QUOTE(vilmutee @ 2012 02 21, 08:06)
O kodėl ji jums nepatiko? Aš žadu pirkti šią siuvinėjimo mašiną, todėl labai aktualu sužinoti visus jos trūkumus
Paskaicius amerikietiskus puslapius ir forumus susidare tokia nuomone apie sias masinas tokia. Jeigu galeciau suranguoti sias siuvimo masinas pagal geruma (jeigu galima taip issireiksti): pirma vieta uzima Janome MC 350e, antra vieta uzimtu ELNA 8300 ir tik po to Bernina Deco 340. Todel, kad tik JANOME aksesuarai tinka kitoms isvardintoms. Elna 8300 yra tarsi "dvyne sesuo" Janome MC 350e (jos labai labai identiskos viskuo). Kai skaitinejau internetinius psl ir nuomones, (o ju perziurejau labai daug, nes man buvo idomu, kodel su Deco negaliu issiuvineti raidziu ant obio (kimono dirzo), ka darau ne taip, gal kokiu papildomu aksesuaru reikia, ir pan. ir aisku po to pasidare idomu, apskritai kokius aksesuarus turi Deco 340 masina), tai visur rase, jei aksesuarai tinka Janome MC 350e, tai ir Deco 340 tinks. PAPILDOMI aksesuarai tokie tinkantys Janome:
1. Magnetinis lankelis (MAGNA-HOOP
2. Giga lankelis D (GIGA hoop D)( 230x200mm;
3. Giga lankelio D rinkinys (GIGA hoop D kit), kuriame lankelis, costumizer 10000 programa ir CD.
4. Lankelio intarpas kepureliai
5. Apvalus lankelis F (Spring hoop F)
6. vadinamas Clothsetter.
Kitas dalykas masinai Deco 340 skirta programa veikia tik su Windows xp, o Janome ir Elna programos veikia su Windows Vista ir Windows 7.
Perskaicius ivairiausius forumus Janome man pasirode geriausia.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 02 20, 23:16)
o kuom nusivylei ? kas butent tau nepatinka turimoj masinoj?
Todel, kad Deco 340 skirta siuvineti tik ant lengvu audiniu. As buvau gavus labai dideli uzsakyma - issiuvineti ant labai storo audinio, bet masina nesugebejo to padaryti.