Įkraunama...
Įkraunama...

Mašininis siuvinėjimas

QUOTE(vilmutee @ 2012 02 21, 08:06)
O kodėl ji jums nepatiko? Aš žadu pirkti šią siuvinėjimo mašiną, todėl labai aktualu sužinoti visus jos trūkumus  blush2.gif

Paskaicius amerikietiskus puslapius ir forumus susidare tokia nuomone apie sias masinas tokia. Jeigu galeciau suranguoti sias siuvimo masinas pagal geruma (jeigu galima taip issireiksti): pirma vieta uzima Janome MC 350e, antra vieta uzimtu ELNA 8300 ir tik po to Bernina Deco 340. Todel, kad tik JANOME aksesuarai tinka kitoms isvardintoms. Elna 8300 yra tarsi "dvyne sesuo" Janome MC 350e (jos labai labai identiskos viskuo). Kai skaitinejau internetinius psl ir nuomones, (o ju perziurejau labai daug, nes man buvo idomu, kodel su Deco negaliu issiuvineti raidziu ant obio (kimono dirzo), ka darau ne taip, gal kokiu papildomu aksesuaru reikia, ir pan. ir aisku po to pasidare idomu, apskritai kokius aksesuarus turi Deco 340 masina), tai visur rase, jei aksesuarai tinka Janome MC 350e, tai ir Deco 340 tinks. PAPILDOMI aksesuarai tokie tinkantys Janome:
1. Magnetinis lankelis (MAGNA-HOOP cool.gif
2. Giga lankelis D (GIGA hoop D)( 230x200mm;
3. Giga lankelio D rinkinys (GIGA hoop D kit), kuriame lankelis, costumizer 10000 programa ir CD.
4. Lankelio intarpas kepureliai
5. Apvalus lankelis F (Spring hoop F)
6. vadinamas Clothsetter.
Kitas dalykas masinai Deco 340 skirta programa veikia tik su Windows xp, o Janome ir Elna programos veikia su Windows Vista ir Windows 7.
Perskaicius ivairiausius forumus Janome man pasirode geriausia.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 20, 23:16)
o kuom nusivylei ? g.gif kas butent tau nepatinka turimoj masinoj?

Todel, kad Deco 340 skirta siuvineti tik ant lengvu audiniu. As buvau gavus labai dideli uzsakyma - issiuvineti ant labai storo audinio, bet masina nesugebejo to padaryti.
Atsakyti
pas mane Elna8300, esu patenkinta biggrin.gif
bet as nieko su ja nesiuvineju uzsakymam, tarkim ranksluosciai,tases, maiseliai ir tt..
Atsakyti
mama_gulbe, ELNA 8300 yra tokia funkcija (tokia funkcija yra ir Janome MC 350 e, Bernina deco 340 neturi), gal kartais jus pastebejot ka si funkcija reiskia(apie ja buvau rasius ankstesnem psl). Man tiesiog labai smalsu ir idomu. g.gif Funkcija: Extra pedeles pakelimas 13mm. Ka reiskia si funkcija? Ar reiskia, kad pedele pakelti auskciau (dar auksciau nei iprastai), kad ideti lankeli su gaminiu? Ar si funkcija reiskia-NULEISTOS pedeles pakelimas truputi auksciau, t.y. kada pedele visiskai nuleista ir ja su sia funkcija truputi pakeli auksciau?(pramoninese siuvimo masinose yra tokia funkcija-kai lengvas audinys, koks silkas, pedele priverzi stipriau, t.y. nuleidi daugiau, o kai labai storas audinys-pedele atleidi-pakeli auksciau)

P.S. niekas man taip ir neatrase verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Asta, kazkaip neisigilinau unsure.gif bet tu teisi, pedele siaip pakeli su ta rankenele, bet palenkus ja dar labiau, pedele pasikelia dar auksciau ir tada buna patogiau ideti gaminuka su lankeliu (lengviau nei kad iprastai tik pakelus pedele), kazkaip nepagalvojau kad cia toooks privalumas, maniau iprasta bigsmile.gif nematavau kiek mm butent pasikelia, bet tikrai patogiau

si funkcija reiskia (elna 8300)- nuleista pedele pasikelia atlenkus rankenele ir dar gali papildomai ja siek tiek kilsteleti

prispaudimo pedele nesireguliuoja taip kaip tu kad aprasei pramoninese masinose... storu gaminiu nesu siuvinejus (nebent prie ju butu galima priskirti ranksluosti...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 28 vasario 2012 - 07:53
pamatavau

kai pakeli pedele i iprasta padeti, tai ji dar papildomai pasikelia 6 mm biggrin.gif

www.liucija.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 28 vasario 2012 - 17:14
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 28, 17:14)
pamatavau

kai pakeli pedele i iprasta padeti, tai ji dar papildomai pasikelia 6 mm  biggrin.gif
www.liucija.lt

Labai didelis dekui mama_gulbe uz issamu atsakyma. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėte pasakyti kur už protingą kainą galima įsigyti rankšluoščių? 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms, na štai pagaliau ir aš parsivežiau savo siuvinėjimo mašiną thumbup.gif
Šiandien pirmoji diena kai pradėjau viską studijuoti ir iškilo toks klausimas:

Ar galima programoje Wilkom prie įsikelto paveiksliuko įkelti ir tekstuką? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 10 kovo 2012 - 14:40
QUOTE(vilmutee @ 2012 03 10, 15:40)
Labukas visoms, na štai pagaliau ir aš parsivežiau savo siuvinėjimo mašiną  thumbup.gif
Šiandien pirmoji diena kai pradėjau viską studijuoti ir iškilo toks klausimas:

Ar galima programoje Wilkom prie įsikelto paveiksliuko įkelti ir tekstuką?  blush2.gif

Ir dar toks klausimėlis, o kaip jūs padarote "ė" "š" "ž" ir kitas lietuviškas raides? Čia gal reikia papildomai instaliuoti lietuvių kalbą? verysad.gif
Atsakyti
Tai nejaugi niekas taip ir nepadės? verysad.gif

Gal galėtumėte pasakyti iš kur parsisiūsti "Embird" programą? Kiek supratau beskaitinėdama, kad būtent su ja dauguma ir dirba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2012 03 10, 17:21)
Ir dar toks klausimėlis, o kaip jūs padarote "ė" "š" "ž" ir kitas lietuviškas raides? Čia gal reikia papildomai instaliuoti lietuvių kalbą?  verysad.gif

del situ tai tiesiog dedi taskiuka ir ji nukeli kur reikia, o varnele ant s ar z uzdedi lenteles kur skaiciai ir zenklai, tik paskui pasukioji kaip reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 03 11, 15:24)
del situ tai tiesiog dedi taskiuka ir ji nukeli kur reikia, o varnele ant s ar z uzdedi lenteles kur skaiciai ir zenklai, tik paskui pasukioji kaip reikia  4u.gif

Man taip nesigauna sad.gif
Pas mane janome 3500E, o koks pas Jus modeliukas? smile.gif
Atsakyti