QUOTE(happy girl @ 2012 01 25, 13:54)
Labas,
Gundausi as ir pirkti siuvimo masina, bet tam reikale esu "zalia", tai kaip suprantu su siuvinejimo masina paprastai siuti neimanoma? O ar yra tokia siuvimo- siuvinejimo masina? Ar jos geros? Man kazko ypatingo nereikia, kokias kelnes palenkti, patalyne ar ka paprastesnio pasiuti, o ir siuvineti norisi labai....
As kai rinkausi siuvinejimo masina, tai pardaveja pasiule pirkti tik siuvinejimo, nes siuvinejimo- siuvimo masinos genda. Jai nori daugiau informacijos kreipkis pas Artura is www.siuvimomanija.lt , jis pasikaustes neblogai ir pasiulyti tikrai turi ka.
Papildyta:
QUOTE(Zima @ 2012 01 25, 18:10)
Mielos siuvinėjimą mašina išmanančios ir tai mėgstančios,
Prirėmė ir mane poreikis turėti siuvinėjimo mašiną. Dėl pačios mašinos tai kaip ir turiu sprendimą. Tik vis nerandu atsakymo į klausimą: jei aš turiu vektorini failą su paveikslėliu, corelinį kokį ar .eps, ar labai sudėtinga ir ko reikia tam, kad tokį paveiksliuką paversčiau siuvinėjimo failu ir dar tinkamu mano (būsimai) siuvinėjimo mašinai? Ar aš jau čia per daug su savo norais
Kiek išskaičiau, tai reikalinga speciali programa. Pasidomėjau. Tai supratau, kad tokius paveikslėlius vistiek reikia "nupiešti" iš naujo tokioje programoje. O ar yra tokių stebuklingų, kurios tiesiog paverstų vektorinį failą į siuvinėjimui skirtą? Dėkinga...
Siuvinejimo masinu failu konverteris konvertuoja i tavo masinai tinkama faila is kito siuvinejimo failo. Jai nori konvertuoti is jpeg i pvz jef faila nieko nera. Nebent perki Wilcom siuvinejimo programa ir dirbi kaip prie Corel Draw, bet tai uzima labai labai daug laiko. Yra internete labai daug saitu, kuriuose dalinasi nemokamais siuvinejimo paveiksliukais, tikrai rasi tai ko tau reikia. Jai reikia konverterio - idesiu