QUOTE(*dika* @ 2012 06 08, 04:53)
as kazkaip nesuprantu
cia
http://embroedery.ru...s&to=art&id=242 aprasyta Wilcom Embroidery Studio 1.5 programa, o kaip ja parsisiust?, nes nemokama parsisiunciau tik Wilcom TrueSizer e2.0
jai galit ,imeskit is kur pirmaja parsisiust
linkomanijoje yra Embird 2003. Vyras parsiuntė, veikia normaliai. Ten ir krūvas pačių dizainu rasti galima. Prisiuntė jis man tiek, kad net neperžiūrėjau visų ir sakė dar yra
Man nelabai patiko wilcom iš to ką paskaičiau. Kaip suprantu jis skirtas labiau naudotis turint su tuo susijusį biznį.
Man reikia programos, kurioje būtų užprogramuoti mano lankeliai.
Jau pasitariau su vyru, jis nieko prieš, kad nusipirksiu Embroidery Software Version 6 arba Floriani. Nusipirkus programą gausiu nemokamas pamokas gyvai, klasėje
Pasitaupyti tik reikia.
Kalbant apie siuvinėjimo siūlus. Kadangi tik pradėjau siuvinėti, nežinojau kokius siūlus pirkti. Nusipirkau pigiausių ir brangiausių poliesterio pabandymui. Jokio skirtumo nepastebėjau. Pigiausiais siuvinėtas dukros sijonas atrodo taip pat gražiai kaip suknelė siuvinėta su brangiausiais. Sijonukas skalbtas ir džiovintas džiovyklėje jau kokius penkis kartus ir jokių nusidėvėjimo žymių dizaine. Daugiau nebepirksiu brangių, neverta