Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

[quote=Taurė,2012 04 19, 23:08]
Taip. Siuva nepakartojamai wub.gif Vakar pasiuvau leggingsus is labai pigaus ir plono trikotazo. Tecio maike sukarpem bandymui. Net ir ant skysto trikotazo taip graziai susiuvo tiek tampria siule, tiek dviem adatom.
Bandysiu siandien pasiuvineti, bet nedrasu kazkaip unsure.gif

Saunu Taure. Faina masinyte. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pažaidžiau su siuvinėjimu. Pirmas blynas sudegė blush2.gif pasirodo neteisingai įdėjau būgnelį doh.gif Niekados seniau neturėjau vertikalios šaudyklės, tai pripjoviau grybų doh.gif Ten siuvinėjimui reik dėti kitokį nei siuvimui, tai va įdėjau ne taip ir gavau gražią barzdą lotuliukas.gif
Antras bandymas gavosi. Dariau ant paprastos, netamprios medvilnės 4 spalvų paveiksliuką su vardu. Kaip faina wub.gif wub.gif Bet mokytis ir mokytis, nes vienoje rankoje isntrukcija, kita darau ką reikia. Pasimetus juodai.
Labai noriu pamėginti su tampria medžiaga, nes būtent iš jų dabar vaikams siuvu. Papasakokite kaip paruošti tamprią medžiagą siuvinėjimui unsure.gif
Radau svetainę, kur duoda gražių dizainų už dyką, bet tik tris per savaitę jei nieko neperkama.
http://www.embroider...erydesigns.aspx dar nemėginau pati, nes mašinoje nemažai yra, dar užteks kolkas. Jei kas pamėginsit, papasakokit įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
as trikotaza siuvineju su trikotazo adata, apacioje dedu siuvinejimo flizelina, paskui jai tai maikute tarkim - ta vieta kur buvo siuvinejimas paklijuoju klijuojamu flizelinu smile.gif

butinai parodyk ka pasiusiu -pasiuvinesi bigsmile.gif

is to psl as kelis esu parisiuntus, atrodo kad gan kokybiski rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 20, 12:37)
as trikotaza siuvineju su trikotazo adata, apacioje dedu siuvinejimo flizelina, paskui jai tai maikute tarkim - ta vieta kur buvo siuvinejimas paklijuoju klijuojamu flizelinu smile.gif

butinai parodyk ka pasiusiu -pasiuvinesi  bigsmile.gif

is to psl as kelis esu parisiuntus, atrodo kad gan kokybiski  rolleyes.gif

parodysiu kai kažką doro pasiūsiu. Kolkas mano patirtis geresnė su netampriom medžiagom, o trikotažą tik pirmus kartus bandau, tai nelabai kaip tie mano "blynukai" atrodo doh.gif Bet tiek prisipirkau tamprių medžiagų, kad nebeturiu išeities, tik visas sunaudot lotuliukas.gif
Vakar dariau knygelės žymeklį siuvinėtą. Dukra draugei dovanų sugalvojo padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 19, 18:32)
Gavau jau džiaugsma, vakar. Vakar išbandžiau siuvimą, šiandien bandysiu siuvinėjimą  bigsmile.gif Kolkas esu apšalus ..

SVEIKINU .. drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ... kokiu failu siuvineja tavo masinele?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2012 - 07:16
QUOTE(Baterflay @ 2012 04 21, 15:17)
SVEIKINU .. drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ... kokiu failu siuvineja tavo masinele?

Papildyta:
mama_gulbe  Turiu tuos zenlus..... reikia paiekoti , atsiusiu rytoj blush2.gif  jei nepervelu 4u.gif

mielai priglausiu, nes dar renkuosi, aciu visoms kas atsiunte wub.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, jei ne i tema, bet... Reikia patarimo, nzn ka daryt. Gali kuri is mamyciu buvo susidurusi. Siandien siuvinejau pagalves uzvalkala-medvilninis (tiesiog bandziau, kaip atrodys), ir neuzziurejau, kaip uzvalkalo medziga prisiuvinejo i pedeles skyle net medziaga nuo lankelio issieme... doh.gif doh.gif doh.gif Masina supypsejo ir sustojo, atsargiai nusukau pedele su viskuo nuo masinos, viska graziai ir atsargiai nukirpau-isardziau, pakeiciau adata uzstaciau siuvinet, bet... masina nesiuvineja, ja uzstatai siuvinet, bet garsas kazkoks keistas eina is apacios ir nekabina apatinio siulo ir virsutinis siulas kazkur apacioje kabinasi ir truksta... doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif Labai bijau, kad ko nors nebutu pazeista viduje... Gal kuri turejote panasia situacija? Gal galit patarti, ka daryt... Ritele dedasi horizontaliai. Siuvinejimo masina Bernette Deco 340.
Jei gyvenciau Lietuvoj - nuvezciau meistrui, bet dabar.... doh.gif
Dekui uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2012 04 21, 07:17)
SVEIKINU .. drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ... kokiu failu siuvineja tavo masinele?

Nezinau blush2.gif Dar klaidzioju kaip miske prie tos masinos kai tik uzeinu i siuvinejimo programa doh.gif Nebandziau nieko deti is interneto, nes pacioje masinoje nemazai prideta visokiu dizainu, per akis man ju kolkas doh.gif Man reikia pradziai ismokti sudeti viska teisingai i lankeli, nes privargau kol sudejau unsure.gif

Vakar sugadinau bliuskute verysad.gif
Atsakyti
Asta M ar viska pasalinai is apacios? gal kur yra dar siulu prisivelusiu ?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 22, 12:51)
Asta M ar viska pasalinai is apacios? gal kur yra dar siulu prisivelusiu ?

mama_gulbe viska pasalinau ir isvaliau is visur viska.... Nu ir prisidariau bedos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 04 22, 16:44)
mama_gulbe viska pasalinau ir isvaliau is visur viska.... Nu ir prisidariau bedos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

isimk ta apatini dangteli (plokstele) ir ranka prasuk masinos ratuka, matysi kas ten kur kabinasi, gal nieko blogo nepadarei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 04 22, 15:44)
mama_gulbe viska pasalinau ir isvaliau is visur viska.... Nu ir prisidariau bedos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man buvo panasiai, ...... pirmiausia nusiramink, jai viska suvare i apacia tai buvau per mazai itempusi siula virsuje, paskui - po siuvinejamu audiniu padejau storesni pakietintoja , pabandyk 4u.gif
Atsakyti