Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(Taurė @ 2012 04 26, 18:16)
Vakar išsiuvinėjau ant dukros sijono. Sijonas dar nebaigtas, tai kolkas maža nuotraukyte tik paveiksliuko  4u.gif Labai smagu siuvinėti. Vieną kartą trūko siūlas, bet lengvai radau kur grąžinti adatą  bigsmile.gif
http://s019.radikal....8d5da46df34.jpg[/img][/url]

Taure labai grazu. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif liuksiskas drugelis wub.gif ..as tai jau kai prisedu prie siuvinejimo masinos, tai diena ir prabega nepastebeta unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū panos. Šitas drugelis iš buvusių mašinoje pasirinkimo. Turiu nusiloudinus gražesnį, bet kažką ne taip darau, neskaito mašina usb verysad.gif Ten turiu exp ir art formatus kiekvieno paveiksliuko, bet neskaito visiškai nieko. Gali būti, kad usb negeras ?
Gegužės viduryje eisiu mokytis naudotis mašina, iki tol jaučiu teks pasitenkinti mašinos paveikslėliais verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 26, 12:48)
thumbup.gif liuksiskas drugelis wub.gif  ..as tai jau kai prisedu prie siuvinejimo masinos, tai diena ir prabega nepastebeta  unsure.gif  lotuliukas.gif

Man naktis nepastebėtai užsibaigia, nes tik naktį laiko turiu šitam malonumui unsure.gif
Atsakyti
as isbandziau kelis USB kol tiko, kartais matyt "charakteriai" nesutampa lotuliukas.gif pabandyk kelis , kuris nors vienas turi tikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 26, 14:40)
as isbandziau kelis USB kol tiko, kartais matyt "charakteriai" nesutampa  lotuliukas.gif  pabandyk kelis , kuris nors vienas turi tikti  rolleyes.gif

Tik viena turiu, bet labai senas. Reiks nuspirkti naują.
Dar labai gaila, kad Macas nedraugauja su dizainais. Man taip nepatogu trauktis pc kai reikia dizaina koki susirasti. Per Maca spalvos tikros matosi visos, o su tom programom nedraugauja sad.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvinėtojos 4u.gif

Seniai jau varvinu seilę į siuvinėjimo mašinas, bet...

Kol kas tik su paprastas mašina aplikacijas bandau, tik, kad daug daugiau laiko suvalgo ir ne taip gražiai gaunasi...

Norėjau paklausti, kaip su siuvinėjimo mašina aplikacijas siuvinėjate? Pirmiau išsikerpat reikiamo dydžio medžiagėlės gabaliuką ir po to jį prisiuvat, prisiuvinėjat, ar pirmiau prisiuvinėjat, o po to apkerpat?

Aš vis pirmuoju būdu darau, bet su mažų detalyčių nelabai eina taip prisiųti...
Atsakyti
[quote=Taurė,2012 04 26, 20:42]
Ačiū panos. Šitas drugelis iš buvusių mašinoje pasirinkimo. Turiu nusiloudinus gražesnį, bet kažką ne taip darau, neskaito mašina usb verysad.gif Ten turiu exp ir art formatus kiekvieno paveiksliuko, bet neskaito visiškai nieko. Gali būti, kad usb negeras ?

Taure, o kokius failus skaito tavo masinyte? Gal usb geras, tik netinkamo formato paveiksliukai (t.y. ne to formato, koki skaito tavo masinyte)?

Man irgi laikas bega zaibiskai greitai, kai siuvineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta M: 27 balandžio 2012 - 15:40
QUOTE(Asta M @ 2012 04 27, 08:39)

Taure, o kokius failus skaito tavo masinyte? Gal usb geras, tik netinkamo formato paveiksliukai (t.y. ne to formato, koki skaito tavo masinyte)?

Man irgi laikas bega zaibiskai greitai, kai siuvineju.

exp ir art kiek suprantu. Nors realiai nelabai suprantu unsure.gif
Susirašiau emailu su mašinos pardavėja, tai sakė įsidėti šitą programą http://www.berninaus...6-i325-sUS.html ir tada su ja įsirašyti į usb su ja performatavus. Tik jaučiu kažką ne taip darau, nes mašina nereaguoja į usb visiškai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2012 04 26, 22:43)
Sveikos, siuvinėtojos  4u.gif

Seniai jau varvinu seilę į siuvinėjimo mašinas, bet...

Kol kas tik su paprastas mašina aplikacijas bandau, tik, kad daug daugiau laiko suvalgo ir ne taip gražiai gaunasi...

Norėjau paklausti, kaip su siuvinėjimo mašina aplikacijas siuvinėjate? Pirmiau išsikerpat reikiamo dydžio medžiagėlės gabaliuką ir po to jį prisiuvat, prisiuvinėjat, ar pirmiau prisiuvinėjat, o po to apkerpat?

Aš vis pirmuoju būdu darau, bet su mažų detalyčių nelabai eina taip prisiųti...

Neseniai kaip tik siuvau drugelį prie suknelės. Iškirpau drugelį, ranka prisiuvau jį prie suknelės. Tada mašina prisiuvau labai arti kraštų, paprastu dygsniu. Po to pasirinkau satino dygsnį ir juo apsiuvau visą drugelio konturą. Beliko ištraukti ranka sudygsniuotas siūles. Medžiagos buvo netamprios, tai lengvai susisiuvo viskas.
Atsakyti
Turiu klausimuką. Kaip jūs panos parenkate spalvas siuvinėjamam paveiksliukui ? Dabar siuvinėju 14 spalvų paveiksliuką doh.gif Kadangi dizainas buvo mašinoje, tai ant kompo neapžiūrėjau. Daug jame šviesių spalvų, sunku atskirti kur kuri. Jaučiu pievos finale gausis, nes per mašinos monitorių gan sunku matyti kur kokia spalva baigiasi kai skiriasi tik vienu ar keliais tonais doh.gif Buvo lengva matyti kai skirtingos spalvos, o dabar grybauju unsure.gif Mano mašinoje yra užprogramuoti keli siūlų brandai, tai mašina duoda spalvų pavadinimus, bet aš nepirkau tų brandų siūlų dėl nepigios kainos.
Žodžiu kaip jūs elgiatės, kaip parenkate tinkamas spalvas ? Gal yra kažkoks nesunkus būdas ?
Atsakyti
Klausimukas: gal kas bandet siuvinet ant maisines medziagos? Man reik padaryt uzrasa, bet kaip bebandyciau visada kreivai gaunas biggrin.gif , nors dedu ir flizelina. Gal kas zino kaip padaryt tiesiai?
Atsakyti
Taure - as "is akies" darau, o be to , nera atskirai atspausdinto lapo su masionoje esnaciai piesiniais, priedeto prie instrukcijos? pas mane buvo visi spalvoti piesinukai, tad kas yra masinoje, glaiu pasiziureti ant lapo kaip atrodo

Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 29, 10:50)
Taure - as "is akies" darau, o be to , nera atskirai atspausdinto lapo su masionoje esnaciai piesiniais, priedeto prie instrukcijos? pas mane buvo visi spalvoti piesinukai, tad kas yra masinoje, glaiu pasiziureti ant lapo kaip atrodo

Nėra. Jaučiu dėl to nėra, kad mašina rodo spalvas ir ju kodukus, bet kai aš neperku tų brandų siūlų kur užprogramuota, tai sunkiau atsirinkti kai labai šviesios ir panašios.
Kažkas visgi gavosi su tuo siuvinuku, tik turiu užbaigti pačią maikute g.gif
Atsakyti