QUOTE(Asta M @ 2012 06 09, 18:37)
Siuvinejimo masina Janome 200 turi tik tai dar mazesni lankeli, didesni lankeliai ne jos pajegumams. Jau tada geriau pirkti Janome MC300e, aisku jeigu leidzia finansai, nes siai masinai bent jau galima atskirai nupirkti Giga lankeli 230x200 mm.
http://www.sewingmac...nome-hoop-d.htm
Is mano tu 3 isvardintu siuvinejimo masinu-pati normaliausia (kainos ir atliekamu funkciju atzvilgiu) yra Elna 8300E. Jei buciau zinojus daug anksciau apie ja tiek info...
As ir mano vyras ieskojom programu, kurios padetu daryti dizainus, aplikacijas, koreguotu, skaidytu i lankelius ir t.t. visas isbandem, kurios buvo duodamos atsisiusti FREE is visur, kur tik buvo galima ir vis delto teko pirkti Bernina Designer Plus V6. Sumoket sumokejau , bet dabar dziaugiuosi, nes ji daro viska!!!
http://www.sewingmac...nome-hoop-d.htm
Is mano tu 3 isvardintu siuvinejimo masinu-pati normaliausia (kainos ir atliekamu funkciju atzvilgiu) yra Elna 8300E. Jei buciau zinojus daug anksciau apie ja tiek info...
As ir mano vyras ieskojom programu, kurios padetu daryti dizainus, aplikacijas, koreguotu, skaidytu i lankelius ir t.t. visas isbandem, kurios buvo duodamos atsisiusti FREE is visur, kur tik buvo galima ir vis delto teko pirkti Bernina Designer Plus V6. Sumoket sumokejau , bet dabar dziaugiuosi, nes ji daro viska!!!
Kaip faina, kad ir jūs turite Bernina Designer Plus Kitą savaite ir aš parsivešiu. Kiek klausinėjau užsienio forume, daug kas negali atsidžiaugti Bernina progama po Embird. Tikiuosi ir man patiks. Investicija didelė, bet verta, juk niekas nebeatims, o jei nebereikės kažkada, parduosiu. Užversiu jus klausimais kai pradėsiu tyrinėti programą
O negalite parduodi savo turimos mašinos jei jaučiatės nelaiminga ja naudodamasi ? Aš laukiu septintos serijos berninos. Rudenį turi išleisti. Jei bus truputį didesnė nei mano dabartinė, bet ne tokia didelė kaip aštuntos serijos, keisiu.
Sakiau kai tik gausiu programą, bandysiu sukurti mamai_gulbei tulpę
Mama_gulbe, turiu gražią gulbę, mašinoje buvo, gal norite ?