QUOTE(Zima @ 2012 01 27, 11:48)
Jei failas siuvinėjimo tai konverteris verčia į tokį, kurio mano mašiniukei reikės, taip? Svarbu, kad būtų siuvinėjimo failas... Aišku.
Suprantu, kad pilnas internetas tų siuvinėjimo motyvų, bet yra tokių paveiksliukų, kuriuos naudoju savo šeimos versle ir yra poreikis juos pasiuvinėti. Kartais tame versle yra ir užsakovų, kurie norėtų savo siuvinėtų logo. Bet logo paprastai vektoriniai. Nėra jų pramoniniais kiekiais, todėl programa man tikrai neatsipirks, bet va kankinu dabar tą reikalą. Siuvinėjimo mašinos labai noriu tiesiog sau, iš malonumo, bet reikia juk kažkaip pateisinti išlaidas ...
Ačiū Tau, nuoroda gerulė
Suprantu, kad pilnas internetas tų siuvinėjimo motyvų, bet yra tokių paveiksliukų, kuriuos naudoju savo šeimos versle ir yra poreikis juos pasiuvinėti. Kartais tame versle yra ir užsakovų, kurie norėtų savo siuvinėtų logo. Bet logo paprastai vektoriniai. Nėra jų pramoniniais kiekiais, todėl programa man tikrai neatsipirks, bet va kankinu dabar tą reikalą. Siuvinėjimo mašinos labai noriu tiesiog sau, iš malonumo, bet reikia juk kažkaip pateisinti išlaidas ...
Ačiū Tau, nuoroda gerulė
Lietuvoje yra Wilcom atstovybe, Kaune , Raudondvario pl. . man ji skambino ir pranese kad priima pavienius uzsakymus , jai reikia kazko invidualaus
Edita Dziaugiene
UAB Nortijos grupe
Raudondvario pl. 101, Kaunas
37 338310; fax 338311
www.nortija.lt
Papildyta:
QUOTE(vilmutee @ 2012 01 27, 12:36)
Laba diena, aš irgi žadu pirkti šią siuvinėjimo mašiną kur turite jūs. O sakykite jei nutrūksta siūlas mašina automatiškai sustoja ir pakeitus siūlą vėl toliau siuvinėja? Ar reikia viska iššardyti ir per naują siuvinėti?
Kai nutruksta siulas tai masina sustoja, iveri siula paspaudi start ir ji siuvineja toliau. Isardyti gali lengvai viska, bet geriau ar apsisperstum is karto...
O kur zadi pirkti siuvinejimo masina. As uz savo Elna 8300 mokejau 2000lt ar tai daug, ar normaliai?