QUOTE(Kvaki @ 2012 05 30, 09:34)
Ačiū, Asta,
jau ir pati truputį daugiau pasidomėjau... Kaip ir visada kai pradedi rimtai domėtis jau ir žinai daugiau... Deja į profesionalias neįtaikysiu niekaip, ir noriu siuvinėt daugaiusia raides ir aplikacijas. Nors gal vėliau ir paveiksliukus norėsiu, kol kas tik dailesnėm aplikacijom norisi...
Tos trys tikrai panašios labai, tik va apie Brtother mažai žinau.
Bet va pagalvojau, kad gal užteks man ir JANOME 200E . Ji nelabai skiriasi nuo MC350E bet kaina tai skiriasi neblogai. O dar va Rusijoj žiūriu kainos gerokai mažesnės nei čia Kaune prašo... Bandysiu iš ten gauti...
auramina372, sakykit ar garsiai jūsų mašina dirba? Youtubėj žiūrėjau kaip siuvinėja, tai tas garsas kažkaip stiprus pasirodė.
jau ir pati truputį daugiau pasidomėjau... Kaip ir visada kai pradedi rimtai domėtis jau ir žinai daugiau... Deja į profesionalias neįtaikysiu niekaip, ir noriu siuvinėt daugaiusia raides ir aplikacijas. Nors gal vėliau ir paveiksliukus norėsiu, kol kas tik dailesnėm aplikacijom norisi...
Tos trys tikrai panašios labai, tik va apie Brtother mažai žinau.
Bet va pagalvojau, kad gal užteks man ir JANOME 200E . Ji nelabai skiriasi nuo MC350E bet kaina tai skiriasi neblogai. O dar va Rusijoj žiūriu kainos gerokai mažesnės nei čia Kaune prašo... Bandysiu iš ten gauti...
auramina372, sakykit ar garsiai jūsų mašina dirba? Youtubėj žiūrėjau kaip siuvinėja, tai tas garsas kažkaip stiprus pasirodė.
brother mašinos JAV daug populiaresnes nei bernette. Kodėl, nepasakysiu, tiesiog susidarė tokia nuomonė. Labai giria jų kokybę. apie bernette išvis mažai girdėjau. Tik prieš pirkdama pažiūrėkite lankelių dydį. Pradžioje atrodo, kad ai, užteks ir mažo. Man bent taip atrodė, nors mano mašina nupirkta su gan nemažais lankeliais, bet "apetitas kyla bevalgant". Jei mašina neturėtų galimybės naudoti mega lankelio (trijų pozicijų) būtų liūdna, nes labai jau jis man patiko, todėl dasipirkau Dabar kaip tik siuvinėju drugelius, tai nereikia dažnai perdedinėti i lankelį, nes visus norimus drugelius sumėtau į vieną dizainą
Profesionali ir nereikalinga. Svarbu išsirinkite tokią, kurią "peraugsite" ne taip greitai. Siūnant ar siuvinėjant su laiku norisi vis daugiau galimybių
Mano tokia http://www.berninaus...3-i377-sUS.html , turiu daug laiko jos "peraugimui" Kai prisėdu kažką daryti, dažniausiai turiu turėti instrukciją šalia
Mano mašinos garsas labai labai tylus