QUOTE(Kvaki @ 2012 06 28, 09:53)
Taure, kaip sekasi su programa? Ar jau eina daryt ko norisi?
Man iš corelio neblogai pavyksta.. tik va dar su siūlių eiliškumu sunkiai...
Tiesą, sakėt, kad siuvinėjimas labai jau užkrečiamas... Tik pradėjau, vieną, užrašiuką, antrą.. paveiksliuką.. ir jau noriu dar dar ir dar
Beje, atėjau pasidalint įspūdžiais.. aptikau, kad su siuvinėjimo mašina galima ir žaisliukus daryti. Va čia pamačiau kokių sukurta dizainų... http://www.embroider...w_inthehoop.htm
Iš rusaičių forumo parsisiunčiau failą, kur paruošta viskas... išbandžiau Meškutį, visai nieko gavos. Tik reik dar ranką atmušti, nes dar sunku gražiai medžiagą nukirpti ir medžiagų labiau tinkamų tam paieškoti.
Pakankamai nesudėtinga, net pačiam dizainą galima pasidaryti
Mama gulbe, gal ir savo firminius žaisliukus panašiai darai
Man iš corelio neblogai pavyksta.. tik va dar su siūlių eiliškumu sunkiai...
Tiesą, sakėt, kad siuvinėjimas labai jau užkrečiamas... Tik pradėjau, vieną, užrašiuką, antrą.. paveiksliuką.. ir jau noriu dar dar ir dar
Beje, atėjau pasidalint įspūdžiais.. aptikau, kad su siuvinėjimo mašina galima ir žaisliukus daryti. Va čia pamačiau kokių sukurta dizainų... http://www.embroider...w_inthehoop.htm
Iš rusaičių forumo parsisiunčiau failą, kur paruošta viskas... išbandžiau Meškutį, visai nieko gavos. Tik reik dar ranką atmušti, nes dar sunku gražiai medžiagą nukirpti ir medžiagų labiau tinkamų tam paieškoti.
Pakankamai nesudėtinga, net pačiam dizainą galima pasidaryti
Mama gulbe, gal ir savo firminius žaisliukus panašiai darai
Nepirkau kolkas programos ir dabar jau negreit nusipirksiu Vakar pridaviau savo mašiną atgal į parduotuve ir nusipirkau kitą. Būčiau to nedarius, bet kai ji man buvo pagedus, pardavėjas nelabai gražiai elgėsi, aš ten paviešinau truputį svarbiame užsienio siuvimo forume, tai pardavėjas pasiūlė arba grąžinti mašiną jei nebenoriu jos, arba keisti į kitą. Kadangi grąžino visus mokėtus pinigus už jau panaudotą ir puikiai veikiančią mašiną, negalėjau praleisti progos ir užsisakiau kitą. Dabar lauksiu dvi savaites. Kadangi nauja mašina gerokai brangesnė, nebeturiu už ką pirkti programos. Teks laukti geresnių laikų.
Aš irgi seilę varvinau į tuos darbelius kur viską padarai siuvinėjimo programoje. Galvojau dėkliukus žirklėms pasidaryti ir tt. Tik nespėjau, reikės laukti naujos mašinos, tada ir aš bandysiu
Liepą aplamai neturėsiu kada užsiimti siuvimais. Daug galvos skausmo liepą ir dar kelionė suplanuota
Parodyk darbelį savo