilius"

Tikiuosi kazkiek padejau  4u.gif

Tikrai padejot. O kokia kaina pirkot savo masina jei nepaslaptis ? smile.gif

As visas siuvimo masinas kazkaip is kauno siusdavaus (tiek paprasta, tiek overloka) is siuvimomanijos. Drosiu i siuvimo stiliu apsiziuret. Juolab, kad jis netoli mano darbo pasirodo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(auramina372 @ 2012 08 02, 00:22)
indreT, as is ten pirkau Janome 200E smile.gif kaina dar tikrai gali paderint.

O jeigu nepaslaptis uz kokia kaina pirkot masina???
man siuvimo manija uz 2000lt siulo. Meginciau dar zemint, bet kad nzn kiek cia reali kaina butu smile.gif

man paziurejus i liniuote 14x14 atrodo. ohoho kiek daug biggrin.gif Atrodo kur cia gali reiket didesnio ploto. Bet matyt veliau noresiu didesnio ir gal gailesiuos.

Na dar reikes eiti pasikonsultuoti i parduotuve.
Atsakyti
As mokejau 1700lt biggrin.gif Nebijokit must kuo daugiau jis po to pasiulys pacia realiausia kaina uz kokia gali parduot. Juk jis irgi suinteresuotas parduot smile.gif
Atsakyti
140x140 mm mazokas lankelis, pas man didziausias 140x200 mm ir tai buna kad telpa ne visi paveiksliukai unsure.gif , bet kaip ir sake kas liecia tekstus,tai nesunku ir su mazesniais, tiesiog gerai pasizymi ir perkeliant lankeli gali siuvineti

bet jai turit biudzeta 2000 lt, galima bandyt deretis del geresnes "dadejus" kokius 300 Lt...

as nebeatsimenu,bet man rodos savaja uz 2300 nusiderejau rolleyes.gif -ELNA 8300 Xperience

pirkau taip pat is siuvimomanijos, atveze parode viska nemokamai, taip pat gali skambinti klausti jai kas neaisku smile.gif

savo darbukams pappuosti, vaiku rubeliaims ir siaip mazoms smulkmenoms man jos pilnai pakanka bigsmile.gif
Atsakyti
Na, man asmeniskai sunku jungti per kelis lankelius, nebent vienas zodis viename lankelyje, sekantis kitame.. kazkaip po to buna keli milimetrai auksciau ar zemiau ir jau matosi, negrazu. O paveiklsiukus sujungti-pataikyti is viso problema. g.gif
Todel tikrai verta didesni lankeli tureti, man tai ir 14x20 jau buna maza, norisi didelsnio blush2.gif

Atsakyti