Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

[quote=Taurė,2012 04 14, 21:05]
Jetau kiek dar visko reikes susipirkti doh.gif

Dar klausimukas. Kokia spule skaitoma didele ? Kiek joje metru turetu buti ? O tuos stabilizatorius visu rusiu ir susipirkti ?

Taure susipirkti viska iskart - kainuoja pinigelius. Mano patarimas (gal kam pasirodys kvailas) - pirkit palaipsniui ir ekperimentuokit. As taip darau iki siol. Issiuvinejau nepasiseke internete ieskau atsakymu... Paskaitykit nuo pat pradziu sia temute (mamyciu komentarus ir patarimus - joms visoms labai didelis dekui 4u.gif 4u.gif ). Jei mokat angliskai (as nzn, gal yra ir lietuviskai) - paziurekit filmukus Youtube apie masinini siuvinejima.

Didele spule (rite) ta, kurioje yra 5000 metru.
Jeigu Jus siuvinesit tik savo reikmems (savo namams ir seimai), galbut pradziai Jums uzteks ir mazu spulyciu (riteliu) po 200 metru. Man pavyzdziui, ekonomiskiau (finansine prasme) naudoti dideles rites.
P.S. Jei kazka ne taip parasiau mamytes gali pataisyti. blush2.gif
Atsakyti
Asta M aciu 4u.gif turbut po vasaros prisiruosiu nusipirkt kokia programele ax.gif
dar papildau ko man papildomo prireike siuvinejimui tai tireliu (nusipirkau iskart 25 papildomas rolleyes.gif )
USB gali but ir dideles talpos, as prisikopinu EmdF5 folderiuku ir sudedu i juos po kelis paveikslelius, jai paveikslelis didelis tai palieku ji viena (tada maziau lakstymo prie kompo ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta M @ 2012 04 15, 10:18)

Taure susipirkti viska iskart - kainuoja pinigelius. Mano patarimas (gal kam pasirodys kvailas) - pirkit palaipsniui ir ekperimentuokit. As taip darau iki siol. Issiuvinejau nepasiseke internete ieskau atsakymu... Paskaitykit nuo pat pradziu sia temute (mamyciu komentarus ir patarimus - joms visoms labai didelis dekui  4u.gif  4u.gif ). Jei mokat angliskai (as nzn, gal yra ir lietuviskai) - paziurekit filmukus Youtube apie masinini siuvinejima.

Didele spule (rite) ta, kurioje yra 5000 metru.
Jeigu Jus siuvinesit tik savo reikmems (savo namams ir seimai), galbut pradziai Jums uzteks ir mazu spulyciu (riteliu) po 200 metru. Man pavyzdziui, ekonomiskiau (finansine prasme) naudoti dideles rites.
P.S. Jei kazka ne taip parasiau mamytes gali pataisyti. blush2.gif

Labai aciu uz patarimus. Paziurejau kiek kainuoja siulai parduotuveje, ziaurios kainos doh.gif O spalvu norisi daugiau tureti ... Pastaciau ebay bida, bandysiu laimeti. Jei laimesiu, gausis mazesne nei puse parduotuvines kainos uz spulyte. Spules po 1000 metru. Pradziai didesniu galvoju neimsiu. Nusipirkau juoda ir balta apatinius siulus, tos dideles spules, po 5000m, tai emiau po viena abieju spalvu. Stabilizatoriu kolkas nusipirkau labai pigiai tirpstanti vandenyje ir nuplesoma, paskui ziuresim ko reikes. Nenoriu perdaug issileisti dar nezinodama kas geriausia. Tiesa, siulu maciau ir rayon ir poliesterio. Pirkau poliesterio. Kurie geriau ?
Youtube ziuriu istisai, angliskai gerai suprantu ir sneku. Man youtubas tai kaip enciklopedija, net blynus kepu pagal youtube doh.gif
Temute perskaiciau, bet kolkas daug kas nesuprantama visiskai.
Darysiu viska tik saviskiams 4u.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau, kad vasara mama pas mane atvaziuos, atveztu siulu jei Lietuvoje geresnes kainos. Kiek kainuoja siuvinejimo siulu dideles spulytes mazdaug ? Noreciau palyginti kainas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Taurė,2012 04 15, 18:07]
Tiesa, siulu maciau ir rayon ir poliesterio. Pirkau poliesterio. Kurie geriau ?

As uz 100% poliesterio!!! drinks_cheers.gif
Per ebay radau ir nusipirkau (bent jau raso, kad rayon siulai-75 riteles po 500m.) Apsidziaugiau begalo, juk norisi tureti, kiek imanoma didesne spalvu palete. mirksiukas.gif Kai siuntinys keliavo jau pas mane, netycia kazkokiam forume perskaiciau, kad rayon siulai labai trukineja. Gavus siuntini isitikinau, bent jau tuos kuriuos gavau rayon (100% viscose) spalvos grazios, bet trukineja is tikruju ziauriai. verysad.gif

Butu ir man idomu suzinoti, kokius siuvinejimo siulus naudoja profesonales? g.gif
Atsakyti
http://www.inbro.lt/temp.html
as is cia perku - Gunold sulky ,man netrukineja, perku mazom ritelem, nes nedaug siuvineju (ne masiskai) tai pakanka ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 15, 13:05)
http://www.inbro.lt/temp.html
as is cia perku - Gunold sulky ,man netrukineja, perku mazom ritelem, nes nedaug siuvineju (ne masiskai) tai pakanka ilgam  4u.gif

Aciu, brangus siulai Lietuvoje doh.gif Ebay visgi geriau gavosi, tik gamintojo nenurode unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta M @ 2012 04 15, 12:50)

As uz 100% poliesterio!!!  drinks_cheers.gif
Per ebay radau ir nusipirkau (bent jau raso, kad rayon siulai-75 riteles po 500m.) Apsidziaugiau begalo, juk norisi tureti, kiek imanoma didesne spalvu palete.  mirksiukas.gif  Kai siuntinys keliavo jau pas mane, netycia kazkokiam forume perskaiciau, kad rayon siulai labai trukineja. Gavus siuntini isitikinau, bent jau tuos kuriuos gavau rayon (100% viscose) spalvos grazios, bet trukineja is tikruju ziauriai.  verysad.gif

Butu ir man idomu suzinoti, kokius siuvinejimo siulus naudoja profesonales?  g.gif

Reiskias patakiau.
Gaila, kad jums nepasiseke sad.gif
Atsakyti
labukas, ar naudojate kas nors embird programa ? Vyras parsiunte man 2003 versija, ar verta ji demesio ? Nelabai suprantu jos prasmes unsure.gif
Ketvirtadieni parsivesiu masina wub.gif Gavau siulus .. Fantazija soka, net sapnuoju kaip siuvineju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 18, 07:07)
labukas, ar naudojate kas nors embird programa ? Vyras parsiunte man 2003 versija, ar verta ji demesio ? Nelabai suprantu jos prasmes  unsure.gif
Ketvirtadieni parsivesiu masina  wub.gif  Gavau siulus .. Fantazija soka, net sapnuoju kaip siuvineju  doh.gif

Man vyras buvo prisiuntes daug visokiausiu programu is visur kur imanoma, plius viena mamyte buvo atsiuntus programeliu (didelis jai dekui 4u.gif ), bet niekaip neisejo su jom elgtis (turbut mano vienos beda) ir kitas dalykas jos nedare to, ko man reikejo (galbut dare, bet nzn kaip). blush2.gif
Atsakyti
Gavau jau džiaugsma, vakar. Vakar išbandžiau siuvimą, šiandien bandysiu siuvinėjimą bigsmile.gif Kolkas esu apšalus ..
Atsakyti
Taure - o tavo ir siuvineja ir siuva ta pati masina ?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 04 19, 15:30)
Taure - o tavo ir siuvineja ir siuva ta pati masina ?

Taip. Siuva nepakartojamai wub.gif Vakar pasiuvau leggingsus is labai pigaus ir plono trikotazo. Tecio maike sukarpem bandymui. Net ir ant skysto trikotazo taip graziai susiuvo tiek tampria siule, tiek dviem adatom.
Bandysiu siandien pasiuvineti, bet nedrasu kazkaip unsure.gif
http://www.berninaus...3-i377-sUS.html yra simuliatorius, parsisiuntus galima pamatyti masinos galimybes.
Atsakyti